Видове залози в електронния фиш на Bwin

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
Електронен фиш за залози от bwin

Независимо дали залагате на спортни събития в някой пункт или в онлайн сайт за залози, ще трябва да попълните фишове с вашите селекции, за да потвърдите залозите си. И докато в пунктовете това става малко по-сложно, в онлайн букмейкърите са внедрени системи за електронни фишове, които ви дават възможност да заложите само с няколко клика. В следващите редове ще ви разкажем повече за електронния фиш в сайта на един от водещите букмейкъри у нас Bwin. Ще разгледаме какви опции са налични в него и как да извършвате различните типове залози.

Електронен талон от Bwin


Къде се намира електронният талон за залози?

Фишът за спортни залози в сайта на Bwin е разположен в дясната му част. Там се намира областта за вашите залози. Ще видите два раздела – Талон за залози и Моите залози. Първият раздел представлява самият електронен фиш, с който извършвате залаганията, докато във втората секция се показват вече извършените залози от вас.

В електронния фиш се показва всичката информация за ваша селекция. Когато направите такава, селектирайки конкретен пазар от сайта, селекцията ще се добави във фиша. За нея ще може да видите избрания пазар, името на събитието, което сте избрали, както и коефициента за вашата селекция. Имате бутони, с които можете лесно да изключите дадено събитие от фиша или пък да го премахнете изцяло. Удобството е налице и с наличните бутони за избор, отмяна или премахване на всички направени селекции едновременно.

Информацията в електронния талон на bwin е доста подробна, а за вашите селекции ще може да извършите няколко вида залози, които ще обясним в следващата точка.


Какви опции за залог ни дава талонът?

След като добавите вашите селекции в електронния талон на bwin, в него ще може да изберете от няколко вида залози. Ще ги опишем, като представим и един пример, в който сме селектирали 4 срещи.

Видовете залози, които може да поставите чрез талона на bwin, са следните:

  • Единичен
  • Комбинация
  • Система

Видое залози в електронния талон от Bwin

В секцията Единичен електронният талон ви дава възможност да заложите определена сума на всички избрани селекции поотделно. Това ще рече, че само с един клик може да извършите няколко залога на сингъл. Разполагате с поле за въвеждане сумата на залога, а под него се показва и информация за общия залог и възможната печалба, ако направите няколко единични залога. Имате и полета за въвеждане на сума до всяка една селекция, ако не желаете да поставяте една и съща сума пари на всички събития. И там се изписва възможната печалба при успех. Чрез бутон Заложете можете да потвърдите своя избор.

Второто поле от електронния талон се нарича Комбинация. То е предназначено за т.нар. прави колонки или залози тип акумулатор. И тук имате поле за въвеждане сума на залог, под което се изписва и потенциалната печалба. Лесно може да потвърдите желанието си за извършване на залога, с избор на бутона Заложете.

Третият вид залог е Система. Чрез него може да изберете някой от видовете системи за пълно комбиниране. По този начин, само с няколко натискания по фиша, ще може да заложите система. Освен всичко сайтът на Bwin ви показва каква сума трябва да заложите спрямо избрания вид система, както и каква е възможната печалба. Разполагате и с бутон за активиране на т.нар. “банка”. По този начин срещу всяка селекция ще се появи възможност за отбелязване на селекцията като банка или т.нар. твърд залог. Така системата от комбинации се променя, като за да спечелите, трябва избраният като банка залог да бъде печеливш, а след това се гледат останалите колонки. Видовете системи зависят от броя на селекциите във фиша, а освен това имате на разположение Yankee и Lucky 15. Залогът се потвърждава с избор на бутона Заложете.

Като допълнение към всичко казано дотук можем да отбележим и една опция, намираща се точно под бутона за потвърждаване на залог. Там е разположено падащо меню с няколко полета. От него селектирате вашето желание за промени в коефициентите. На разположение е да изберете дали желаете да потвърдите залога си въпреки промяна в някой коефициент, потвърждаване само при покачване на ставка или да не се приемат промени в коефициентите. При последния вариант системата ще ви даде информация, че има промяна в коефициента и просто отново ще трябва да изберете бутона за залагане.


Нашето мнение

Електронният фиш в сайта на Bwin предоставя изключително богат избор от възможности за спортни залози. В него бързо и лесно ще избирате дали да поставите единичен залог, акумулатор или система. Лесно ще научите каква е потенциалната печалба спрямо въведената сума на залога. В талона може да добавяте и комбинирате всякакви спортни събития, независимо от кой спорт са и дали са на живо или преди мач. Възможностите са доста, а залозите на спортни срещи в сайта на bwin се извършват доста лесно, благодарение на електронния талон.

Видяно 36 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!