Временно прекъсване на достъпа ни до Betfair – как се прави?

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
Временно прекъсване на достъп до сметка в Betfair

Онлайн залаганията донесоха на всички любители на залозите един лесен и достъпен начин да се забавляват. Залагащите могат да го правят навсякъде и по всяко време. Това е положително качество, което говори само позитиви за онлайн сайтовете за залози. Има много хора по света, които си изкарват хляба с точно направени предположения, но има и хора, които си докарват само проблеми. Всеки е имал период на неуспехи, в които залозите му не вървят. В подобен момент може да си дадете почивка или да си нанесете още по-сериозни загуби. Първото определено е за предпочитане, но хората се блазнят от възможността да залагат и продължават да го правят. Точно това е проблема за много залагащи, а някои сайтове са помислили по този въпрос. Сред тях е британската компания Betfair, която разполага с едни от най-добрите опции за защита на своите потребители. Предстои да разгледаме подробности около възможността на всеки Бетфеър клиент да прекъсне временно достъпа си до своята сметка.

Вход в Betfair


Как се активира временното прекъсване?

За целта трябва да влезете в своята Betfair сметка и да изберете менюто на акаунта си, което е налично след избор на бутон Моята Betfair сметка. След това зареждате секцията Защита на играч. В нея ще видите различни опции, с които може да настроите вашата сметка. Първата от тях се нарича Прекъсване на връзка.

Страница за временно прекъсване на достъп до Betfair

Ако искате да активирате опцията, трябва да изберете бутон Промени срещу името на опцията, за да смените статуса ѝ. Чрез временното прекъсване ще може да определите за колко дълго време желаете да преустановите достъпа до вашата сметка в сайта на Betfair. Когато зададете период на прекъсването, няма да може да залагате.

След като изберете бутона за промяна, ще видите няколко полета. В едно от тях трябва да изберете продължителността на прекъсването. Разполагате със следните интервали:

  • 24 часа
  • 48 часа
  • 72 часа
  • 7 дни
  • 30 дни

Избирате времетраенето и в следващото поле въвеждате своята парола за вход в сметката си. Остава само да изберете бутон Напред, за да активирате прекъсването на достъпа ви до вашата сметка в сайта на Betfair за определения период от време.


Кога се налага използването на прекъсване?

Нашият съвет е да бъдете спокойни залагащи, които не правят емоционални залози и действия в сайта. Залагайте за забавление и в рамки, които може да си позволите. Опцията за прекъсване на достъп до Бетфеър регистрацията ви е удобна за всички, които имат навика да губят много пари от емоционално направени залози. Разбираме, че в подобен момент едва ли залагащият иска да се откаже от залозите, но точно тази опция е страхотен инструмент, с който да го стори. Само активирате прекъсването, давате си почивка от залозите в Betfair и след това започвате начисто. Тогава шансът за успех винаги ще бъде много по-голям.

Без значение дали ще активирате опцията за временно прекъсване до вашата Betfair сметка или не, наличието ѝ е достатъчно, за да покаже как брандът се грижи за своите клиенти. Това не е единствената опция, с която компанията го прави, така че винаги обръщайте внимание и на тези неща, когато решавате къде да залагате онлайн.

Видяно 33 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!