Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Тулуза трябва да вземе трите точки

0
прогноза 1, гол-гол
Събота 12 март 21:00 ч

Тулуза ще търси първа победа от 9 януари при домакинството си на Бордо в събота.

Сега или никога е мотото за домакините. Те са в доста слабо състояние през този сезон и с огромен шанс да изпадна от групата. Момчетата на Паскал Дюпрас са на 7 точки за Аячо, които са спасени за момента. Това значи твърдо гонене на трите точки срещу Бордо. Тулуза иска да сложи край на серията от 9 мача без победа, макар в миналия кръг да измъкна точка от Марсилия на „Велодром“.

Михай Роман е аут, но домакините нямат други проблеми. Бордо пък падна с 1:4 от Реймс в последния си мач като гост. Вили Саньол отново е без доста играчи в състава. Тимът направи хикс с Аячо и ще иска да спре серията от 3 мача без победа. Това обаче трудно ще стане, тъй като последната победа на жирондинците тук е отпреди 7 години, а в състава липсват Дебюши, Льофрев, Малюн, Гаич, Палоис, Плашил, Караско, Морив-Белай и Серич.

Тулуза са в серия от 11 мача без победа. Бордо пък допуска поне 2 гола в последните си 4 гостувания в лигата. В последните пет срещи между двата отбора излиза знак гол-гол.

Тулуза иска точките доста повече от съперника. Прогноза 1, гол-гол

Добри коефициенти в:
коефициент ефбет
коефициент betfair
коефициент спортингбет
Видяно 20 пъти

Автор

Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.