Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Бонус в Бет365 при залози на тенис – как се взима?

0
новини за Bet365 от Nostrabet
Новини с актуални предложения, пазари и бонуси за Бет365

Не е тайна, че един от най-предпочитаните спортове за залози е тенисът. Динамичните тенис срещи предоставят доста възможности на всички фенове на спортните залози. В платформата на Bet365 могат да се видят доста разнообразни тенис събития, които представляват различни тенис турнири. Наред с тях се предоставят и различни опции за залог, на които може да се залага. По този начин възможностите става доста, което няма как да не радва феновете на букмейкъра. В допълнение на всичко това обаче съществува и една специална оферта, която се предоставя от Bet365. Тя добавя бонус за залози на тенис и е уникална за компанията. В следващите редове ще ви разкрием повече подробности около нея.

Кога се дава бонус?

Бонусът се предоставя от Bet365 на всички печеливши тенис залози, които се състоят от поне 2 селекции и отговарят на определени правила, за които също ще споменем. Запомнете, че само залози на събития преди мача са валидни. Залози на тенис събития в реално време не се считат към промоцията. Можете да си спечелите допълнително до 50% към вашата чиста печалба от залога. Имайте предвид, че надбавката се определя върху нетната сума, която печелите. Процентът на бонуса зависи от броя на тенис срещите, които формират множествения залог, но винаги е важно залогът ви да бъде печеливш, за да вземете бонус.

Опитайте Bet365 бонус за тенис срещи


Важат правила и условия

Изисквания на промоцията

Правилата на бонуса изискват да изпълните няколко условия, за да го получите. Едните са свързани със самите събития и пазари, от които може да избирате, а другите правила са свързани със самия залог.

За да имате шанс да получите бонус, вие трябва да изберете минимум 2 тенис селекции измежду следните турнири:

 • US Open, Australian Open, Ролан Гарос и Уимбълдън
 • всички турнири от ATP и WTA
 • всички турнири Чалънджър
 • купа Дейвис, Хопман Къп и Фед Къп

За изброените надпревари важат всички мачове на сингъл и по двойки. Освен тях трябва да спазите и изискванията за избран пазар на залога. В условията на промоцията влизат следните маркети:

 • Да спечели мача
 • Победител в 1-ви сет
 • Залози за сет

Отговаряйки на горните две условия, вашият залог има шанс да добави допълнителна печалба към общата сума. Имайте предвид, че не е нужно да въвеждате или търсите бонус код за Бет365, за да си гарантирате участие в офертата. Трябва само да извършите успешен залог, който отговаря на условията за даване на бонус.

В допълнение на казаните дотук изисквания има и още някои правила, на които също трябва да обърнете внимание. Ето какви са те:

 • Ако селекция от залога ви бъде отменена, но той все още отговаря на изискването за множествен залог, тогава евентуалният бонус ще бъде начислен спрямо останалия брой мачове;
 • Трябва да имате печеливш залог, за да вземете бонус, а максималната сума на последния е 100 000 евро;
 • Сумата се добавя до 24 часа след края на последната селекция от вашия залог, като не се изисква някакво превъртане или усвояване;
 • Няма да получите бонус, ако за залога си използвате пълен кеш аут. Ако затворите само част от залога си, офертата остава активна, но спрямо новата сума;
 • При промяна на залога пак може да получите бонус, но не и ако сте добавили или променили събитие, което е на живо;
 • Залози от тип комбинации, като Щастливата 15-ка или Щастливо 31, не се зачитат в рамките на тази оферта;
 • Bet365 си запазва всички права да отмени бонуса или да го отнеме от конкретен потребител, ако намери доказателства, че е използвана измама за вземането му;

Колко мога да получа?

Вече сте наясно с всички условия, които стоят зад тази оферта. Разбира се, не сте длъжни да участвате в нея, но ако използвате подобна стратегия за вашите тенис залози, която отговаря на изискванията на офертата, защо да не добавите още печалба. Нека видим и каква може да бъде тя спрямо броя на срещите в печелившия залог:

Брой тенис селекцииБонус в проценти
25%
37,5%
410%
515%
620%
725%
830%
935%
1040%
1145%
12 или повече50%

Не забравяйте, че сумата на бонуса се добавя към чистата печалба от вашия залог.

Финални думи

Нашето мнение за офертата е, че тя е доста добра за всички играчи, които предпочитат да залагат на тенис срещи в сайта на Bet365. Промоцията е още една причина да изберете именно британския букмейкър за вашите тенис залози. Все пак той ви предлага голямо разнообразие от събития, които се предоставят с опции за залози в реално време, като голяма част от тях идват и с пряко предаване. Въпросният бонус само ще увеличи тръпката от тенис залозите в Bet365.

Видяно 81 пъти

Автор

Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.