Winbet бонус Коледен календар

0
winbet bonus коледен календар
Уинбет Бонус Коледен Календар

Коледният месец Декември вече настъпва, а с това Winbet подготвя нови специални бонуси за своите клиенти. Букмейкърът предлага Бонус Коледен Календар, който дава възможност на потребителите да спечелят бонус всеки ден. Как става това и какви са условията, ще разгледаме в следващите редове.

Отвори Winbet Коледен календар


Winbet Бонус Календар за Коледа

В рамките на целия месец Декември Уинбет предлага възможност за участие на играчите си в своя бонус Календар. Коледният дух в сайта ще бъде жив с офертата „Бонус Коледен Календар“. Тя позволява на всеки регистриран клиент на бранда да зареди специалната страница на промоцията и да се включи в бонуса. Това става с избор на съответната къщичка за деня, която крие тайнствен бонус за всеки играч.

winbet оферта бонус календар Коледа

Отваряйки къщичката за съответния ден, на екрана си ще видите какъв бонус получавате. На следващия ден може да отворите следващата къщичка от виртуалното коледно селце на Winbet и по този начин да си спечелите нов бонус.

Имайте предвид, че в рамките на един календарен ден можете да отворите само една къщичка и да получите само един бонус.


Какви са бонусите и техните правила?

Има няколко различни видове бонус оферти, които Winbet bonus календара ви дава. Това са:

  • Cash бонус с депозит
  • Кеш бонус без депозит
  • Безплатен залог за Спорт или Казино на живо
  • Безплатни врътки

Когато отворите къщичката и видите своята оферта, към нея ще бъдат предоставени и всичките ѝ правила и условия. Така, в рамките на целия месец Декември ще може да получавате по една допълнителна оферта от WINBET България и да посрещнете празниците с ежедневни бонуси.

Видяно 44 пъти

Автор

Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.