Опции за тенис залагания от Палмс Бет

0 коментара
тенис залози в palms bet
Залози на тенис срещи в сайта на оператора Palms bet.

Няма спор, че тенисът е един от най-популярните спортове, който се радва на голям брой фенове по целия свят. Играта на корта предизвиква интерес на само у обикновените фенове, но и при тези, които обичат да залагат на спортни събития. Тенис залозите са популярни и у нас, като една от платформите, които ги предлага, е тази на Palms Bet. В настоящия материал ще опишем различните детайли около тенис предложенията в сайта и техните характеристики.

Вход в Palms bet


Къде се намират тенис залозите?

Категорията с наличните възможности за залози на тенис събития в сайта на Palms bet се намира в секцията Спорт от главното меню. Там са и различните раздели за останалите спортове. Нужно е да обърнете внимание на вертикалната навигация в лявата част, където са наличните категории и от там да селектирате раздел Тенис. Обикновено той се нарежда веднага след футболната секция.

раздел тенис от palms bet

Срещу самата секция може да видите броя на наличните събития, които са активни с опции за залози в конкретния момент. Малко над категорията пък има меню за избор на предстоящите мачове по ден или час. Налична е опцията за преглед само на предстоящите тенис двубои за деня или пък в следващите 1 час, 3 часа, 6 часа, 24 или 72 часа. При филтриране на наличните събития, броят им за избрания период ще бъде показан срещу името на тенис раздела.

След като сте избрали секцията с тенис събитията, най-интересните предстоящи двубои ще се покажат в централната част на сайта. В същото време обаче самата тенис категория ще ви покаже подменю с редица други категории, които представляват различни турнири от света на тениса. По този начин лесно може да намерите конкретно събитие, ако знаете от кой турнир е. След като сте наясно как да достъпите тенис раздела в сайта на Palmsbet, ще може и да откриете търсеното от вас събитие.


Кои турнири са налични?

В платформата на Palms bet могат да се намерят най-популярните тенис турнири в календара на ATP и WTA, но и не само, защото са налични и доста по-малки турнири. Както вече разказахме в предишната точка, когато изберете раздела за тенис мачове, ще ви се визуализират и наличните шампионати. Опитът ни показва, че в някои платформи тенис турнирите първо са разпределени по вид (АТП, УТА, Чалънджър и други) и след това по отделни шампионати. Това разделение обаче не е налично в сайта на Палмс Бет.

Арсеналът от тенис предложения в системата на Palms bet покрива всички основни турнири от тенис календара. Ще намерите събития за следните видове шампионати:

 • Голям Шлем
 • ATP турнири
 • WTA турнири
 • ITF надпревари
 • Чалънджър сериите
 • Купа Дейвис, Хопман, Фед

Тези типове турнири от мъжкия и женския тенис покриват всички налични шампионати, които предизвикват интерес у феновете на този спорт и при залагащите. Може да бъдете сигурни, че тенис събитията са много добре покрити от букмейкъра и няма да ви липсва никой мач от водещ мъжки или женски турнир, било то при сингъл битките или на двойки.


Какви тенис пазари се срещат?

тенис пазари за залог в palms bet

След като вече сте избрали конкретен тенис турнир, на който искате да залагате, може да разгледате и наличните събития към него. За всеки двубой се показват основните коефициенти за победа на единия или другия тенисист. Към всяко събитие обаче има бутон за преглед на всички налични опции за залози, които се предлагат за срещата. Спокойно можем да отчетем, че наличните опции са доста разнообразни и предоставят различни възможности за залог. Ето и кои са някои от тях:

 • Победител в срещата
 • Победител в сет
 • Общ брой геймове
 • Хендикап резултат
 • Брой сетове
 • Точен резултат
 • Тайбрек в мача
 • Залози за играч

Разбира се, не за всеки турнир и събитие се предоставя голямо разнообразие от опции, но със сигурност за водещите тенис събития ще имате на разположение богат избор. Тенис пазарите са доста на брой както за събитията от света на мъжкия тенис, така и за мачовете от женските турнири.


Тенис залози на живо

Следващият важен аспект от тенис предложенията за залози в сайта на Palms bet е свързан със залаганията на живо. Повече информация за самите тях и как да извлечете максимума от платформата, след като се регистрирате в нея, може да научите в нашия обзор за Palms bet, където сме описали различните характеристики на компанията. За да разгледате наличните събития от света на тениса, които се предлагат в реално време от букмейкъра, трябва да достъпите секцията “На Живо” от главното меню. В менюто отляво имате възможност да изберете някое от активните тенис събития. Обикновено, те се показват точно след футболните срещи.

palms bet тенис залози на живо

Може би е леко разочароващо, че няма как да видите кое събитие от кой турнир е, ако не го селектирате. Все пак, когато изберете даден мач от списъка, платформата ще зареди информация за него в централната част на екрана. Там ще може да се информирате за шампионата, от който е това събитие.

При избор на конкретна тенис среща потребителите на Palms bet ще имат достъп и до всички налични опции за залози, както и до детайли около срещата. Те се показват в горната част, където се изписват имената на участниците в мача и текущия резултат. В допълнение на това може да се информирате за факта кой от тенисистите сервира в даден гейм. Изписва се и развитието на всеки гейм по точки. Това е доста добра възможност при залаганията на живо, понеже може да разберете как се развива двубоя и дали има спадове в играта на даден участник в срещата. И въпреки всичко има някои отрицателни качества при залозите на живо на тенис събития.

Впечатление прави отсъствието на пряко проследяване на срещите чрез графики или видео на живо. Също така липсва статистика от срещите, която обикновено показва броя на асовете, пробивите и двойните грешки на участниците в двубоя. Тази информация може да бъде доста полезна за залагащите и избора им на пазар. Колкото до наличните маркети при залозите на живо, отново ще може да избирате от популярните такива като победител в срещата и общ брой геймове. В допълнение на тях обаче има и други опции, като залог за това кой ще спечели следващата точка/разиграване или пък гейм, кой ще спечели първата точка в конкретен гейм и други. При тенис залозите на живо пазарите се менят динамично и зависят от развитието на срещата, а добрата новина е, че са достатъчно разнообразни.


Ниво на коефициентите

Стигнахме и до въпроса за предлаганите коефициенти в сайта на Palms Bet, когато става дума за залози на тенис събития. Както обикновено, сравнихме предлаганите ставки от страна на родния букмейкър с тези на други онлайн оператори. Ето и какви са изводите:

 • Коефициентите за залози на тенис срещи преди мач от Palms Bet за различните пазари се движат малко под максималните и близо до средните;
 • В частност, ставките за залози на победител в дадена среща са високи;
 • При залозите на живо коефициентите за аутсайдера са доста високи и надминават редица букмейкъри, но тези за фаворита често са около средното ниво или по-ниски;

След тези изводи можем да обобщим, че предложенията за тенис залози в сайта на Палмс бет идват със сравнително високи коефициенти, които за българския пазар са едни от най-конкурентните. Като се има предвид и големия брой събития и пазари, на които може да се залага, платформата на този онлайн оператор предлага добра възможност за любителите на тенис залозите.


Заключение

Постарахме се да представим различните качества на залаганията на тенис в сайта на Palms bet. Запознахме ви с тенис раздела и опциите за залози както преди мач, така и на живо, по време на самите тенис двубои. Разбира се, отчетохме някои минуси за букмейкъра, каквито са липсата на преки проследявания на мачовете при залозите на живо и отсъствието на по-добро разпределение на турнирите. И въпреки тях Палмс Бет може да се похвали с разнообразни събития от редица популярни и не чак толкова известни турнири, различни маркети за залог и доста добри коефициенти. Платформата за залози на тенис на родния букмейкър може да има недостатъци, но си остава една от най-предпочитаните дестинации от потребителите на Palmsbet.

Разгледайте тенис събитията

Видяно 33 пъти
Коментирай

Няма мнения, бъдете първия коментирал!

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.