Какви видове показвани коефициенти са налични в Бетфеър?

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
Показвани коефициенти в Betfair

В наши дни онлайн букмейкърите са доста популярни и сайтовете им се използват от мнозина залагащи по целия свят. Така е и у нас, където има доста добри лицензирани компании за залози, като една от водещите е Betfair. Брандът предоставя своите услуги с наличието на спортна секция за залози в сайта на букмейкъра, но и платформа за залози тип борса. И двата варианта имат своите характеристики, но не това е целта на нашия анализ. Знаете, че когато залагате на спортни събития, вие поставяте предвиждането си спрямо конкретно събитие и определен за него коефициент. Ставките биват няколко вида, като Betfair ви дава шанса да превключвате между някои от тях. Ще видим кои са те и как точно става промяната.

Разгледайте коефициентите в Betfair


Какви видове коефициенти ни предлага Betfair?

Познати са три вида коефициенти, които може да срещнете в различни сайтове за залози. В Бетфеър обаче може да видите само 2 вида. Ето кои са те:

  • Дробни (4/11, 5/2, 6/5 …)
  • Десетични (2.00, 1.50, 3.45 …)

Има още един вид коефициенти, които се наричат Американски, но те не се предлагат като опция за показване в сайта на Betfair. Дробните коефициенти се използват главно във Великобритания, но навсякъде другаде в Европа се предпочитат десетичните коефициенти. У нас също последните са много по-известни и се предпочитат от залагащите.

Няма разлика в стойността на коефициента за конкретно събитие, когато се избере един от двата вида. Само начинът на показване е различен.

Много важно е да запомните, че дробните и десетични коефициенти са налични за избор в раздели Betfair Спорт. Когато обаче залагате или разглеждате раздела Спортна Борса, няма да може да променяте вида на коефициентите. Там е наличен единствено изглед с десетични коефициенти, което е и много по-добрият вариант за родните фенове на залозите.


Как да сменим изгледа на коефициентите?

Промяната в начина за показване на коефициентите в спортната секция на сайта става от най-долната му област. Точно след края на последните събития, които се показват, ще видите лента, на която имате една единствена опция. Точно тя представлява възможността за смяна на изгледа на коефициентите. Ще видите поле, наречено “Преглед на коефициентите като:”, а след това ще може да изберете желания вид от падащото меню. Ето как изглежда въпросното поле:

Меню за промяна на коефициенти в Betfair

След като направите промяната, сайтът ще се презареди и всички коефициенти в него ще се показват по избрания от вас начин. По всяко време може да направите промяна, но такава едва ли ще ви се налага, след като свикнете с някой от наличните видове коефициенти. Важното е, че разполагате с избор и вече знаете как да го извършите.

Видяно 25 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!