Palms bet виртуални спортове – видове и възможности за залог

виртуални спортове в Палмс Бет

Ако с нетърпение сте тръпнели да изпробвате виртуални спортове в сайта на букмейкъра Палмс Бет, то вече имате тази възможност. Макар и нова на пазара, компанията се стреми непрекъснато да обновява списъка си с опции, функции и предложения и сред тях вече е и секцията с виртуални спортове. Престои да разгледаме някои основни неща, които са свързани с тях и вярваме, че ще ви бъдат от полза.

Вход в Palms Bet


Да поговорим за виртуалните спортове

Ако сте нов в света на онлайн залаганията, най-вероятно залозите на виртуални спортове са нещо ново за вас. Истината е, че тръпката, която ще изпитате, когато ги изпробвате ще ви накара да оцените този тип събития по един друг начин. Характерното за тях е, че времето през което се провежда всяка среща е с продължителност между 2 и 3 минути. С други думи, дори да изпуснете да направите залог, няма да ви се наложи да изчаквате твърде дълго време до следващото събитие.

Ако имате стабилна интернет връзка, можете да бъдете сигурни, че озвучаването и видеото ще протичат абсолютно гладко. От компанията са се погрижили да ви осигурят максимално добро качество, което заслужава да се изтъкне като голям плюс. За да сме обективни, следва да посочим и недостатък, който е свързан с това, че към този момент live залози няма. Това означава, че имате възможност да залагате единствено на предстоящи събития. Съветваме ви да разгледате програмата, да набележите събитията и да отбележите залозите си още преди началото на срещите.

За новобранците, пък и за професионалните играчи, би било от полза да се запознаят с подробното ръководство. В него ще получите синтезирана информация за всяка отделна игра, както и ще разберете как правилно да поставите своя залог към нея. За да достигнете до него просто вижте „Help“ иконата, която е разположена отдясно до бутон „Play“, служещ за стартиране на видеото.

Логика, анализи, наблюдателност и пресметливост – всички те ще ви помогнат несъмнено, но и късметът никак не е за подценяване. Това е така, тъй като изходите при този тип спортове се избират чрез специално разработен генератор. Всяка среща се провежда на случаен принцип. Съответно и числата, които ще се изтеглят са неизвестни до последно. Изводът е, че при залозите на виртуални спортове по-високите коефициенти често са налице, затова ви пожелаваме късмет.

Разкривайки всичко за виртуалните събития най-вероятно искате да разберете къде точно се намират, затова в следващата част ще откриете повече информация по този въпрос.


Къде можем да ги открием?

секция виртуални в Palms Bet
Навигация до секция „Виртуални“ в сайта на Палмс Бет

Бързаме да започнем с това, че ако искате да изпробвате виртуалните игри, то трябва да се регистрирате в платформата. В случай, че вече имате акаунт влезте в него като въвдете потребителското си име и парола за вход. Ако нямате, то първо ще трябва да преминете през процеса по създаване на личен профил в Палмс Бет. Разбира се, ако не желаете, вие можете да достъпите раздела и да го разгледате, но имайте предвид, че няма да можете да правите залози. За това ще ви подскаже и известието „You are in Demo mode / Вие сте в Демо режим“, което се появява под видеото на съответния спорт, който гледате.

Ако обаче имате намерение да залагате и вече сте вписани в профила си, то единственото, което остава е да се отправите към главното меню на Palms Bet, което е разположено в най-горната част на сайта. Към момента наличните категории, които могат да бъдат открити са „Спорт“, „На живо“, „Казино“, „Виртуални“, „Джакпот“, „Промоции“ и „Новини“. Избирайки именно категорията с виртуални спортове, вие ще бъдете прехвърлени в официалната страница с виртуални предложения.


Какви видове виртуални спортове има и как да заложим на тях в Palms Bet?

фиш за залози и раздел виртуални в Палмс Бет
Изглед от секцията с виртуални спортове в сайта на Palms Bet и фиш за поставяне на залог

И след като вече се намирате в света на виртуалните спортове е време да се запознаете с тях. Решихме да изготвим този кратък, но изчерпателен списък, с който да онагледим всички предолжения на букмейкъра:

 • футбол
 • тротинг
 • тенис на маса
 • състезателна рулетка с коне
 • стрелба с лък
 • надбягвания с хрътки
 • конни състезания
 • кено
 • бадминтон
 • автомобилни състезания

Специално при футбола трябва да знаете, че имате възможност да изпробвате две лиги и те са „Fast League“ и „Английски шампионат“.

Идея от Nostrabet:
Проучихме, че баскетболът, сноубайк, фризби, хокей, Евро купа и състезанията с велосипеди са също любопитни за голяма част от феновете на виртуалните спортове. Ето защо би било добре от Палмс Бет да ги добавят във времето, за да може любителите на този тип събития да разполагат с всичко, което им е интересно.

След като вече знаете с какво разполагате е време да научите и как успешно да направите залог. Обърнете внимание на изображението по-горе. Вдясно виждате фиша за залагане. Видовете залози измежду които можете да избирате са два на брой – единични и кратни. Вторите са известни още и като системни залози.

Нека разгледаме какво представлява кратният залог. Това е комбинация от единични залози, които са осъществени на разнообразни типове събирия. Специфичното е, че се прави комбиниране на отделните залози на виртуални събития в един залог, който е с по-голяма печалба, но същевременно и е по-рискован. Имайте предвид, че събитията може да бъдат за един и същ вид спорт, но може и да са за разнообразни. Когато добавите минимум 2 или по-голям брой залози, те ще бъдат прибавени към вашия заложен фиш. Натискайки върху бутон Напр. Зал. ✓ вашият кратен залог е вече направен. В случай, че сте объркали нещо, можете да използвате другия бутон Изчист. ✓, който ще премахне всичко добавено до момента във вашия електронен фиш. Да обобщим всичко до тук в няколко бързи стъпки, с които успешно да извършите своя залог на виртуални спортове в Palms Bet.

 1. Набележете любим спорт или игра от секция „Виртуални“;
 2. Маркирайте иконката, която отговаря на вашия избор;
 3. Посочете събитието с неговия начален час;
 4. Изберете залог, който ще бъде прибавен към фиша ви;
 5. Определете какъв да бъде неговият размер;
 6. Прегледайте внимателно всичко и потвърдете залога си;
 7. Следете за резулатите.

Нашето мнение

Вярваме, че в секцията с виртуални спортове в Palms bet ще откриете това, което търсите, когато става въпрос за виртуални спортове. Като плюс отбелязваме, че за новостартирала секция, попълненията са представени на ниво. Друго, което ни прави добро впечатление е, че качеството на звука и картината на всяка от игрите е изключително добро. Ако при вас има проблем, то най-вероятно причината ще се окаже проблем в интернет връзката ви. Друго предимство е изготвеното ръководство за потребители. С него ще можете да се запознаете отблизо с всеки спорт в раздела. Много ясно описани са правилата на различните игри, опциите за залагане и наличните пазари. Не може да не отбележим това, че към момента отсъстват някои доста големи фаворити сред виртуалните спортове (така например баскетбол, Евро купа и състезания с велосипеди). Но нека не забравяме, че категорията е все още нова и най-вероятно ще претърпи развитие, така че за сега даваме 9 от 10 като оценка на раздела.

Посетете Палмс Бет

Palms bet виртуални спортове – видове и възможности за залог
4.7 (94.07%) 27 votes

Напишете вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

X
Ексклузивни бонуси
200лв
Врътки: x6
Мин. Коеф.: 2.00
Мин. Депозит: 10лв
18+ T&C apply
110 лв.
Врътки: 3x
Мин. Коеф.: 1.50
Мин. Депозит: 10 лв.
18+ T&C apply | begambleaware.org | Play Responsibly
Мин. Коеф.: 1.20
Мин. Депозит: 10лв
Оферта за нови клиенти. До 100лв бонус за нови клиенти в bet365.
Изисква се минимален депозит от 5лв и 1x превъртане за да усвоите бонуса. Мин. коефициенти и разплащателни методи са приложени. Изключва се връщането на залога. Прилагат се срокове, правила и условия