Видове множествени залози в електронния фиш на 1xBet

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
1xbet електронен фиш и видове залози

Най-популярните опции за залози включват правите колонки, системите и единичните селекции. И ако преди време за поставянето на тези залози е било нужно да се попълват определени номера и пазари, сега онлайн букмейкърите като 1xbet ни дават много по-лесен начин. Той е наличен благодарение на електронния фиш за залози в платформата на букмейкъра, който позволява бързи и удобни залози само с няколко клика. В настоящия материал ще ви покажем какви видове залози може да поставяте в електронния талон на 1xBet и какви опции още ви дава той.


Как изглежда фишът и как се поставя залог?

Електронният фиш в сайта на 1xBet се разполага в дясната част на спортните раздели. Когато направите избор на селекция за някое събитие, тя ще се покаже във фиша. Може да добавяте различни селекции, след което да изберете вида на залога, който да поставите. Във фиша на 1хБет обаче може да активирате и още опции. Нека видим какво представлява един фиш с няколко събития в него:

Изглед от електронния фиш на 1xBet

Както виждате, в горната част има две категории – Фиш и Моите залози. В момента активна е първата, а втората категория е предназначена да покаже всички активни залози, които имате в акаунта си. По-надолу може да видите опцията Един-клик. Ако я активирате и натиснете върху тикчето срещу сумата в квадрата, ще активирате възможността да залагате посочената сума само с един клик. Това означава, че няма нужда да поставяте сума на залог по-надолу във фиша, понеже веднага може да го потвърдите и да заложите с избраната сума за залози с едно натискане.

Ясно може да видите и двата бутона – Запази и Свалете, които дават възможност да запазите селекциите във фиша под определен код, който се генерира автоматично. После може да активирате отново избраните селекции чрез попълване на въпросния код. По-надолу се показват самите селекции. Имате информация за шампионата, участниците в срещата и избора на пазар. Показва се и коефициентът към избраната селекция. Разполагате с бутони за премахване на събития, а под всички имате бутон Изчисти, с който може да премахнете всички селекции наведнъж. По-надолу е полето за избор на типа на залога, но какви са видовете ще разгледаме по-късно.

Имате на разположение общия коефициент за селекциите, както и поле за въвеждане сума на залог. Когато попълните такава, под нея ще се изпише възможната печалба от талона. Имате и информация за максималната сума, която може да поставите за текущите избрани селекции и вид на залога. По-надолу разполагате с поле, в което може да активирате приемане на всяка промяна в коефициентите. По този начин електронният талон ще се потвърди и заложи дори при промяна в конкретен коефициент. При залозите на живо последните се менят доста динамично, така че опцията е полезна. Под нея е полето за налична авансова сума на залог, ако разполагате с такава. Последните две полета включват такива за въвеждане на промо код и избор на сметка. Подобен избор се прави, когато имате реални средства и бонус пари. Чрез падащото меню избирате от кои средства желаете да поставите залога. Последната стъпка за потвърждаване на фиша е избор на бутон Направете залог. По този начин талонът ще бъде потвърден и ще се появи в секцията Моите залози.


Видове залози във фиша

Системата на 1xBet ви дава няколко различни типа за избор на залог. Нека откроим основните от тях:

  • Акумулатор
  • Система
  • Единичен залог
  • Множествен залог
  • Lucky

Освен тези видове може да активирате условен залог, патент, верига. Всички типове имат своите особености, но трябва да отчетем, че първите 3 вида са най-популярни. Системите зависят от това колко селекции сте добавили във фиша. Акумулаторът отговаря на правата колонка, при която трябва да познаете всички селекции, а единичните залози включват само по едно събитие.

Другите типове залози са по-сложни и комбинират различни типове системи, с които образуват много на брой колонки и сумата, която трябва да заложите, обикновено е доста солидна. Все пак може да се възползвате от тях, ако са налични за избраните селекции във фиша.

Имайте предвид, че електронният фиш на 1хБет няма ограничения по отношение вида спорт, който добавяте. Може да комбинирате събития и селекции от различни спортове, което придава гъвкавост на вашите залози.


Финални думи

Вече сте наясно какви опции ви дава електронният талон в сайта на 1xBet. Чрез него може да потвърдите своите залози и да ги направите активни. Електронният фиш дава гъвкавост, понеже включва различни опции за залог, който може да бъде направен само с няколко избирания. Остава само да намерите точните селекции, да ги добавите във вашия фиш и да извлечете максимума от спортните залози в платформата на 1xBet.

Видяно 42 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!