VIP Бонуси

Някои онлайн сайтове за залози и игри предоставят на клиентите си VIP програми, с които могат да си спечелят допълнителни оферти. Запознайте се кои букмейкъри и казина имат такива.

(2) оферти от (19) букмейкъра
VIP КЕШБЕК от 1xBet
VIP КЕШБЕК В знак на благодарност, че избрахте 1хБет, букмейкърът Ви предоставя шанса да се присъедините към тяхната нова програма за лоялност и да получите VIP кешбек! Какво е програма за лоялност и как работи? Има 8 нива в тяхната програма за лояно...
1xbet
VipПрограма за лоялност
Вземи този бонус
Повече информация
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.
VIP кешбек от Melbet
VIP Cashback от MELbet За клиентите, избрали да се регистрират в MelBet, букмейкърът Ви предоставя шанса да се присъедините към техния клуб за лоялност и да получите VIP кешбек! Какво представлява програмата за лоялност? Има 8 нива в тяхната програма...
MELbet
VipПрограма за лоялност
Вземи този бонус
Повече информация
18+ T&C apply | begambleaware.org | Play Responsibly

Какво представляват VIP бонусите на букмейкърите?

VIP програмите са характерни за доста онлайн букмейкъри и казина. Най-често те се срещат при сайтовете за залози, които предлагат казино раздели. Там ВИП програмите се разгръщат изцяло. Веднъж попаднали в програмата за VIP клиенти на даден букмейкър, ще се радвате на най-различни бонуси от различен тип. Не винаги обаче е лесно да сте сред лоялните клиенти на оператора.

Има сайтове за залози, които включват само определени клиенти в своята VIP програма, като за целта те трябва да са натрупали определена сума залози в акаунта си. Съществуват и казина, при които всеки регистриран клиент автоматично получава ниво в програмата. Напълно разбираемо, новият потребител започва от най-ниското ниво, но има определени условия, при изпълнението на които се изкачва към по-високите нива. Всяко по-високо ниво в една VIP програма носи по-добри бонуси за играчите.

Въпреки че ВИП програмите са по-често срещани при онлайн казината, такива има и при букмейкърите. В много от случаите съществува една обща програма за лоялни клиенти за всякакъв тип залози.


Какви видове ВИП оферти са налични?

Сигурно се чудите какви бонуси се срещат за VIP клиенти на букмейкърите? Преди това нека отбележим, че най-добрите бонуси достигат само до клиентите, които показват забележителна активност в съответния сайт. Ако извършвате доста депозити и правите много залози, напълно логично е да се изкачвате в нивата на ВИП програмата.

При повечето случаи, няма само една оферта, която да ви се предложи като VIP клиент, а едновременно получавате няколко нови награди. Нека се спрем и на най-популярните бонус оферти за VIP клиенти:

Персонализирани бонуси при презареждане

Изискват депозит, но предлагат условия на бонуса, които не са достъпни за останалите клиенти на букмейкъра. Твърде вероятно е да получите по-добър процент, по-висока сума и дори по-леки условия за усвояване на бонус средствата.

Кешбек

Доста често срещана оферта за ВИП клиент е кешбек промоцията. Тя протича постоянно, докато сте в програмата за лоялни клиенти и дава процент от сумата на загубите обратно. Този процент нараства с покачването ви във VIP нивата.

Бонуси без депозит

Твърде вероятно е като лоялен клиент да получите и бонус без депозит от даден сайт за залози.

Бонус за рожден ден

VIP клиентите са обичани от своите казина и онлайн букмейкъри, така че доста от тях предоставят специални подаръци за рождения ви ден. Изненадите могат да бъдат от най-различно естество като безплатен залог, бонус депозит, безплатни врътки и други.

Предметни награди

Има и програми за ВИП потребители в сайтовете за залагания, при които се дават и предметни награди. Те могат да бъдат различни конзоли за игри, последни модели лаптопи или смартфони, билети за големи спортни събития, както и осигурени all-inclusive почивки.


Предимства за VIP потребители

Въпреки че бонусите са най-коментираната част в една VIP програма, те далеч не са единствената основна тема. Важно е да се обърне внимание и на различните предимства, до които потребителите получават достъп. Ако се покажете като доста активен играч в даден сайт, ще получите допълнителни предимства, сред които:

  • Личен акаунт мениджър
  • По-бързи тегления на печалби
  • По-високи коефициенти за определени събития
  • По-високи лимити за максимален залог

FAQ

Кои онлайн букмейкъри предлагат най-добрите VIP програми?

Каква сума трябва да изиграя, за да стана част от ВИП програма?

Ще се запази ли VIP нивото ми, ако не залагам?

Свържете се с други играчи! Редовните читатели на Nostabet.com посещават сайта ни заради многото качествени спортни прогнози, които се качват непосредствено преди всяка важна среща. Друг плюс е, че тук вие ще попаднете на информация относно най-новите бонуси и промоции, достъпни за играчи от България. Вижте и списък са най-добрите сайтове за залози, които са лицензирани и където може да се регистрирате безпроблемно.
Поддръжка и връзка Екипът на Nostrabet.com е положил усилия да предостави всички важни контакти за връзка с екипа за поддръжка в ревютата за букмейкърите, поместени на сайта. Разбира се, ако предпочитате да се свържете директно с нас за съвет, оплакване или въпроси, винаги може да ни пратите имейл, на който ще отговорим бързо и професионално.
Рейтинги на букмейкъри Именно тук залагащите ще намерят откровени потребителски мнения за най-популярните букмейкъри в България. Освен това, самите вие може да споделите впечатленията си от сайтовете, на които сте залагали. Дайте обективен рейтинг за водещите букмейкъри, базиран на тяхната репутация и вашето лично мнение.