Време е американците да се събудят

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
Прогноза 1
Сряда 8 юни 03:00 ч.

Завъртяха се всички първи мачове от групите в Копа Америка и сега е ред на втория кръг от първата фаза на турнира в САЩ. Естествено, продължаваме с домакините, които този път излизат срещу Коста Рика в опит най-сетне да запишат победа след фалстарта срещу Колумбия.

Именно колумбийите са в пол-позишън за първото място в групата, след като сякаш взеха най-важния си мач. В същото време Коста Рика и Парагвай направиха самоубийствено реми и така битката за второто място остава открита. Все пак до края има още по 2 мача и всичко може да се случи.

Нещо повече, този хикс беше най-добър за американците, които трябва да внимават да не загубят срещата с Коста Рика, тъй като вече ще си ходят у дома. При реми много зависи дали Колумбия ще спечели всичките си мачове. С победа и добър резултат срещу Парагвай янките имат гарантирано второ място в групата и продължаване напред. Реално, САЩ ще трябва да се хвърли здраво и в трите мача, ако иска да постигне нещо.

„Не става дума за говорене, а за действия. Трябва да излезем и да мотивираме публиката. Да работим здраво и да ги вдъхновим, да ги привлечем на наша страна. Оценяваме подкрепата на феновете. Винаги е приятно да си на стадиона и ги имаш на своя страна. Трябва да излезем и да покажем какво можем“, каза асът Клинт Демпси.

Кендал Уотсън получи червен картон в продълженията срещу Парагвай и така остава без ключовия бранител Кендал Уотсън. В същото време високият 2 метра футболист печели и изключително много борби във въздуха. Това със сигурност е добра възможност за американците. Самият Уотсън играе за Ванкувър.

Юрген Клинсман обаче трябва малко да промени неща, да разбърка отбора, да го вдигне, за да не си позволи САЩ подобна безлична игра като тази срещу колумбийците. Самият той даде малко скандално интервю в последните дни, в което леко критикува потенциала на Щатите, но със сигурност отборът е домакин и ще се бори за каквото може.

Прогноза 1

Добри коефициенти в:
коефициент ефбет
коефициент betfair
коефициент спортингбет
Видяно 8 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!