Залози на виртуални спортове от Уинбет

0
Видове виртуални спортове от Уинбет
Описание на всички налични виртуални спортове и раздели в сайта на Winbet.

В света на модерните технологии, онлайн букмейкърите получиха възможност да се развият до много неочаквани нива. Те вече предоставят най-различни функции в сайтовете си и множество възможности за залози и игри. С развитието на технологиите това стана възможно. Сред най-големите иновации от последните години са т.нар. виртуални спортове. Те предизвикаха доста сериозен интерес у залагащите и все повече хора правят прогнози на тях. Тук идва един логичен въпрос – къде се предлагат най-добрите виртуалните спортове за залози? Отговорът може да не е еднозначен, но определено можем да ви насочим към едно от най-добрите места за подобни залози. Това е сайтът на букмейкъра Winbet, а точно за предложенията му от виртуални спортове ще говорим в настоящия материал.


Какво са и какво предлагат виртуалните спортове?

Най-простото описание на виртуалните спортове се крие в сравнението им с компютърните игри. Те изцяло ги наподобяват. Виртуалните спортове може да приемете като автоматични компютърни събития, които се генерират на случаен принцип. Резултатите от тях също са случайни. Спортовете, които представляват могат да бъдат доста различни, а сред тях са футбол, тенис, баскетбол, конни надбягвания и други. В сайта на Winbet всички те са налични, но не са и единствени.

Виртуалните спортове са подобни на реалните събития, но определено протичат за по-кратко време. Например, ако вземем един футболен мач, той се провежда в рамките на 90 минути. Виртуалната футболна среща обаче се провежда за около 3 минути. Разликата е огромна. Хубавото е, че платформата на Уинбет ви дава картина от всички виртуални събития. На нея се показват избрани моменти от дадена среща. При някои спортове, като например състезанията с коне, ще може да прегледате цялото надбягване. Точно тази картина направи залозите на виртуални спортове толкова популярни и търсени.

Към Winbet виртуални спортове

След като виртуалните събития са подобни на тези от реалния свят, напълно логично е и възможностите за залози да си приличат. И точно това е истината, понеже всички виртуални събития в сайта на Winbet предоставят подобни на аналогичните им спортове пазари за залог, които са налични в реалността. Повече за наличните пазари и коефициентите ще споменем по-нататък в материала. Сега нека видим къде да намерите виртуалните спортове на Уинбет.


Раздел Виртуални от Winbet

виртуални спортове от Уинбет

Секцията може да достъпите от основното меню в сайта. Веднага ще ви се зареди първият виртуален спорт от менюто, който е предназначен за футболни срещи. Разполагате с вертикалното меню в лявата част на екрана, откъдето може да превключвате между различните спортове. След избор на някой от тях, в центъра на екрана ще ви се зареди картина от събитието. Под нея се намират и различните възможности за залози.

Нека видим какви спортове са налични и с какво се характеризират те:

  • Футбол – виртуална лига – представлява виртуално първенство по футбол, което включва английски отбори. Лигата се провежда с 16 отбора, като това определя един сезон да има 30 кръга. Може да се залага на всички 8 мача от всеки кръг.
  • Футбол – виртуална Евро купа – този раздел отново е посветен на футболните запалянковци, но в него се провежда аналог на Европейското първенство по футбол. Провежда се групова фаза, след което има елиминации и така се стига до финалната среща. Доста турнири се провеждат в рамките на един ден.
  • Футбол – виртуална Световна купа – почитателите на футбола ще могат да се насладят и на виртуален Мондиал. Провежда се между национални отбори, като играчите могат да залагат на мачовете от всяка фаза на турнира.
  • Тенис – провежда се под формата на турнир, като може да залагате на всеки наличен тенис двубой. Показват се избрани моменти от всяка среща, в турнирите участват измислени играчи, но тръпката е доста голяма.
  • Баскетбол – виртуалните баскетболни срещи включват първенство, в което участват 16 отбора. Те наподобяват тимовете от NBA. Налични са по 8 мача всеки кръг, като има картина и опции за залози на всеки един.
  • Конни надбягвания – изпълняват се виртуални състезания, в които участват определен брой състезатели. Тук може да проследите цялото състезание, като отново емоцията от залозите е доста силна и наподобяваща реалните надбягвания.
  • Гонки с кучета – и тук състезанията се проследяват изцяло с картина. Гонките се провеждат през няколко минути, така че винаги ще намерите събитие, на което да заложите.
  • Автомобилни състезания – феновете на моторните спортове могат да бъдат доволни, понеже състезанията с коли са налични сред виртуалните спортове от Winbet. Това е още една разновидност, с която компанията се отличава от останалите в тази сфера. За всички участници си има оценка, както и статистика от последните им финиширания, така че ще може да се насладите на емоцията.
  • Бейзбол – провежда се виртуално бейзболно първенство, вдъхновено от MLB. Мачовете протичат в поне 9 ининга, които може да гледате на живо с най-интересните събития от тях.

Уинбет определено залага на разнообразие при избора си на виртуални спортове, които да интегрира в уебсайта си. Компанията събира на едно място доста различни варианти, с които се стреми да даде широк спектър на избор за клиентите си, които обичат да се забавляват с подобен тип залагания.


Пазари и коефициенти за виртуалните спортове на Уинбет

Вече сте наясно с всички типове виртуални спортове, на които може да залагате в сайта на родния букмейкър. Наличните пазари са доста подобни на тези, които може да срещнете при реалните събития. За футбола например може да заложите за победител в срещата, брой голове и на още повече от 100 пазара. Разбира се, има значение коя платформа за футболни залози ползвате, но със сигурност, при всяка една няма да ви липсват основни маркети.

При останалите спортове ситуацията е подобна. Баскетболните събития например ви позволяват да залагате за краен резултат, за резултат в четвърти и много други опции. При състезанията и надбягванията са характерни залозите за победител в състезанието или пък да завърши сред първите 3 в класирането. Все пазари и опции за залог, които се срещат и при реалните събития.

Няма как да не споменем и няколко думи за предлаганите ставки. Коефициентите за залози на виртуални спортове в сайта на Winbet са доста високи и има с какво да привлекат вашето внимание. Ще ви бъде доста интересно да анализирате ставките, след като прегледате няколко виртуални събития и проследите кои коефициенти печелят. Ще видите, че често се случва именно по-високите коефициенти да излязат успешни. Въпреки всичко не забравяйте, че при виртуалните спортове нещата се решават на случаен принцип.


Нашето мнение

Казахме доста неща относно предложенията за залози на виртуални спортове от букмейкърската компания Winbet. Ние смятаме, че те са повече от добри и изчерпателни, така че да не ви липсват възможности. Като една от последните характеристики, които искаме да отбележим за тях, ще отличим факта, че повечето залози се правят преди старта на събитията, но има и събития, на които може да поставяте залози на живо. Тези, които се провеждат за кратко време, не дават възможност за залози в реално време, но при някои други такава опция съществува.

Winbet ясно доказва, че има амбицията да се развива като онлайн букмейкър, а наличният раздел с виртуални спортове е сред основните причини да смятаме така. Компанията наистина се е постарала да предложи многообразие, което клиентите ѝ вече оценяват. Не се колебайте, когато желаете да се забавлявате със залози на виртуални спортове, а просто се спрете на тези в Уинбет.

Видяно 118 пъти
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.