Виртуални надбягвания с коне в Winbet

виртуални надбягвания с коне в Winbet

В текущия материал ще разгледаме една специална секция. В нея ще стане дума за виртуалните спортове и по-конкретно за надбягванията с коне, които можете да откриете в сайта на Уинбет. Ще разгледаме откъде можете да ги достъпите и с какво ще разполагате, когато вече сте в секцията на платформата. Накрая ще завършим с нашето мнение за тази възможност, която ви се предоставя. Нека да започваме!

Вход в Winbet


  Къде да намерим секцията?

секция конни надбягвания в Уинбет
Достъп до секцията с конни надбягвания в winbet.bg

За да достъпите секцията ще са ви нужни само няколко секунди. Преди да започнем, обаче, държим да направим уточнението, че ще ви е необходима регистрация в сайта, тъй като без нея няма да имате възможност да направите залог.

  1. След като сте влезли в сайта на Winbet, следва да се насочите към главното меню, където да изберете категория „Виртуални“.
  2. Оттам вляво ще се появи второ меню. От него посочете секция „Конни надбягвания“.

  Какво ще открием в секцията?

надбягвания с коне в реално време в сайта на Уинбет
Изглед от секцията с конни надбягвания и видео в реално време от Уинбет

От Уинбет са се постарали да ви осигурят перфектно качество на видеото, в което ще проследявате всички турнири в реално време. Разбира се, важно и необходимо условие е интернет връзката ви също да е достатъчно надеждна. В случай, че това е така, не би трябвало да срещнете каквито и да било проблеми.

Отдясно е разположен календарът на състезанията. В него можете да проследите всички преминали, текущи и бъдещи събития с конни надбягвания.

Най-вдясно на екрана е разположен и електронният ви фиш, в който можете да направите своите залози. Първата ви задача е да определите дали желате система или обикновен фиш. След това просто посочете желаното от вас събитие и то ще се появи автоматично във фиша ви. Ако сте готови и с това, следващата стъпка е да определите какъв ще бъде вашият залог. Накрая просто натиснете зеления бутон, гласящ „Заложи“.


Заключение

От това, което успяхе да разгледаме и изпробваме като възможности във виртуалната секция за конни надбягвания смятаме, че си заслужава да опитате. От Уинбет определено се развиват с доста добри темпове и освен това поддържат високо ниво на своите виртуални спортове, затова ако решите да заложите ще се радваме да споделите с нас какви са били резултатите и какво е мнението ви като цяло за услугата, свързана с надбягванията с коне.

Посетете Winbet

Виртуални надбягвания с коне в Winbet
4.9 (98.4%) 25 votes

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

X
Ексклузивни бонуси
200лв
Оферта за август 2018
Врътки: x6
Мин. Коеф.: 2.00
Мин. Депозит: 10лв
Вземете стартов бонус
Мин. Коеф.: 1.20
Мин. Депозит: £5
Оферта за нови клиенти. До 100лв бонус за нови клиенти в bet365.
Изисква се минимален депозит от 5лв и 1x превъртане за да усвоите бонуса. Мин. коефициенти и разплащателни методи са приложени. Изключва се връщането на залога. Прилагат се срокове, правила и условия
110 лв.
Оферта за август 2018
Врътки: 3x
Мин. Коеф.: 1.50
Мин. Депозит: 10 лв.