Чат на живо със служител на Winbet

Kristiyan Kyulyunkov
2 коментара
Чат на живо в сайта на Winbet

Онлайн букмейкърите са доста популярни в наши дни. В техните сайтове се предлагат много разнообразни възможности за игри и залози. Всички те допринасят за развитието на бранша, а любителите на спортните залози и казино игрите остават доволни. За тях обаче не е важно само да намерят множество предложения в един сайт. Има и доста други важни качества, които един съвременен букмейкър трябва да притежава. Българският букмейкър Уинбет е сред най-популярните в страната и той предлага всичко, което споменахме до тук, че и повече. Според компанията всеки онлайн букмейкър трябва да разполага с качествена и професионална поддръжка. Това ще рече обучени служители за обслужване на клиенти, които да са в помощ на всички потребители. В наши дни възможните начини за контакт са няколко и включват такъв чрез телефон или имейл, но далеч по-модерно е да се използва т.нар. чат на живо. В сайта на Winbet такъв е наличен и ще ви разкажем с какво може да бъде полезен той.

Към чата на живо от Winbet


Откъде се активира чат на живо в Уинбет?

Бутон за активиране чата на живо в Winbet.bg

Бутонът е активен за всички посетители на сайта. Няма значение дали имате регистрирана сметка в Winbet или не сте се логнали в акаунта си. Винаги може да предоставите потребителското си име, ако ви бъде изискано и разполагате с такова в системата на букмейкъра. Бутонът за активирането на чата на живо със служител на Уинбет се разполага на едно и също място навсякъде в сайта. Местоположението му е в долния десен ъгъл на екрана ви, а ще го разпознаете по жълтия цвят на бутона, който се нарича „Чат на живо“. Нужно е да го изберете, за да ви се отвори прозореца за чат в реално време.


Какво представлява чатът на живо със служител на Winbet?

Когато изберете бутона за стартирана на кореспонденцията в Уинбет, ще ви се покаже следното поле:

Услуга Чат на Живо в Winbet

В него трябва да попълните няколко неща. В полето “Представете се” ще бъде нужно да въведете Име и Имейл адрес, а в полето “Съобщение” трябва да попълните вашия въпрос към букмейкъра. Когато сте готови, избирате бутон Започнете чат. Така вашият въпрос ще се прехвърли към оператор на Winbet. Понякога системата е претоварена от въпроси и може да се наложи да изчакате около 30 до 60 секунди, но това едва ли ще е проблем, а и се случва рядко.

Служител от отдел Поддръжка на клиенти към Winbet ще се свърже с вас и ще отговори на поставения въпрос. Имате възможност да оцените чата, но не е задължително. Накрая просто затваряте прозореца или го спирате от опциите на чата, с което той се счита за приключен.

Това, което прави впечатление в тази услуга от Уинбет, е липсата на полета за избор на категорията за въпроса ви. Това е удобно, понеже няма нужда да се чудите за кой раздел е вашия въпрос. По този начин може да се досетите, че всички служители на бранда са обучени да отговарят на всякакви въпроси относно сайта и компанията.

Опцията за чат на живо от Winbet е много добра и според нас е най-правилното решение, когато се нуждаете от помощ. Можете да извършвате запитвания за бонуси, залози, игри и другите предложения в сайта на Уинбет. Служителите са на линия денонощно, така че няма да останете без поддръжка. Наличието на опцията за чат на живо към букмейкъра е много добър атестат за качеството на обслужване на клиенти, което Winbet предоставя.

Видяно 474 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.

2 коментара

Напишете мнение
  1. Красимир Михайлов
    09.04.2020 в 16:13
    Моля да не получавам повече съобщения от вас ВИНБЕТ!!!
  2. маестро
    20.12.2018 в 12:58
    КАК МОЖЕ ДА НЕ ПОЛЗВАМ БОНУС