Трепча 89 разполага с нужното, за да си тръгне непобеден в мача с Викингур

0

Начало: Вторник 27 Юни 21:00 ч.

В една от срещите на първия квалификационен кръг в Шампионска лига ще се срещнат тимовете на Викингур и Трепча 89. Домакините от Викингур са представители на Фарьорските острови, докато Трепча е последният шампиона на Косово. Ще бъде интересно да видим как ще се представят двата тима, в опита си да продължат към следващата фаза.

Вестите за Викингур

Отборът спечели домашното първенство през 2016 г. за първи път в своята история. Това му позволява да участва в Шампионска лига. Тимът е взимал участие и в други европейски мачове. В последните си 4 обаче записа 3 загуби и 1 равенство. Голямото им предимство е, че първенството на Фарьорските острови е в процес на провеждане. По този начин Викингур е в добра спортна форма. Те водят в класирането, но поделят първото място с отбора на Клаксвик. Викингур спечели последния си мач като гост с 4-2. Иначе, в последните си 6 срещи има 5 победи и 1 загуба. У дома той се представя доста колебливо, след като е регистрирал 3 победи, 2 равенства и 1 загуба в 6 срещи.

Трепча с дебютно участие в турнира

Съставът на Трепча 89 спечели първенството на Косово за първи път през сезон 2016/2017. Тимът ще изиграе първия си европейски мач изобщо, така че настроението при тях ще бъде приповдигнато. Със сигурност гостите в мача няма да са в същия ритъм за игра, като домакините, но все пак Трепча записа някои силни контроли. В една от тях победи Астра Гюргево с 4-2, а с Олимпия Любляна завърши 1-1. Трепча 89 е нов отбор за европейската публика, така че ще бъде интересно да проследим представянето им.

Викингур vs. Трепча 89

Предстоящата среща ще бъде първата изобщо между двата тима. Единственото предимство на домакините е, че домашното им първенство се провежда в момента и така те ще бъдат в по-добър ритъм. Всички обаче знаем какво е нивото на отборите от Фарьорските острови. Косоварският Трепча 89 ще бъде с приповдигнато настроение и определено ще търси доказване. В Косово от скоро започнаха да развиват футбола, предстои да видим до къде са стигнали към този момент. Основната ни прогноза за мача е равенство или победа за Трепча на двоен шанс, понеже смятаме, че гостите са малко по-професионално настроеният тим. Под 2,5 гола е второто ни предположение.

Прогноза: Х2, под 2,5 гола

Коефициент в Bet365 за Х2: @1.50

Видяно 7 пъти
Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.