Бонус за залози на живо от Winbet за беларуската Висша лига

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
winbet бонус залози на живо от Беларус

В ситуацията, при която всички водещи европейски първенства са спрени, а и не само те, има една футболна лига, която се провежда. Става дума за футболното първенство на Беларус, което е единственият шампионат от този спорт в Европа, който протича по програма. Поради засиления интерес на феновете към беларуското първенство, онлайн букмейкърът Winbet създаде специална оферта за своите клиенти. Тя е насочена към залозите на живо на мачовете от Беларус, а условията по нея може да прочетете по-долу.

Вход в Winbet


Същност на бонус за Live залог от Winbet

Офертата е тясно свързана със залозите на живо в сайта на Winbet, които се извършват на мачовете от футболното първенство на Беларус. Сумата на бонуса е 10 лева, като офертата е валидна за всички регистрирани играчи в сайта. Добрата новина е, че няма специално изискване залогът ви да бъде успешен, за да вземете бонус. Трябва просто да извършите квалифициращ залог и бонусът от 10 лева ще бъде преведен по сметката ви.

Въпреки че бонусът е с максимална стойност от 10 лева, той може да се изиска за почти всеки един мач от кръга в първенството на Беларус. Всеки кръг включва по 8 мача, а като клиент на Winbet имате възможност да активирате до 60 лева бонус след всеки кръг на Висшата лига. Минималната сума на всеки квалифициращ залог обаче е 20 лева. Това условие е от изключително важно значение.

Нека видим и на какви изисквания трябва да отговаря залогът ви, за да се счита като квалифициращ за бонуса. Залозите ви трябва да бъдат:

  • на пазари от мачове на живо от Висшата лига на Беларус
  • с минимален коефициент 1.30
  • с минимален залог от 20 лева
  • на сингъл, т.е. единични залози (права колонка и комбинации не важат)

Ако залогът ви отговаря на тези условия, той ще спадне към промоцията и ще получите 10 лева по сметката си. Този вид бонус е под формата на winbet бонус без депозит, понеже самата оферта не изисква задължителен депозит, за да се усвои. Въпреки това обаче, за да направите залог с реални пари, все пак ще трябва да сте захранили сметката си.

Много важно правило за класиращите се залози е, че те трябва да бъдат уредени, т.е. не може да затворите залога си с cash out, ако искате да получите бонус сума.


Правила към офертата

След като получите бонус средствата, ще трябва да се съобразите с конкретни изисквания, преди да ги усвоите напълно. Такива правила едва ли са чужди за клиентите на компанията, понеже и останалите оферти на Уинбет идват с конкретни правила. Ето и какви са условията към офертата, след като я получите:

  • Бонус сумата ще важи само ако нямате друг активен бонус в спортната секция;
  • Може да се използва за всякакъв тип спортни залози и всеки един вид залог – сингъл, акумулатор, система;
  • Нужно е да разиграете получената бонус сума 4 пъти на пазари с мин. коефициент 1.30;
  • В рамките на 7 дни трябва да активирате и разиграете бонуса;
  • При опити за измама, Winbet си запазва правото да ви отнеме бонус сумата или да не ви го предложи;

Няма спор, че тази оферта на Уинбет е с доста висок праг на минимален класиращ се залог, но пък може да вземете няколко бонуса в един кръг. Хубаво е, че може да се класирате за бонуса с коефициент от едва 1.30, а и няма значение дали залогът ви печели или губи. Условията по превъртане на бонуса не са трудни. Нашето мнение е, че промоцията си заслужава. Желаем ви успех с нея.

Видяно 15 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!