Турците се извинаха на феновете си за тежкото поражение

0

Треньорът Шенол Гюнеш и футболистите от националния отбор на Турция поднесоха извинения на своите привърженици за слабото представяне и тежката загуба с 0:3 от Италия в откриващия мач на Евро 2020.

„Извиняваме се за играта, която показахме. Италия ни превъзхождаше. Но това е турнир и нищо не свършва с един мач. Трябва да се концентрираме върху следващите ни два мача в Група “А” срещу Уелс и Швейцария“, заяви нападателят Кенан Караман.

Левият бек Умут Мераш увери, че турският тим ще вдигне глава и ще опита да вземе шест точки в оставащите два мача в групата.

„Не успяхме да осъществим на терена плана ни за мача. Съжаляваме. Ще опитаме да се реваншираме срещу Уелс и Швейцария“, каза Мераш.

Селекционерът Гюнеш не спести критики:

„Очаквах по-добър мач от нашия отбор, разочарован съм. Загубихме от домакина и се извиняваме за слабата игра. Твърде много приехме играта в нашата половина и бъркахме пасовете заради пресата на италианците“, каза Гюнеш. „Гордея се с моите играчи за битката, но Италия напълно контролираше мача. Дори и да бяхме спечелили или завършили наравно, пак щях да критикувам отбора. Тази загуба няма да попречи да бъдем готови за следващия мач срещу Уелс. Дори ще ни мотивира още повече“, каза още Гюнеш.

Видяно 22 пъти
Коментирай

Няма коментари.

Асен Красимиров

Асен Красимиров

Асен Красимиров е спортен редактор и анализатор с богат опит. Завършва образованието си в София, след което започва своята кариера в едни от водещите спортни медии у нас.