Троа с всички шансове да вземе аванс преди реванша

[wpse_team_form id=1668]

Прогноза 1, под 2,5 гола
Четвъртък 25 май 21:45ч.

[wpse_team_form id=1662]

Сезонът в двете най-високи нива на френския футбол приключи, но все още има 2 изключително важни мача, които да се изиграят. В тях ще стане ясно кой измежду Троа и Лориан ще играе в Лига 1 и кой в Лига 2 през следващият сезон. В първата плейофна среща домакин е отбора на Троа, който е представителят на Лига 2, докато Лориан ще бъде гост в първия мач.

Отбора на Троа завърши сезона на трето място във френската Лига 2. Драмата в шампионата бе пълна, понеже тима можеше и да стане шампион или поне да си осигури директна промоция, завършвайки втори. Троа е на равни точки с втория тим и една по-малко от лидера, но ще трябва да изиграе бараж за място в най-високото ниво. Троа приключи сезона по превъзходен начин, след като в последните си 6 мача записа 5 победи и 1 равенство. В допълнение на това можем да отбележим, че тима записа 13 победи, 4 равни мача и 2 загуби в мачовете си от Лига 2 пред своя публика.

Мача също е важен за Лориан. Тима завърши на 17 място в крайното класиране на Лига 1 и не успя да се спаси директно, но пък трябва да бъде щастлив, че и не изпадна директно. Тима ще трябва да се бори за своето оцеляване срещу един от най-добрите тимове на второто ниво на френския футбол. Формата на Лориан от последните им 6 срещи е 1 победа, 2 равни мача и 3 поражения. Далеч от дома, тима записа само 3 победи и цели 14 загуби в 19 шампионатни сблъсъка. Под въпрос за мача е Алексис Маурис.

Двата отбора имат общо 16 мача един срещу друг, в които победите за Троа са 4, докато тези на Лориан са 9. В 8 мача у дома, Троа има 3 победи срещу Лориан, колкото са и успехите на гостите, а 2 мача са завършили наравно. Определено ще станем свидетели на здрава битка, която ще даде предимство на един от двата тима преди реванша. Нашето мнение е, че класата на един от най-добрите в Лига 2 и отбор, който се бори за оцеляване, от Лига 1 не е много различна. Според нас, домакинският фактор ще окаже своето влияние, а и Троа завърши сезона много силно, така че очакваме тяхна победа в този първи плейофен мач. Като втора прогноза ще предположим под 2,5 гола в срещата.

Прогноза: 1, под 2,5 гола

Коефициент в Efbet за 1: @2.55

Бонуси за подобни срещи:

коефициент ефбет
коефициент betfair
коефициент Bet365

Троа с всички шансове да вземе аванс преди реванша
Рейтинг 5.0 от 6 мнения

Напишете Вашето ревю

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X