Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Видове начални бонуси от Betfair за Спорт и Борса

0
Видове начални бонуси от Betfair
Описание на всички налични начални бонус оферти в сайта на Betfair за Спорт и Борса.

Една от основните характерни черти на всеки онлайн букмейкър е предлагането на стартови бонуси за всички нови клиенти. Тези оферти са налични само веднъж и то при регистрация в сайта на конкретния букмейкър. Повечето предоставят по една стартова оферта за всеки главен раздел в сайта, като спорт и казино. В платформата на букмейкъра Betfair за България са налични единствено спортните залози. Те се изразяват в обикновени залози на събития с фиксирани коефициенти, но и със специалната спортна борса, която предоставя по-различни опции. За своите нови клиенти Бетфеър е приготвил не един, не два, а цели три начални бонуса. Ключовият момент е, че не може да се възползвате от всички тях, но поне имате избор. В следващите редове ще ви разкажем всичко важно за видовете начални бонуси от Betfair.

Вземете начален бонус от Betfair


До €100 стартов бонус за спортния раздел

100 евро бонус за нов клиент от Бетфеър

Това е основната оферта за новите клиенти на Бетфеър, която носи и най-солиден бонус. Тя се активира по време на регистрация. Тогава, в полето за промоционален бонус код, трябва да въведете ZBBF01. По този начин ще активирате промоцията за своя акаунт. Същността на офертата е такава, че няма да получите веднага някаква допълнителна сума по сметката си. Този бонус достига 100 евро и се получава на части. Нужно е да депозирате в сметката си и да започнете със залозите в спортната секция на сайта. Получаването на бонус сумата става по доста интересен начин.

Офертата ви дава право да получавате по €10 бонус за всеки пети завършен залог от поне 5 евро. Залозите ви трябва да бъдат на спортни събития с минимум 1.50 коефициент, за да се класират по правилата на бонуса. Освен това залозите трябва да са на сингъл, като тези, при които е използван Кеш аут не се зачитат. Системата на бонуса е такава, че след като направите 5 залога от по минимум €5, получавате 10 евро безплатен залог. Може да повторите процеса 10 пъти, като така ще активирате цялата бонус сума, която може да вземете. Запомнете обаче, че ако например направите залог от 25 евро наведнъж, това няма да се счита за 5 залога по €5. Важно е да изпълните 5 залога, които са с минимална сума 5 евро, за да вземете бонус сума.

Компанията не споменава срок на валидност на офертата, което означава, че дори да останете без сума по сметката си и след определено време пак я заредите, ще може да продължите участието си в бонуса. Разбира се, той трябва да остане активен. Много е важно да знаете, че депозирани суми посредством Skrill или Neteller не са валидни за промоцията.

Какво представлява безплатен залог?
Този бонус получавате точно под формата на безплатен залог в сайта. Например, когато получите първите си 10 евро, това означава, че вие може да залагате с тази сума. Тя трябва да бъде изиграна до 30 дни и да бъде заложена на единичен залог в спортната секция на сайта. Минималният коефициент, на който може да заложите, е 1.20. Имайте предвид, че не може да затваряте залозите си, направени с безплатна сума. Важно е да отбележим, че при безплатен залог се изплаща само чистата печалба от самия залог. Например, ако поставите 10 евро на събитие с коефициент 1.50, се получава 15 евро сума за изплащане, но чистата печалба, която всъщност получавате, е 5 евро. Хубавото е, че след това тази сума е изцяло на ваше разположение и не е нужно да я превъртате.


20 евро бонус за Спорт от Бетфеър

20 евро бонус за нов клиент от Бетфеър

Букмейкърът предлага на своите потребители още една възможност за избор на стартов бонус за секцията със спортни залози. Офертата също се активира с промоционален код, който в случая е ZSKACC. Въвежда се в полето промо код по време на отварянето на сметка. Същността на бонуса е, че получавате 20 евро допълнително към сметката си, ако направите залог за минимум €20 на събитие с коефициент 1.20 или повече. Ако залогът ви отговаря на това условие, след като той бъде приключен, Betfair ще ви преведе сумата от 20 евро по сметката ви. Имайте предвид обаче, че ако използвате опцията Cash Out за залога, няма да се класирате за бонус. Също така е важно да не използвате услугите на Skrill или Neteller за извършване на депозита, понеже тогава няма да се класирате за промоцията.

Важно е да отбележим, че ако заложите по-малка сума от €20, няма да получите бонус. Ако пък заложите повече от посочената сума, ще получите бонус, но той ще бъде равен точно на €20. Всеки клиент трябва да изпълни условието за превъртане на бонуса, за да може да го тегли, след като го получи по сметката си. Нужно е да се изпълни разиграване на стойност 3 пъти сумата на бонуса в спортната секция на сайта. С други думи, трябва да имате уредени залози за 60 евро, ако искате да теглите сумата.

За превъртането важат определени правила. При единични залози ставката трябва да е поне 1.60, а при множествени – поне една от селекциите трябва да отговаря на условието за коефициент. Залози в Спортна Борса, затворени с кеш аут или на пазарите азиатски хендикап, гол линии, равенство няма залог или четно/нечетно, не се зачитат към условията по превъртане. Запомнете, че само първият залог на един и същ пазар от едно събитие се класира за условията на бонуса. Всеки клиент има срок от 30 дни след направения депозит, за да превърти бонус сумата.


Начален бонус за Спортна Борса

20 евро бонус за нов клиент в Борсата от Бетфеър

Феновете на спортната борса от Betfair могат да не се чувстват пренебрегнати, понеже за тях е предвиден специален бонус. Офертата е само за нови клиенти и не изисква въвеждане на бонус код. Трябва само да се регистрирате в спортната борса на компанията. Бонусът ви дава следната възможност: ако направите залог от поне €20 в борсата до 7 дни след регистрация и той се окаже неуспешен, Betfair ще ви върне сумата от 20 евро в сметката. Много е важно да сте убедени, че залогът, който правите, ще бъде финализиран в рамките на тези седем дни. От ключово значение е и сумата на първия залог да не бъде по-малка от €20. Ако тя е, тогава промоцията става неактивна. Ако пък заложите повече от тази сума и загубите първия си залог, ще ви бъдат възстановени само 20 евро по сметката.

Има и друг вариант. Ако първият ви залог, който отговаря на условията за бонуса на Бетфеър в Спортна Борса, се окаже печеливш, тогава системата ще ви изплати полагащата се печалба и бонусът отпада. Betfair обещава да кредитира бонус сумата до 72 часа, след като е приключил класиращият се залог.

Както виждате, Betfair се е постарал да осигури голямо разнообразие откъм оферти за всички свои клиенти. Независимо дали сте почитатели на Betfair Спорт или Betfair Спортна Борса, стартовите оферти са налице и сами може да прецените дали да се възползвате от някоя от тях. Компанията заслужава добри думи за включването на подобно разнообразие от начални бонуси, а за всеки неин нов клиент остава да си избере от коя оферта да извлече максимални ползи.

Видяно 47 пъти

Автор

Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.