VIP клиенти на Efbet – как се става част от клуба?

VIP клиенти на букмейкъра Efbet

Брандът се радва на засилена аудитория и дори разширява значително своите мащаби, като Efbet е сред най-успешните компании в тази област у нас. Това се постига постигна с много труд и упорита работа, а не по-малко важни са и всички специални оферти, които предоставя на своите клиенти. Efbet винаги се е стремял да доставя максимално удобство и качествени предложения на потребителите на сайта. След като има толкова много фенове, явно е, че компанията се справя с тези начинания. Има обаче една по-особена част от семейството на Ефбет, която се нарича VIP клуб и е само за отбрани клиенти.

Станете част от VIP клуба на Efbet

Какво е Efbet VIP клуб и как влиза в него?

ВИП клубът на онлайн букмейкъра Ефбет е предназначен само за лоялните и верни клиенти на бранда. Компанията цени тяхното присъствие в сайта, както и активността им със залозите, и затова им предлага нещо по-специално. Определено трябва да се потрудите доста, за да станете част от VIP клуба на Ефбет, но след това може да се насладите на чудесни оферти и разнообразие от нови промоции. Това става с доста залози и лоялност към компанията, но накрая тя ще ви се отплати, като ви покани в своя клуб за специални играчи.

Поканите за ВИП клуба се изпращат по телефон или email, като всеки лоялен клиент на бранда ще получи подобна покана. А такава едва ли ще бъде отказана от конкретен потребител, понеже възможностите, които носи са доста добри.

Предимства на ВИП клуба

Веднъж постъпили в клуба на важните клиенти от Efbet, ще получите доста сериозни плюсове. Те се изразяват в най-различни направления. Ето някои от тях:

  • специално отношение от поддръжката – по телефона и чрез чата на живо;
  • бързи изплащания на изисканите тегления;
  • високи индивидуални бонуси за спортната секция на сайта;
  • високи индивидуални оферти за казино секцията в сайта;
  • специални промо кодове за допълнителни промоции;

Изброените са само част от положителните характеристики, които се предоставят за ВИП потребителите на бранда. Компанията определено поощрява лоялните си клиенти и иска да ги задържи като такива, предлагайки им специално отношение.

VIP клиенти на Efbet – как се става част от клуба?
Рейтинг 4.4 от 9 ревюта

Напишете вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

X