Възможности за залози на виртуални спортове в 1xBet

0
Виртуални спортове от 1xBet
Описание на възможностите за залози на виртуални спортове в сайта на букмейкъра 1xBet.

С развитието на технологичните възможности, онлайн букмейкърите получиха доста допълнителни опции за своите сайтове. Едни от тях са виртуалните спортове. С тяхна помощ сайтовете за залози и игри успяват да придадат по-голяма колоритност на своите предложения. Един от букмейкърите с най-добри опции за залози на виртуални спортове е 1xbet. Компанията разполага с такива, които са познати и на други места, но освен това се отличава с определени предложения. За всичко около виртуалните спортове в сайта на руския букмейкър ще ви разкажем в настоящата статия.

Към виртуалните спортове


Как да разгледаме виртуалните спортове?

Раздел Виртуални спортове в сайта на 1xBet

За да залагате на виртуални спортни събития в сайта на 1хБет, трябва да имате акаунт със средства по него. Само тогава ще може да поставяте залози и да печелите. За целта трябва да достъпите раздел Виртуални спортове, който е наличен в главната навигация на сайта, обикновено през секция Повече. В самия раздел ще видите няколко възможности за избор:

 • Global Bet
 • EDGE Gaming
 • Digital Sports Tech

Всеки един от разделите се характеризира с определени възможности, които са налични за потребителите на сайта. Първите два раздела предлагат опции за залози на виртуални спортове, докато третият раздел е предназначен за тези от вас, които имат желание да си създадат залог по свой вкус.

Виртуалните спортове в 1xBet, както и в други букмейкъри, могат да бъдат описани като компютърни симулации на определени спортове. Те се провеждат на случаен принцип, като доста често се случват изненади. Към виртуалните събития има и видео, което доставя по-голяма емоция за самите виртуални мачове и състезания.


Global Bet

Първият от трите раздела в секцията с виртуални спортове от 1xBet се нарича Global Bet. Името му е посветено на платформата, която доставя виртуалните спортове в сайта на компанията. След като отворите раздела, ще видите няколко полета. Вляво се намира вертикално меню с наличните спортове и състезания, а в централната част на екрана е видеото, което представлява анимация на конкретно виртуално събитие. В дясната област на екрана е разположен т.нар. електронен фиш, в който се показват вашите селекции и откъдето потвърждавате залозите си. Малко под видеото, отново в центъра на екрана, ще намерите всички налични опции за залози. Там има и други полета, които включват статистика и предишни резултати.

В раздела Global Bet са налични няколко типа виртуални събития. Освен тях има и 2 допълнителни подкатегории, които са за реални събития. Нека отбележим всички налични спортове:

 • Виртуална футболна лига – първенство с клубни отбори
 • Виртуален футбол – мачове между държави
 • Надбягвания с хрътки
 • Конни надбягвания
 • Състезания с камили
 • Реални гонки с кучета
 • Реални моторни състезания

Последните два раздела също се предлагат от платформата на Global Bet, но предоставят опции за залози на напълно реални събития. Всички останали категории са за виртуални събития, които обаче могат да ви донесат реални печалби.

Всички виртуални събития се провеждат за относително кратък период от време. Състезанията може да проследите изцяло, понеже те протичат в рамките на малко време, но пък футболните срещи се провеждат за около 3 минути. Във видеото виждате избрани моменти от срещата, включващи най-интересното от мача. Ще може да залагате на нови събития през 2-3 минути.

Виртуален футбол от 1xBet

Докато при състезанията всяко едно се провежда само за себе си, то при виртуалната футболна лига имате класиране и предишни резултати. Те могат да ви дадат някакви насоки за залозите ви на мача, ако сте любител на статистиката. Залозите на футболните събития включват опции за победител в мача, двоен шанс, точен резултат, под/над голове и някои други маркети. При състезанията може да избирате победителя, както и да предвиждате форкаст, трикаст и други прогнози. Не забравяйте, че в този раздел може да поставяте залозите си само преди началото на събитие. Залози на живо не са налични.

Опциите в този раздел са доста интересни и завладяващи, понеже предлагат един разпускащ начин да опитате нещо по-различно. Често се получават изненади във виртуалните събития, така че не пропускайте да се възползвате.

Спокойно може да залагате на сингъл, акумулатор или система от виртуални срещи, но имайте предвид, че залозите в този раздел са ограничени. Минималната сума на залог е 1 лев, докато максималната достига 500 лева. Все пак това изглежда достатъчно, понеже всичко във виртуалните събития се решава на случаен принцип и понякога най-логичният избор може да се окаже губещ.


Edge Gaming

Този раздел отново е част от виртуалните спортове към 1хБет. В него обаче има предложения и опции за залози само на един вид събитие – бой с петли. Този тип виртуални спортове може да се определи като доста нехарактерен за други сайтове, но пък в 1xBet е наличен и с него компанията се отличава.

Приблизително на всеки 2 минути започва нов бой с петли, като преди началото на събитието се показва определена информация за участващите петли. И тук е налична видео анимация, която спомага за по-доброто преживяване от подобни залози. Под нея се показват последните няколко резултата, а там е и текущото събитие, на което може да заложите преди неговото начало. Имате 2 опции за залози:

 • Победител в боя – избирате кой от двамата участниците ще спечели според вас
 • Време на боя – прогнозирате дали боят ще се състои за повече или по малко от 60,5 секунди

Бой с петли в сайта на 1xBet

Към всеки пазар и за всеки бой си има коефициенти, като боевете се провеждат в сесии от по 10 битки. Вие ще може да залагате преди всеки един от тези боеве, а след края им ще се появи новата сесия с битки.

Фишът за залози се намира в дясната част на екрана, точно срещу наличните събития. Сумата на залога варира между 1 и 9 999 евро. И при тези виртуални битки често се получават изненади, така че може да запишете добри печалби с малко усет и късмет.


Digital Sports Tech

Този раздел не предлага опции за залози на някакъв вид виртуални спортове, но все пак е включен в раздела и ще кажем няколко думи за него. В този раздел ще получите възможност да създадете залог по свой вкус за някой от мачовете в големите първенства. Налични са събития от Висша лига, Ла Лига, Чемпиъншип, Серия А, MLB и NBA. Системата ви дава право да комбинирате между няколко различни пазари от една среща и да я заложите. 1xBet ще ви предостави коефициент за избраните от вас селекции, на който може да заложите.

Имате опцията и да създадете доста по-специални залози. Имате право да изберете играч от даден отбор и да предвидите представянето му спрямо конкретен статистически показател. Например може да посочите, че даден футболист ще направи 2 или повече асистенции в мача. Можете дори да получите коефициент за избор на противопоставяне между двама играчи за конкретен показател от статистиката. Като пример може да кажем да изберете един играч да отбележи повече точки от друг. И третата опция е да селектирате трима участници в конкретна среща и да ги подредите как ще се представят те според вас по определена статистика. Например избирате удари към вратата и нареждате тримата, като ги подредите спрямо кой ще отправи най-много, започвайки от първия.

Създаване на залог в 1xBet

За всички тези опции ще получите коефициент, на който може да заложите. Този раздел определено може да се постави и на друго място в сайта или да се изнесе като отделен, но все пак 1xBet е решил да го позиционира до виртуалните спортове.


Нашето мнение

Както и сами може да се убедите, разделът с виртуални спортове от 1хБет предоставя доста необикновени възможности. Компанията печели позитиви с тях и несъмнено привлича вниманието. Според нас всички опции си заслужават и има какво да извлечете от тях, но винаги пазете едно на ум, защото виртуалните събития се решават на случаен принцип. Нашето мнение е, че не си заслужава да поставя много големи суми, но всичко зависи от това дали ви върви. Залозите на виртуални спортове са добро средство да разнообразите стандартните си залози, а в платформата на 1xBet подобни възможности има в изобилие.

Видяно 56 пъти
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.