Нокаут залози от Winbet

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
Оферта Нокаут Залози от букмейкъра Winbet

Днешните онлайн букмейкъри се стремят да предоставят колкото се може повече различни опции от останалите конкуренти в сферата на онлайн хазарта. Разбира се, често това се получава до един момент, понеже някоя компания измисля нова функция, а след няколко месеца тя вече е налична и на други места. Затова букмейкърите се стремят към нещо индивидуално. Много добър пример за подобна опция е офертата “Нокаут Залози”, която българският букмейкър Winbet предлага. Тя бе въведена в системата на букмейкъра в началото на Август 2017 г. и е насочена конкретно към залозите на спортни събития. Повече за нея четете в следващите редове.

Разгледайте „Нокаут залозите“ от Winbet

Какво представляват Нокаут залозите?

Това са специално избрани от компанията събития, които се предлагат всеки ден в сайта ѝ, със завишени коефициенти. Всеки ден, в специално създаден раздел от спортната секция, се показват 5 различни пазара на различни спортни събития, на които може да заложите. Избраните селекции могат да представляват най-различни спортове, но най-вече се селектират измежду футболните мачове за деня. Възможно е обаче да намерите и нокаут залози за тенис срещи, баскетболни мачове и други.

При Knockout залозите имате възможност да поставите залог на пазар, чийто коефициент е драстично завишен. Освен че ставките са добри, Winbet подбира пазарите по доста специален начин и те винаги са доста интересни и необикновени. Към тях има и някои особености, които също ще отбележим тук.

Къде да намерим предложенията за Нокаут залози?

Раздел Нокаут залози в сайта на Winbet и налични събития

Всички нови опции от специално избраните за офертата се появяват в сайта на компанията не преди 11:30 ч. Обикновено това е точният час, в който ще намерите събитията, но може и да има закъснение от няколко минути. Нужно е да влезете в раздел Спорт от главното меню, след което да обърнете внимание към менюто в лявата част на сайта, където са подредени различните спортове.

Най-отгоре на вертикалната навигация се появява раздел Нокаут Залози. Трябва да го достъпите, за да ви се покажат избраните оферти за деня. Ако някоя вече е стартирала, тя няма да бъде достъпна за залог, но ще може да изберете от останалите, ако в дадения момент има такива.

Особености на Knockout залозите от Уинбет

Има някои много важни правила, които трябва да знаете, ако желаете да се възползвате от Нокаут залозите в сайта на букмейкъра Winbet. Ще изведем всяко едно от тях в следния списък:

  • Всяка селекция от офертата Нокаут залози може да се залага единствено на залог от тип сингъл. Нямате право да комбинирате селекциите помежду си или пък с други събития и пазари от сайта. Затова пък някои пазари включват комбинация между няколко събития;
  • Дадена селекция може да бъде заложена само веднъж. Не се позволяват повтарящи се залози на селекции, включени в офертата;
  • Може да поставите максимум 25 лева на всяка една селекция от промоцията;
  • Уреждането на всички селекции от офертата, както и изплащането на евентуални печалби, става по едно и също време, след като приключи и последното събитие от офертата;
  • Опцията Cash Out не е достъпна за използване при залог на събитие и селекция, която е включена в дневния списък на промоцията Нокаут залози;
  • Winbet не изисква използването на промо код за участие в офертата, понеже тя е налична за всички регистрирани клиенти на бранда. Компанията си запазва правото да не предложи 5-те ежедневни селекции при определени обстоятелства;

Вече знаете всички правила и условия, които касаят Нокаут залозите. Имайте предвид, че трябва да спазите всяко едно изискване, за да може максимално да се възползвате от офертата. В допълнение ще отбележим, че евентуалните печалби не се изисква да бъдат разигравани. Ще може да си ги изтеглите или пък да залагате свободно с тях в сайта на Уинбет.

Офертата Нокаут залози от Winbet е много добра и нашето мнение е, че може да донесе доста по-солидни печалби при определени залози. Разбира се, има някои ограничения, които трябва да бъдат спазени, но все пак промоцията не се среща навсякъде и си заслужава вниманието. Коефициентите, които ще намерите при избраните от Уинбет селекции, са наистина високи и определено ще ви заинтригуват.

Видяно 29 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!