Winbet представя виртуален бадминтон и рулетка с надбягвания

Valentin Tanev
0 коментара
виртуална рулетка с надбягвания и бадминтон в Уинбет

През 2018 година Уинбет въведоха доста иновативни опции в своя сайт. Най-новите попълнения в каталога на секция “Виртуални +” от Winbet са бадминтон и рулетка с надбягвания. И двата спорта са дълго чакани от почитателите на онлайн виртуалните залагания, така че това определено е една страхотна новина за всички тях.

Отделно от това, в секцията ще намерите още гонки с кучета, конни надбягвания, стрелба с лък, тенис на маса, футбол и автомобилни състезания. С други думи, имате наистина богат избор.

В този материал ще се спрем по-конкретно на Roulette Racing и виртуалния бадминтон. Останете с нас и в следващите редове, за да научите всичко най-любопитно около тези два спорта.

Вход в Winbet


Преглед опциите за залагане на Roulette racing

виртуална рулетка с надбягвания в Winbet
Преглед на виртуалния спорт „Roulette racing“ в Уинбет

Опциите за залагане пред всеки потребител, достъпил рулетката с надбягвания в сайта на Уинбет, са:

 • Победител
 • Класиране
 • Фигуриране
 • Нечетни/Четни
 • Висок/Нисък
 • Цвят

Нека разгледаме всяка една от възможностите, за да бъдете наясно и да изберете най-добрия за вас вариант.
Ако изберете да направите залог на “Победител”, както и името подсказва, трябва да изберете бегача, който ще бъде първи сред останалите. При варианта за “Класиране” определяте кой ще бъде играчът, който ще завърши на първо или второ място. В случай, че предпочитаният от вас вариант е “Фигуриране”, вземете предвид това, че вашата задача ще бъде да определите играча, който завършва на 1-во, 2-ро или 3-то място. При избор на “Нечетни/Четни” просто посочвате дали първенецът ще бъде четен или нечетен номер. При предпоследния вариант за “Висок/Нисък”, трябва да предвидите дали номерът на фаворита ще бъде нисък или висок. И накрая, в случай, че посочите залагане на “Цвят”, ще имате задачата да определите какъв ще бъде конят на победителя – с черен или червен цвят.


Обзор на виртуалния спорт бадминтон

бадминтон в Уинбет
Изглед от виртуалния бадминтон в winbet.bg

Имате турнир на всеки 3 минути, така че ако искате да изпробвате късмета си на бадминтон, ви предлагаме да се запознаете с наличните опции за осъществяване на залог. Не се притеснявайте, защото няма нищо сложно.

 1. Резултат от мача – определяне на победител в състезание между двама играчи;
 2. Точен резултат – прогнозиране на крайния конкретен резултат между двама противници;
 3. Първи с резултат 1, 3 и 7 – вашата цел е играчът, който първи успее да отбележи 1, 3 и 7 точки в двубой;
 4. Победител резултат висок/нисък– посочете победителя и неговия краен резултат;
 5. Общо точки Н/Ч/В/Н – назовете групата, която ще съответства на общия резултат на двата съперника в края на двубоя;
 6. Общо точки – прогнозирайте какъв ще е комбинираният брой точки, които са отбелязани и от двамата играчи в края на двубоя;
 7. Най-дълга серия от точки – вашата цел е да познаете най-дългата серия от поредни точки в двубоя.

Заключение

Мислим, че тези нови попълнения на Winbet определено заслужават да им отделите от времето си и да се запознаете с тях отблизо. Коефициентите са достатъчно високи, така че да бъдете максимално поощрени от страна на букмейкъра.

Отделно от тях, анимацията на виртуалните игри е наистина впечатляваща, така че ще се потопите в техния свят и ще загубите представа за времето. И като заговорихме за това, не можем да пропуснем, че няма да загубите много време, гледайки който и да е от двата спорта, тъй като турнирите и при двата са с продължителност три минути. Идеално време, в което да се насладите на всички възможности, които ви предоставят рулетката с надбягвания и виртуалният бадминтон. Ще се радваме, ако споделите с нас какви са вашите лични впечатления в коментарите.

Посетете Winbet

Видяно 16 пъти
Валентин Танев

Валентин Танев

Валентин Танев е един от спортните експерти в Нострабет. Умее да сравнява предлаганите фукнции, пазари и коефициенти. Занимава се с проучвания и изготвяне на задълбочени анализи за реномираните компании за залагания.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!