Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Спортна статистика от Winbet – как да я разгледаме?

0
Статистика за спортни събития в Winbet
Всичко за статистиката в сайта на Уинбет.

Съвременните сайтове за онлайн залози и игри са изпълнени с множество възможности, които не се изразяват единствено в предложенията за залози, но и във функционалностите на един сайт. Доста модерни са различните опции по сайтовете, които предоставят допълнителни предимства за клиентите по време на техните залози. Такава опция например е кеш аут или пък платформите за живо проследяване по време на залозите на живо. Сред въпросните функционалности е още и статистическата информация. Тя е изключително полезна за всички залагащи на спортни събития. Ние ще ви разкажем за статистиката, която може да намерите в един от най-добрите родни букмейкъри – Winbet. Тя се предлага за спортните събития в сайта и е изключително полезна. Ще видим какво включва и как може да ви бъде полезна.

Разгледайте статистиката


Къде да откриете спортната статистика в Уинбет?

Бутони за статистика на тенис срещи от Уинбет

Нашата практика показва, че повечето букмейкъри предоставя специален бутон за достъп до общата Статистика, откъдето може да я разглеждате за отделните събития. В сайта на Winbet подобен бутон няма, но има нещо доста по-удобно. Когато сте в спортната секция на букмейкъра и решите да разгледате възможностите за залог на конкретна среща, срещу повечето спортни събития има бутон за Статистика. Лесно ще го разпознаете, а като го изберете, ще ви се отвори нов прозорец с данни за участниците в събитието. Чрез тях ще добиете представа за участниците преди началото на срещата и ще може да проучите нещата по-добре, преди да извършите залога си.

Статистиката се предлага за много различни спортове, първенства и събития, а доста хора се допитват до нея, когато правят своята прогноза, така че нашият съвет е и вие да се възползвате от тази информация.


Каква статистическа информация е налична?

Когато изберете въпросния бутон, за да разгледате статистиката преди дадена среща, в отворения нов прозорец ще се покаже информация за двата тима. Изобразява се т.нар. Head-to-Head статистика, която сравнява представянето на участниците в събитието. Показва се формата, в която се намират играчите или отборите, резултатите от предишни сблъсъци помежду им, ако има такива, и още друга информация.

Ето как изглежда въпросната H2H статистика за един футболен мач:

Преглед на статистика за футболен мач в Winbet

Страницата включва още важна информация, която се показва с продължителното ѝ преглеждане надолу. При останалите спортове ситуацията е подобна.

Освен статистика за конкретно събитие, в сайта на Winbet ще може да намерите и обща статистика за конкретно първенство или турнир. В началната страница на Статистиката са изброени всички спортове, за които има данни. Те са над 25. Когато изберете някой от тях, ще ви се зареди нова страница с различни държави или асоциации, както е при тениса. Следва да изберете някоя от наличните категории, за да ви се покажат всички прилежащи към нея първенства и турнири. Например, ако разглеждате футболна статистика за Англия, ще бъдат изброени различни първенства, сред които Висша лига, Чемпиъншип, Лига 1, Лига 2, Конференцията и други по-долни дивизии.

След като селектирате конкретен шампионат, ще ви се зареди изглед от него. Той включва класиране, статистика за най-добрите тимове по различни показатели, в зависимост от спорта, както и още интересни данни. За баскетбола например са налични данните за средния брой точки, които конкретен тим бележи. Показват се и последните изиграни мачове, както и предстоящите такива. Ако изберете някой от тях, веднага ще се зареди директната статистика за участниците или т.нар. Head-to-Head.

Преглед на програмата в статистиката от Winbet

Вътрешното меню ви предлага и раздел Програма, с който може да проследите всички изминали резултати, както и предстоящите мачове. Разполагате и със секция Таблици, която показва общото класиране, но и много други подреждания, които показват силните и слабите страни на отборите. Тези данни са изключително полезни при някои спортове. Не всичко обаче свършва дотук, понеже са налични и данни за самите отбори в конкретна лига. Ще може да научите формата на всеки тим, последните му резултати, както и други интересни статистики. Освен всичко в статистиката от Уинбет се пази и архив на предишни сезони, така че разполагате с богата база от данни, които може да проучвате.


Откъде Winbet взема информацията?

Всички данни за различните събития са предоставени от компанията SportRadar. Тя работи в сферата на проследяването на живо на различни спортни събития. Освен това разполага с богати архиви за различни спортове и първенства, които ѝ позволяват да управлява много информация. Компанията е доказано име в този бранш и си партнира и с други букмейкъри. В сайта на Уинбет обаче ще видите една иновативна платформа за проучване на статистиката, която не се намира навсякъде. Както споменахме, няма специален бутон за достъп до началната ѝ страница, но пък винаги може да използвате бутоните към събитията или да заредите този сайт – https://s5.sir.sportradar.com/betinaction/bg.


Статистика на живо от Winbet

Статистика за тенис събитие на живо от Winbet

Букмейкърът Уинбет разполага с една от най-добрите платформи за залози в реално време на спортни събития. Тя не е такава само заради разнообразните пазари и високите коефициенти, но и защото предоставя проследяване на събитията. Това се прави чрез интерактивната платформа, която отбелязва, изобразява и показва с коментар всичко случващо се в дадена спортна среща. Освен нея обаче много важна роля играе и статистиката. Тя се променя в реално време и е удобен начин да прецените вашите залози. Статистиката включва различни информация, която зависи от вида на избрания спорт.

За футболните мачове например се показва броят на ударите към двете врати, владението на топката, процент на опасни атаки. При тенис срещите се показва броят на асовете, двойните грешки и успехите на първи сервиз. Една от статистиките на живо при баскетбола пък е брой на реализирани тройки. Като цяло, всичката тази информация е много полезна и може да ви “покаже” правилния залог за конкретното събитие. Въпросът е да се научите да я разчитате добре, за да извлечете максимални ползи от нея.


Нашето мнение

Със статистическата информация, която се споделя в сайта на Winbet, компанията още веднъж доказва, че се стреми да бъде в максимална полза на клиентите си. Брандът заслужава поздравления за внедряването на толкова статистически данни в сайта си. Разбира се, има залагащи, които не осланят своите прогнози на статистика, но определено хората, които го правят, са доста повече. Всеки сам може да реши как да подходи към своите залози в сайта на Уинбет. Важното е, че всичката тази информация е налична и може да ви бъде от полза всеки пък, когато се наложи да се допитате до нея.

Видяно 93 пъти

Автор

Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.