Американците са в идеална позиция за победата

[wpse_team_form id=5024]

Прогноза 1
Неделя 12 юни 02:00 ч.

[wpse_team_form id=5019]

Продължаваме с Копа Америка, където вече навлизаме в цикъла с последни и решаващи трети срещи от груповата фаза на надпреварата в САЩ. Именно представителите на домакините са на път да се класират за елиминациите на състезанието, но за целта им трябва резултат срещу състава на Парагвай.

Американците ще си гарантират продължаването с победа над съперника, а с равенство почти сигурно пак ще постигна целта си. Парагвай обаче няма чак толкова добри опции. Тимът трябва да гони победа срещу Щатите и да се надява Коста Рика да не спечели срещу Колумбия, за да продължи напред.

Както вече споменахме, американците ще се класират напред сп обеда. Има няколко сценария, при които те продължават с хикс. Биха останали втори с реми, ако Колумбия направи хикс или спечели срещу Коста Рика. Колумбия може дори да загуби, но Коста Рика не трябва да минава изоставането от 6 гола голова разлика.

При загуба американците обаче ще отпаднат, а напред ще се класира Парагвай. Юрген Клинсман прави доста изненади в състава, но в последните 2 мача се задържа с един състав, макар в първия двубой да загуби срещата.

Най-стабилни изглеждат бранителите. Те се държат доста солидно и срещу Коста Рика показаха класата си. Джоел Кемпбъл беше тотално затворен и не успя да се развихри, както го прави в Арсенал. Остава да видим дали ДеАндре Йедлин, Джон Бруукс, Джоф Камерън и Фабиан Джонсън ще са титуляри.

Джърмейн Джоунс игра 90 минута срещу Коста Рика, но на 34 години не е сигурно, че ще е свеж за нов цял мач. Клинт Демпси е в подобно положение, като и двамата отдавна са минали 30 години и губят от силите си. Самият Демпси получи удар в края на срещата, а освен това ще играе трети мач в три часови зони за само 8 дни. Това не малко за играч, макар и с класата на Демпси. Клинсман каза, че очаква и двамата да надмогнат умората. Все пак трябва да се внимава.

Прогноза 1

Добри коефициенти в:

коефициент ефбет
коефициент betfair
коефициент спортингбет

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.

Напишете Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

X