BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Гарет Бари може да вдъхнови Евертън

0
прогноза 2
Събота 9 април 17:00 ч

Уотфорд и Евертън са вплетени в пореден сблъсък от Висшата лига.

Валон Бехрами е възстановен след прекарана болест, заради която не игра с Арсенал. Кике Санчес Флорес обаче е още без Томи Хобан и Джоел Екстранд. Мигел Бритос трябва да се върне в състава.

За гостите Гарет Бари най-сетне е на линия след наказание и трябва да внесе спокойствие. Гостите са още без Тони Хибърт, Тайъс Браунинг и Лиън Осмън, докато Стивън Пиенаар трябва да влезе в състава. Уотфорд и Евертън правят оувъри в последните си 6 мача, но домакините не са вкарвали в 6 от последните си 8 мача и загубиха финалните си 4. Евертън пък вкарва поне по 2 гола на този съперник в последните им 6 мача. „Карамелите“ също са в лоша форма с 3 поредни загуби.

Домакините са фокусирани върху оцеляването и ФА Къп, където са на полуфинал. Последното важи и за гостите, които са само на точка над съперника си в лигата. Гарет Бари е важно завръщане за Евертън, който може да донесе спокойствието за 3 точки.

Прогноза 2.

Добри коефициенти в:
коефициент ефбет
коефициент betfair
коефициент спортингбет
Видяно 11 пъти

Автор

Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.