Залози на виртуални спортове от Уинбет

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
Видове виртуални спортове от Уинбет

В света на модерните технологии онлайн букмейкърите получиха възможност да се развият до много неочаквани нива. Те вече предоставят най-различни функции в сайтовете си и множество възможности за залози и игри. С развитието на технологиите това стана възможно. Сред най-големите иновации от последните години са т.нар. виртуални спортове. Те предизвикаха доста сериозен интерес у залагащите и все повече хора залагат на тях. Тук идва един логичен въпрос – къде се предлагат най-добрите виртуалните спортове за залози? Отговорът може да не е еднозначен, но определено можем да ви насочим към едно от най-добрите места за подобни залози. Това е сайтът на букмейкъра Winbet, а точно за предложенията му от виртуални спортове ще говорим в настоящия материал.

Какво са и какво предлагат виртуалните спортове?

Най-простото описание на виртуалните спортове се крие в сравнението им с компютърните игри. Те изцяло ги наподобяват. Виртуалните спортове може да приемете като автоматични компютърни събития, които се генерират на случаен принцип. Резултатите от тях също са случайни. Спортовете, които представляват могат да бъдат доста различни, а сред тях са футбол, тенис, баскетбол, конни надбягвания и други. В сайта на Winbet всички те са налични, но не са и единствени.

Виртуалните спортове са подобни на реалните събития, но определено протичат за по-кратко време. Например, ако вземем един футболен мач, той се провежда в рамките на 90 минути. Виртуалната футболна среща обаче се провежда за около 3 минути. Разликата е огромна. Хубавото е, че платформата на Уинбет ви дава картина от всички виртуални събития. На нея се показват избрани моменти от дадена среща. При някои спортове, като например състезанията с коне, ще може да прегледате цялото надбягване. Точно тази картина направи залозите на виртуални спортове толкова популярни и търсени.

Вход във Виртуалните спортове

След като виртуалните събития са подобни на тези от реалния свят, напълно логично е и възможностите за залози да си приличат. И точно това е истината, понеже всички виртуални събития в сайта на Winbet предоставят подобни на аналогичните им спортове пазари за залог, които са налични в реалността. Повече за наличните пазари и коефициентите ще споменем по-нататък в материала. Сега нека видим къде да намерите виртуалните спортове на Уинбет.

Раздел Виртуални от Winbet

Виртуално баскетболно събитие от Winbet

Секцията може да достъпите от основното меню в сайта. Веднага ще ви се зареди първият виртуален спорт от менюто, който е предназначен за футболни срещи. Разполагате с вертикалното меню в лявата част на екрана, откъдето може да превключвате между различните спортове. След избор на някой от тях, в центъра на екрана ще ви се зареди картина от събитието. Под нея се намират и различните възможности за залози.

Нека видим какви спортове са налични и с какво се характеризират те:

 • Футбол – виртуална лига – представлява виртуално първенство по футбол, което включва измислени отбори. Лигата се провежда с 16 отбора, като това определя един сезон да има 30 кръга. Може да се залага на всички 8 мача от всеки кръг.
 • Футбол – виртуална Евро купа – този раздел отново е посветен на футболните запалянковци, но в него се провежда аналог на Европейското първенство по футбол. Провежда се групова фаза, след което има елиминации и така се стига до финалната среща. Доста турнири се провеждат в рамките на един ден.
 • Тенис – провежда се под формата на турнир, като може да залагате на всеки наличен тенис двубой. Показват се избрани моменти от всяка среща, в турнирите участват измислени играчи, но тръпката е доста голяма.
 • Баскетбол – виртуалните баскетболни срещи включват първенство, в което участват 16 отбора. Те наподобяват тимовете от NBA. Налични са по 8 мача всеки кръг, като има картина и опции за залози на всеки един.
 • Конни надбягвания – изпълняват се виртуални състезания, в които участват определен брой състезатели. Тук може да проследите цялото състезание, като отново емоцията от залозите е доста силна и наподобяваща реалните надбягвания.
 • Гонки с кучета – и тук състезанията се проследяват изцяло с картина. Гонките се провеждат през няколко минути, така че винаги ще намерите събитие, на което да заложите.

Раздел Виртуални+ от Уинбет

Секция с виртуална тенис на маса игра от Winbet

Това, с което компанията наистина се отличава от конкурентите си, е внедряването на втора секция с виртуални спортове. Тя представлява виртуални събития от различен провайдър. Това ги определя като доста по-различни от тези, които досега описахме. С втория раздел за залози на виртуални спортове Уинбет доказва желанието си да се развива, предлагайки много разнообразни възможности на своите клиенти.

Ето какво ще откриете в секцията:

 • Футбол – провежда се футболно първенство, но този път отборите в лигата са 20. Така имате възможност да залагате на всеки един от 10-те двубоя във всеки кръг.
 • Конни надбягвания – много добре създадена платформа, която показва всичко от излизането на състезателите на колодрума до финиша. Графиките са много добри.
 • Гонки с кучета – и тук видеото преди същинската гонка ви запознава с участниците, като показва и кратка информация за тях. Следва самото състезание, което също може да проследите с високо качество на картината.
 • Тенис на маса – това е първият спорт, с който този раздел на Уинбет се отличава от предишния. През 3 минути се предлагат виртуални събития на този спорт, като в последствие се показва и анимирана картина на самата среща.
 • Автомобилни състезания – феновете на моторните спортове могат да бъдат доволни, понеже състезанията с коли са налични сред виртуалните спортове от Winbet. Това е още една разновидност, с която компанията се отличава от останалите в тази сфера. За всички участници си има оценка, както и статистика от последните им финиширания, така че ще може да се насладите на емоцията.
 • Стрелба с лък – на всеки 3 минути се провеждат сблъсъци, в които участват двама участници. Отново имате картина от срещата, на която може да следите и резултата от стрелбата. Това е малко по-нестандартен спорт, но определено е интересен и протича доста бързо във виртуалния си вариант.

Пазари и коефициенти за виртуалните спортове на Уинбет

Вече сте наясно с всички типове виртуални спортове, на които може да залагате в сайта на родния букмейкър. Наличните пазари са доста подобни на тези, които може да срещнете при реалните събития. За футбола например може да заложите за победител в срещата, брой голове и на още повече от 100 пазара. Разбира се, има значение коя платформа за футболни залози ползвате, но със сигурност и при двете няма да ви липсват основни маркети.

При останалите спортове ситуацията е подобна. Баскетболните събития например ви позволяват да залагате за краен резултат, за резултат в четвърти и много други опции. При състезанията и надбягванията са характерни залозите за победител в състезанието или пък да завърши сред първите 3 в класирането. Все пазари и опции за залог, които се срещат и при реалните събития.

Няма как да не споменем и няколко думи за предлаганите ставки. Коефициентите за залози на виртуални спортове в сайта на Winbet са доста високи и има с какво да привлекат вашето внимание. Ще ви бъде доста интересно да анализирате ставките, след като прегледате няколко виртуални събития и проследите кои коефициенти печелят. Ще видите, че често се случва именно по-високите коефициенти да излязат успешни.

Нашето мнение

Казахме доста неща относно предложенията за залози на виртуални спортове от букмейкърската компания Winbet. Ние смятаме, че те са повече от добри и изчерпателни, така че да не ви липсват възможности. Като една от последните характеристики, които искаме да отбележим за тях, ще отличим факта, че всички залози се правят преди старта на събитията, т.е. не може да залагате на живо. Това е нормално, след като самите събития се провеждат за толкова кратко време. Все пак възможностите са налице и може да се възползвате от тях.

Winbet ясно доказва, че има амбицията да се развива като онлайн букмейкър, а наличните раздели с виртуални спортове са сред основните причини да смятаме така. Компанията наистина се е постарала да предложи многообразие, което клиентите ѝ вече оценяват. Не се колебайте, когато желаете да се забавлявате със залози на виртуални спортове, а просто се спрете на тези в Уинбет.

Видяно 20 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Напишете мнение

Няма мнения, бъдете първия коментирал!