Winbet с бонус за всеки рунд за сблъсъка Фюри vs Уайлдър

0
winbet бонус за Фюри vs Уайлдър
Бонус безплатен залог от Уинбет за боксовия сблъсък Фюри - Уайлдър

Наближава един от дълго чаканите боксови сблъсъци в тежка категория – Тайсън Фюри срещу Дионтей Уайлдър. Битката помежду им е на 10 Октомври, а онлайн букмейкърът Winbet предлага на всички свои играчи специален бонус за всеки рунд. Колкото повече продължи битката, толкова по-висок бонус ще получите. Ако искате да разберете как, продължете да четете.

Вземи x5 лв. бонус от Winbet


Как да взема Winbet бонуса за Фюри срещу Уайлдър?

Получаването на бонуса изисква да направите квалифициращ залог според определени условия. Нужно е да поставите залог преди началото на боксовия сблъсък, като изберете коефициент от 1.30 или повече. Отделно от това, залогът ви трябва да е на стойност поне 30 лева и да е тип сингъл. Комбинации няма да се приемат в случая.

Ако имате този залог по сметката си, ще може да се насладите на специалния бонус от Уинбет, който ще ви носи по 5 лева безплатен залог за всеки започнал рунд. Това означава, че ако битката продължи поне 6 рунда, ще спечелите сумата на нужния минимален залог. Всеки следващ рунд ще ви носи още бонус и така може да се поздравите с доста солидна сума.


Как да използвам получения безплатен залог?

Безплатният бонус залог от Уинбет ще може да използвате на всякакви спортни събития с коефициент над 1.01. Няма ограничение във вида спорт и маркет, който да изберете. Важното е да запомните, че бонус безплатен залог на Уинбет е валиден 7 дни. В този срок трябва да извършите залога.

Нека отбележим също така, че при използване на безплатен залог и печалба с него, играчът получава единствено чистата печалба от този залог по акаунта си.


Кой е фаворит за спечелването на сблъсъка?

Според коефициентите в сайта на букмейкъра Winbet, фаворит за победата е Тайсън Фюри. Британецът получава коефициент от @1.33 преди началото на сблъсъка. Ставката за Уайлдър пък е точно @3.00 към момента на писане на този материал. И двамата боксьори са в добра форма, но въпреки това букмейкърите дава предимство на Фюри. В Уинбет има и коефициент за равенство, който е доста солиден и точно @26.00. Други интересни маркети включват коефициент @1.78 за над 7,5 рунда общо в мача.

Ако искате да се запознаете и с останалите специални пазари за боксовата среща между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър, може да разгледате сайта на Winbet. Събитието е водещо в спортната секция на сайта.

Видяно 27 пъти
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.