Winbet стана официален партньор на Локомотив Пловдив за следващите 3 години

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
winbet стана спонсор на Локо Пловдив

На 10 Февруари 2021 г. станахме свидетели на съвместната официална пресконференция между представители на онлайн букмейкъра Winbet и ПФК Локомотив Пловдив. Двете страни обявиха партньорството си, с което Уинбет става спонсор на пловдивския Локомотив. Двете страни обявиха рамките на договора помежду им, който е за срок от 3 години. На официалната пресконференция присъстваха собственикът на Локомотив, старши-треньорът на отбора, някои от играчите, както и маркетинг мениджърът на букмейкърската компания.

Към сайта на Winbet


Какви са параметрите на договора между Winbet и Локомотив Пловдив?

От доста време е ясно, че Уинбет е един от най-щедрите спонсори на българския спорт. Компанията си партнира с различни клубове, не само от света на футбола, но и още в сферата на баскетбола, борбата и други спортове. Договорът с Локо Пловдив е втори мащабен в рамките на града под тепетата. Преди няколко години Уинбет сключи партньорство и с другия пловдивски гранд – Ботев. Отсега нататък обаче и „черно-белите“ ще носят логото на бранда на своите екипи. Договорът влиза в сила веднага и е за срок от 3 години, като се запазва опцията за подновяването му. Според непотвърдена информация, Уинбет ще спонсорира Локо Пловдив с около 300 000 лв. на година.

По официални данни, Уинбет влиза в ролята на спонсор за Локомотив. Това ще спомогне за развитието на компанията и присъствието му на родната и международна сцена. По-запознатите от вас са наясно, че през последните две години Локомотив Пловдив представлява родния футбол в турнира Лига Европа, така че това е страхотен шанс за Winbet да бъде представен на международната сцена от „смърфовете“, ако те отново стигнат до евроквота. Ясно е също така, че логото на оператора ще бъде върху екипа на тима и за мачовете от българското първенство, както и в турнира за Купата на България, който Локомотив спечели в последните две години. Надписа на Winbet ще присъства и по рекламните пана на стадиона.


Какво споделиха официалните гости на пресконференцията?

winbet спонсор на Локомотив Пловдив

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски изказа благодарности към Winbet, като сподели, че разговорите помежду им са били кратки, ясни и точни. Крушарски коментира още, че спонсорството на родния букмейкър ще допринесе сериозно към бъдещето развитие на тима. Собственикът на „смърфовете“ сподели също така, че някой ден Уинбет може да бъде и част от собствеността на клуба, в зависимост от начина, по който се управлява той.

Маркетинг мениджърът на компанията Десислава Колева-Иванова представляваше страната на Уинбет по време на официалната пресконференция. Тя изказа благодарността си към клуба, че е реагирал бързо и нещата около партньорството са се развили за много кратко време. Колева-Иванова увери, че и двете страни гледат в една посока към развитие. Тя пожела бъдещи успехи и трофеи за тима.

Сред гостите бе и старши-треньорът на Локо Пловдив Александър Тунчев. Той сподели, че е радостен от факта, че клубът може да си партнира с водещия гейминг оператор у нас. Тунчев си пожела нови запомнящи успехи както за Локо Пловдив, така и за марката Уинбет.


Какво ще донесе партньорството за потребителите на бранда?

Всички регистрирани играчи в сайта на онлайн компанията за залози и казино игри Winbet ще могат да спечелят от партньорството на бранда с Локо Пловдив. Това ще се изрази в ексклузивни бонус оферти и промоции, от които всички ще могат да извлекат максимума. Ако искате да се запознаете с актуалните бонуси на компанията, може да прочетете нашето Winbet промо код ревю, където сме описали всичко в детайли. Спрямо очакваните нови бонуси, те най-вече ще се изразяват в мачовете на отбора, за които можем да очакваме специални оферти. Все още не е ясно от какъв тип ще бъдат те, но от опит можем да предположим разнообразни бонуси при презареждане, безплатни залози или пък дори бонус без депозит.

Видяно 58 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!