Собственикът на Efbet – Цветомир Найденов, стана част от престижно жури

sbcawards 2019 с участие на Цветомир Найденов

Всяка година в света на хазартната индустрия се провеждат няколко големи събития за награди. Там се оценяват най-добрите сред най-добрите и се отличават компаниите, които изпъкват пред останалите със своите продукти. Подобна е церемонията на SBC (Sports Betting Community), която за шеста година ще оценява най-добрите в индустрията. На SBC Awards 2019 ще присъства и собственикът на Ефбет Цветомир Найденов, който ще бъде част от престижното жури, което ще определи победителите.


Мястото на Найденов сред журито

За основателя и собственик на най-прогресиращия български букмейкър ще бъде голяма чест да застане рамо до рамо с ръководители на световни брандове в хазартната индустрия. Цветомир Найденов получи мястото си сред журито, което ще определи бъдещите носители на наградите от SBC в 41 различни категории. За пръв път собственикът на българския букмейкър Efbet ще бъде част от журито на подобна церемония от световен мащаб. И за букмейкъра това ще бъде огромно признание, понеже чрез Найденов компанията му Ефбет ще получи разпознаваемост сред най-добрите оператори в цял свят.

При определянето на победителите, Цветомир Найденов ще бъде редом до други шефове, основатели и ръководители на букмейкъри или други компании в бранша. Сред тях са Стан Реоут (Fonbet), Парис Смит (Pinnacle), Сергей Портнов (Parimatch), Стюарт Тили (SportNation).


Кога ще се проведат наградите и какви са категориите?

SBC Awards 2019 ще се проведе на 3 Декември 2019 година в Лондон. Мястото на провеждането на церемонията ще бъде залата Battersea Evolution, която ще посрещне 700 госта. Домакин на церемонията ще бъде бившият холандски футболист Рууд Гулит.

Категориите за наградите са разпределени в няколко раздела:

  • 14 награди за оператор
  • 3 награди за Affiliate партньори
  • 18 награди за доставчици на платформи за залози
  • 2 награди за специалистите в областта
  • 4 награди за разплащателни системи

Сред по-интересните заглавия за наградите са “Най-добър спортен сайт за залози”, ”Казино оператор на годината”, “Изгряваща звезда в спортните залози”, “Най-добър сайт за залози на футбол”.

Пълна информация за категориите и номинираните участници във всяка една, може да намерите в сайта на SBC Awards 2019.

Присъствието на Цветомир Найденов (Efbet) на тазгодишните награди на SBC е поредното признание за неговата компания. Ефбет не само се утвърди като един от топ букмейкърите за България, но вече работи усилено и на други пазари. Нищо чудно съвсем скоро да видим родният оператор сред номинираните за някоя от наградите на SBC. Това би било огромно признание за свършената работа от страна на букмейкъра. Въпреки всичко, мястото на Найденов сред журито за престижните награди от SBC също е гаранция за развитието на Efbet и за нарастващата му популярност извън пределите на страната.

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.

0 коментара за “Собственикът на Efbet – Цветомир Найденов, стана част от престижно жури

Публикуване

    Няма мнения, бъдете първия коментирал!