Украйна към победата срещу Северна Ирландия

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
Прогноза 1
Четвъртък 16 юни 19:00 ч.

Украйна излиза срещу Северна Ирландия в изключителна важна среща и за двата отбора тази вечер.

И двата състава загубиха откриващите си мачове в груповата фаза и ако искат да останат в битката, трябва да покажат класа за поне третото място. Украинците са фаворит на хартия, но със сигурност Северна Ирландия няма да бъде подценявана, след като спечели квалификационната си група. Загубите в първите мачове бяха края на поредици без поражение и за двата състава. Украйна падна с 0:2 от Германия, но всъщност не игра никак зле.

Тимът беше с доста приятно представяне и на моменти дори по-добър от съперника. Липсата на постоянност обаче се оказа решаваща. Северна Ирландия пък се показа като един от най-слабите отбори на турнира. Феновете очакваха доста повече от победител в групата си. Те трябва да играят по-смело и агресивно, за да постигат резултати. Очакваме да видим някакви промени в състава им. Иначе в 4 мача досега островитяните не са били съперника. Последните им 2 мача завършиха без попадения.

В този мач очакваме да видим активна и динамична игра с повече рискове. Загуба значи край на турнира за някой от отборите, а реми може да прати и двата състава в почивка.

Украйна няма проблеми с травми преди срещата. Северна Ирландия също е а на линия с най-силния си състав. Очакваме корав мач в четвъртък вечер. И двата отбора имат да печелят точки и трябва да са и стабилни в защита. Очакват се доста възможности за гол и здрава битка. Това е задължителна победа и за двата състава.

Украйна е по-класният тим и игра по-добре в първия си мач. Работата обаче няма да е лесна. Трябва да бъде сломен духът на съперника. Украинците са класен тим и имат силите да го направят.

Прогноза 1

Добри коефициенти в:
коефициент ефбет
коефициент betfair
коефициент спортингбет
Видяно 11 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!