Виртуални спортове от Bwin

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
Виртуални спортове от bwin

През последните години онлайн букмейкърите развиха значително своите предложения за спортни залози и казино игри. Идва обаче момент, в който те трябва да потърсят нещо ново, нещо различно. Едно от нововъведенията в онлайн букмейкърските компании бяха виртуалните спортове. Те представляват доста интересен и любопитен начин за забавление. В настоящата статия ще ви разкажем повече за виртуалните спортове, предлагани в платформата на Bwin. Този букмейкър има с какво да ви изненада.

Виртуални спортове от Bwin


Раздел Виртуални

Секция с виртуални спортове от bwin

Различните видове виртуални спортове в сайта на Bwin са изнесени на преден план чрез главната категория Виртуални, разположена в основната навигация на сайта. След като я отворите, ще ви се покаже вътрешното меню на раздела, с което може да навигирате между различните спортове.

Виртуалните спортове представляват компютърно генерирани симулации на конкретни спортни дисциплини. Изходът от всички събития се определя на случаен принцип, което дава предпоставки за изненадващи резултати. За някои от спортовете в платформата на Bwin има и така характерната картина от събитията. Чрез нея виртуалните спортове стават още по-атрактивни за играчите. Има и статистика към виртуалните събития, която показва представянето на играчи, отбори или състезатели.

Хубавото на повечето видове виртуални спортове е, че протичат за кратко време и по този начин бързо установявате дали печелите или губите своя залог. Може да залагате на виртуални събития, но всички печалби от тях са напълно реални. Вие просто предвиждате изхода от конкретна симулация на даден спорт.


Видове виртуални спортове в сайта

Нека разгледаме на кои спортове ще може да залагате в сайта на Bwin. Всички те са налични през вътрешната навигация на раздела, но по-надолу ще опишем основните качества на всеки един поотделно.

Футболен център
Тази секция е предназначена за виртуалните футболни събития в сайта на Bwin. Този спорт е единствен, за който не се предлага картина от събитията. Това донякъде може да се счете за негатив, понеже отнема от емоцията на залозите, но букмейкърът е приготвил нещо повече. Компанията разполага с няколко отделни секции, в които непрекъснато симулира различни първенства и турнири от света на футбола. Вие може да изберете някой от шампионатите, да видите какви събития предстоят и да заложите на тях. Пазарите са доста разнообразни и наподобяват тези от истинските събития. В платформата ще видите само крайния резултат от събитията и така ще разберете дали печелите или не.

Предлагат се следните футболни шампионати:

  • Virtual Football Pro – в този подраздел ще може да залагате на симулации от различни първенства по света. За Европа са налични Висша лига, Ла Лига, Серия А, Бундеслига и Ередивизи;
  • Virtual Champions – симулация на турнира Шампионска лига;
  • Virtual Europa – симулира се надпреварата Лига Европа и може да залагате на различните мачове от нея;
  • Virtual World Cup – още името на категорията подсказва, че тя е предназначена за виртуални събития от виртуално Световно първенство по футбол;
  • Virtual Soccer – тук отново може да залагате на симулациите от водещите футболни първенства;

Тенис в реално време
В тази секция вече имате на разположение и картина от събитието. На нея се показват всички основни моменти от една тенис среща, която в сайта на Bwin протича за не малко време. Виртуалните тенис залози наподобяват изцяло реалните събития. В даден момент може да имате повече от едно събитие, на което може да залагате, като изборът се прави от менюто в дясната част. Под видеото са разположени и различните пазари с коефициентите към тях. Имате възможност да правите предвиждания за гейм, сет и мач. Може да залагате и на всяко разиграване, на живо. В страницата се показва още резултат на срещата, както и може да прегледате статистика за всеки един от виртуалните играчи.

Bwin залози на виртуален тенис

Конни състезания
Разполагате и с категория Коне, която ви дава възможност да поставяте залози на виртуални конни надбягвания. Преди началото на дадено състезание се показват участниците в него, както и имате поле за избор на залога. След като направите вашата прогноза, изберете и сумата на залога. Когато изберете върху желания пазар, отстрани на екрана ще се появи вашият фиш. На него е изобразена селекцията, която сте направили. Имате и бутон за стартирана на състезанието. Когато го изберете, симулацията ще стартира и ще може да я проследите от началото до края.

Виртуални конни състезания в сайта на Bwin

Разделът е много удобен за всички фенове на конните състезания, които искат да се позабавляват с виртуалните събития, предназначени за всеки един индивидуално. В този раздел вие решавате кога да стартира състезанието, след като заложите.

Хрътки
Този раздел изцяло наподобява предишния, с разликата, че тук залагате на надбягвания с хрътки. Отново имате на разположение участниците и пазарите, на които може да залагате, както и коефициентите. Нужно е да си изберете някой, за да заложите и да стартирате гонката. Ще може да я прегледате с картина и да се насладите на своя залог.

Спидуей, Тротинг, Колодрум
И трите раздела ви позволяват да извършвате залози, както при конните състезания и надбягванията с хрътки. Когато отворите някой от тях, ще ви се покажат участниците в състезанието и коефициентите към всеки пазар. Въвеждате сумата на залога, избирате си някой пазар и сами стартирате състезанието.

Имайте предвид, че минималната сума на залога при всеки един виртуален спорт, където вие стартирате състезанието, е в размер на 1 лев.

Всички планирани състезания
В раздела с виртуални спортове на Bwin ще срещнете и тази секция. В нея ще може да залагате на различни пазари от конкретни състезания. Това са:

  • Конни надбягвания
  • Хрътки
  • Спидуей
  • Колоездене
  • Тротинг

Виртуално колоездене от bwin

Спортовете ще ви се сторят познати, но не трябва да се учудвате. За разлика от гореизброените, които идват в сайта от отделна платформа, на тези ще може да гледате пряката анимация и без да сте направили залог. Само трябва да селектирате спорт и видеото ще се появи пред вас. Разбира се, отново ще може и да залагате на познатите ви пазари към всеки спорт.


Нашето мнение

Вече сте наясно с всичко, което може да намерите в раздела с виртуални спортове от Bwin. Компанията се е постарала да предложи по-различни възможности. Доказателство за това са отделните платформи, на които може да залагате, за еднакви спортове. Според нас липсата на видео при футболните виртуални събития е минус за бранда, но явно той е решил да действа по този начин. Затова пък при залозите на останалите спортове емоцията е доста голяма. Възможностите са налице, така че остава да извлечете максимални ползи от тях. Разделът с виртуални спортове е доста удобен, когато няма реални събития, с които да се забавлявате.

Видяно 23 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!