Winbet представи спортен джакпот за познавачи в размер на 15 000 лева

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
winbet суперджакпот оферта

Още от зората на спортните залагания и извършването им основно в букмейкърски пунктове, феновете познават т.нар. джакпоти. Те обаче все още не са широко навлезли в онлайн сайтовете за залози. Това се промени в платформата на букмейкъра Уинбет, който вече предоставя спортен джакпот на всички свои потребители. Той е със стартов размер от 15 000 лева и е осигурен от компанията за най-добрите познавачи на мачове.

Вход в Winbet Спорт


Какво представлява Winbet спортен джакпот?

Промоцията на онлайн оператора Winbet е насочена ексклузивно към феновете на спортните залози в сайта. Всеки един от тях, който има създаден акаунт в системата на букмейкъра, ще може да участва в опит да спечели наградата. Джакпотът на Winbet включва избрани спортни събития, чиито краен изход трябва да бъде познат от участниците. Най-често тези мачове са част от футболните първенства по света, но в някои случаи могат да включват и срещи от други спортове.

Броят на събитията, които трябва да прогнозирате, най-често е 15, но може да се променя. Важно е да уточним, че само участник, който познае правилно всяко едно от събитията, ще се класира за наградата. Ако има повече от един печеливш, джакпот сумата се разпределя поравно между тях. Тук е мястото да отчетем, че при евентуална отмяна на конкретно събитие, целият джакпот кръг се анулира и няма да бъде изплащана награда. Важно е всички мачове в джакпот списъка да финишират успешно, за да може той да бъде валиден.


Как да взема участие в Winbet Sport Jackpot?

winbet superjack

След като имате регистрация в сайта на онлайн оператора, трябва да заредите спортната секция, където ще забележите категорията Superjack. Именно там са представени актуалните събития, които участват в джакпота, както и история с предишните организирани джакпоти. От Уинбет ясно отбелязват в правилата на тази промоция, че в един и същ момент може да има повече от един джакпот, което само може да ви радва.

След като стигнете до актуалния джакпот, имате възможност да изберете крайния изход от посочените събития. Всички те се комбинират в един залог. Имайте предвид, че системата и правилата за участие в джакпота ви позволяват да избирате повече от един изход за всяко събитие. С всеки допълнителен избор обаче скача и сумата на залога, който трябва да поставите, за да участвате. Минималният залог при избор само на един краен изход от всеки мач е 1 лев, но при всяка следваща селекция залогът скача.

winbet jackpot събития

Единствено събитията, които са поставени в SuperJack секцията на Winbet участват в тази промоция. Не може да включвате събития извън посочените, за да се борите за джакпота. Също така, не може да участвате в битката за голямата награда с безплатни залози или пък в случай, че затворите залога си с cash out. Друго важно уточнение е, че всеки регистриран клиент в сайта има възможност да участва за джакпот сумата неограничен брой пъти, като разбира се извърши квалифициращ се залог.

В допълнение на всички правила за участие, Winbet обявяват сумата от 15 000 лева като променлива. Това ще рече, че компанията, в ролята си на организатор, си запазва правото да увеличи джакпота или да го намали. В крайна сметка, сумата е изключително добра, а правилата за участие не са тежки. Всеки потребител на бранда ще може да опита късмета си и през мобилната версия на winbet, като извърши своя залог само с няколко клика. SuperJack джакпот офертата на бранда привлича вниманието като доста атрактивна и определено ще спечели позитиви за букмейкъра.

Ако Уинбет е сред фаворизираните от вас букмейкъри и имате усет към прогнозирането на футболни мачове, този джакпот е за вас. Само срещу символична сума ще имате шанса да участвате в битката за петцифрена награда, която се превежда по сметката ви в кеш, без никакви условия. Със сигурност няма да е лесно да познаете мачовете, но точно в такива моменти си проличават и най-добрите типстъри.

Видяно 38 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!