Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Тенис залози от 1xBet

0
Тенис залози от букмейкъра 1xBet
Видове залози на тенис в сайта на 1xBet, пазари и коефициенти.

В наши дни залозите на спортни събития се осъществяват по много лек и удобен начин. Това се случва благодарение на онлайн букмейкърите, които ни дават досег до събития от различни спортове навсякъде по света. По-запознатите от вас са наясно, че залозите на спортни срещи онлайн заемат голям дял от общия принос на цялата индустрия. Иначе казано, на спортни залози се залага най-много в онлайн пространството. Спортните залози обаче биват доста различни видове. Един от най-залаганите спортове е тенисът. Той се следи от мнозина залагащи, защото предоставя най-различни опции за залози. Освен всичко тенис събитията са ежедневни и винаги може да се намери на какво да заложите. Не на последно място, ще ви бъде нужен и качествен букмейкър, който да ви даде всички тези предложения. Един от топ сайтовете за залози е този на руския букмейкър 1xbet. Точно за него и предложенията му за залози на тенис събития ще говорим в следващите редове.

Раздел Тенис от 1xBet


Секция с тенис събития

Тенис срещите в сайта на 1xBet може да намерите на няколко места. Основният раздел, в който може да разгледате всички предстоящи събития, е достъпен през категория Спорт от главната навигация. Когато я изберете, ще ви се покажат предстоящите събития за деня, а на вътрешното меню с отделните спортове е разположена и секция Тенис. След като я селектирате, на екрана си ще видите всички предстоящи срещи.

Тенис раздел от 1xBet

Дори когато маркирате самия тенис раздел ще забележите, че се показват активните турнири, като към всеки се изписва и броят на събитията, които има за него. Според нас обаче е по-лесно да отворите самия раздел и да ви се покажат всички налични срещи, от всички турнири. Удобството е налице, понеже мачове са разделени по турнири. По този начин лесно ще намерите този, който търсите. В самия раздел имате и филтър, чрез който може да персонализирате изгледа си. Предоставя ви се възможност да филтрирате по час и по дни, като системата на букмейкъра ви дава преглед на събитията за общо 7 дни.

Към всяка една среща са налични няколко бутона. Един от тях е за статистика. Тя показва история от сблъсъците на участниците в конкретен двубой, както и последните им резултати. Към статистическата информация е налична и схемата на всеки турнир, която показва евентуалните съперници в следващите фази. Преди всяка среща може да прегледате и ранглистата, за да установите на кое място се намират в момента участниците. Всичко това може да ви помогне за определяне на вашия залог, а наличните пазари и опции, на които може да поставяте парите си, са достъпни от бутона, показващ всички маркети за дадена среща. На реда към всеки мач се изписват и някои основни пазари, но ако искате да разгледате всички, ще трябва да изберете съответния бутон.


Първенства, пазари и коефициенти

Букмейкърът 1xBet се старае да предлага максимален брой тенис събития на своите потребители. Те представляват най-различни турнири, от водещите асоциации и от по-ниските федерации. Нека обобщим на какви тенис турнири ще може да залагате в 1хБет чрез следния списък:

  • турнири от ATP, WTA и Голям шлем
  • турнири за купите Дейвис, Хопман, Фед
  • ITF турнири
  • надпревари от Чалънджър сериите

С други думи, 1xBet предлага всички водещи тенис събития за залози в своя сайт. В случая изключваме само юношеските надпревари, но дори и за водещите от тях може да се намерят пазари. Става въпрос за юношеските турнири от Големия шлем. Що се отнася до елитните надпревари обаче, букмейкърът няма да ви разочарова, понеже ще може да залагате на всички събития, от всички турнири, независимо дали се играят мачове на сингъл или по двойки. Всички водещи мъжки и женски тенис надпревари се следят от бранда, като за тях имате доста голямо разнообразие от маркети.

Пазарите, на които може да залагате, за тенис събития в сайта на 1хБет наброяват около 70-80 за водещите тенис турнири. Разбира се, на по-малките надпревари, например от ITF сериите, наличните опции са по-малко. И все пак навсякъде са налични основни пазари, като победител в срещата, общ брой геймове, точен резултат. Освен всичко това ще може да поставяте своите предвиждания и на други, по-нестандартни пазари. Такива са хендикап възможности, залози за играч, резултат в сет, комбинации между наличните пазари и други.

Наличните маркети за тенис залози не са достатъчни, ако букмейкърът не ви дава добри коефициенти. А 1xBet го прави, понеже компанията разполага с политика за високи стави. Те се предлагат както за основните пазари, така и за маркетите, които не се срещат във всички сайтове. Нашите проверки и сравнения на коефициентите за тенис срещи от 1xBet и други букмейкъри не веднъж са показвали, че руската компания е подходящ избор. Това е така, понеже тя предлага на клиентите си високи коефициенти и дори, в много от случаите, най-високи ставки за конкретен мач. Ако коефициентът за даден тенис пазар в 1хБет не е топ, то той ще бъде много близо до максималния наличен, така че ставките на този букмейкър са доста над средното ниво.


Тенис залози в борсата

Тези от вас, които познават отблизо букмейкъра 1xBet, може би знаят, че той предоставя и спортна борса за залози. Ако пък не сте чували за това, сега ще ви разкрием малко повече информация, която ще бъде свързана специално с предложенията за тенис залози. Борсата на 1хБет е достъпна през раздел Спорт, от падащото меню. В нея ще намерите опции за залози на най-различни спортове. Един от тях е тенисът.

Наличните първенства и събития в борсата на букмейкъра не са чак толкова разнообразни, колкото в спортната секция на сайта. За това си има причина, понеже в борсата коефициентите се предлагат от потребителите, като всеки залог трябва да бъде посрещнат. В борсата са налични най-вече събития от водещите турнири, които все пак са достатъчни на залагащите. Достъп до събитията може да осъществите от раздела за тенис срещи, който е разположен в менюто на борсата, намиращо се в лявата част на сайта. Когато изберете секцията за тенис, ще ви се покажат наличните турнири, след което трябва да си изберете някой от тях, за да видите наличните събития.

Тенис срещи в спортната борса на 1xBet

За всяко събитие ще видите информация за датата и началния час на срещата. Срещу всяка среща се показват основните маркети за победител и коефициентите към тях. За да видите всички налични опции за залози, ще трябва да селектирате върху конкретния мач. Така ще ви се покажат наличните маркети, както и коефициентите към тях. Опциите за залози на тенис в борсата на 1xBet не са чак толкова много на брой, както в спортната секция, но отново налице са основните пазари. Остава само залогът ви да бъде посрещнат, за да се потвърди.


Тенис залози на живо

Залозите на тенис събития наистина са доста завладяващи и предизвикват сериозен интерес. Те са изключително динамични и често се случват изненадващи резултати при тях. Именно затова и залозите на живо на тенис са толкова популярни. Чрез тях потребителите могат да проследят конкретен двубой, да усетят промяната в настроенията на играчите и да се възползват от шанса за изненада. Много обрати се случват в тенис събитията, а залозите на живо предоставят шанса да се възползвате от тях.

В сайта на 1xBet залозите в реално време на тенис срещи могат да бъдат открити в секция На Живо. Когато я отворите, ще ви се заредят всички налични събития, но разполагате и с вътрешно меню, откъдето може да изберете да видите точно тенис срещите. След като го направите, ще ви се покажат всички налични в даден момент мачове, като отново подредбата им е по надпревари. Така лесно достигате до търсения от вас мач. Към всеки един имате информация за текущия резултат, както и бутон за статистика от самата среща. Показват се и някои основни маркети, но ако искате да разберете повече, трябва да селектирате върху даден двубой. Така ще заредите специалната страница на срещата.

Залози на живо на тенис събитие в сайта на 1xBet

Когато заредите страницата за залози на живо за конкретен мач, ще видите доста информация за него. Показва се турнирът и фазата, която представлява срещата. Освен това имате на разположение резултат от самия двубой, както и статистика на живо. Тя включва информация, като брой асове за играч, процент на реализирани точки за пробив и други. Това обаче не е всичко. На ваше разположение са бутони за достъп до статистика за участниците в двубоя, както и проследяване на живо. Това се случва чрез опцията 1xZone, която предлага симулация на всичко, което се случва в даден мач. Показват се данни в реално време. Областта за проследяване обикновено е в дясната част на страницата, но може да я активирате и за преглед в центъра на екрана. За някои тенис събития в сайта на 1xBet е налично и пряко предаване, което се активира точно през страницата за всеки двубой.

Под цялата информация, която е в помощ на залагащите, е разположена и областта с всички налични маркети. Пазарите за тенис залози на живо включват доста на брой опции, които до голяма степен съвпадат с тези от преди началото на срещите. Разликата е, че при залозите на живо ще може да поставяте предположения за всеки гейм, както и за всяко разиграване. Освен всичко при залозите в реално време нещата се случват доста по-динамично и коефициентите се променят в зависимост от развоя на събитията. Точно така се откриват и възможностите за залози на обрати или други опции с високи коефициенти.

Тенис залозите на живо в сайта на 1xBet включват най-различни възможности откъм пазари, функции и налични събития. Срещите от водещите турнири няма да ви липсват, а освен тях ще може да залагате и на други надпревари от по-ниски серии.


Финални думи

Залозите на тенис събития са едни от най-търсените сред залагащите. Много от тях конструират стратегиите си на залагане изцяло върху тенис срещи. Доста популярни са тези със залози на живо, при които динамиката на тенис събития може да доведе до доста добри печалби. Тенис срещите в сайта на 1xBet са много на брой, а освен това се предлагат и с най-различни маркети, от които да избирате. Всичко това е във ваш плюс. Нека не забравяме и допълнителните характеристики, като статистика, следене на живо, пряко предаване. Те добавят още плюсове, когато стане дума за тенис залози в 1хБет.

Нашето мнение е, че компанията печели вниманието на много залагащи на тенис събития с всички предимства, които им предоставя в сайта си. Точно затова смятаме, че брандът има с какво да ви спечели, ако обичате да залагате на тенис двубои.

Видяно 45 пъти

Автор

Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.