Теглене на средства от вашата Efbet сметка

Как да теглим от Efbet?

Несъмнено любимият момент на всеки онлайн залагащ е когато стане време за изтегляне на печалби. Различните букмейкърски сайтове предлагат различни методи за изтегляне на средства. В България един от най-популярните сайтове за извършване на онлайн залози е Efbet. Компанията се радва на доста широка аудитория, която използва услугите ѝ. Точно затова тя се стреми да предлага разнообразни методи за изтегляне на средства. Колкото повече са те, толкова по-голямо удобство имат клиентите. В настоящата статия ще ви преведем през стъпките, които трябва да преминете, за да извършвате тегления от Efbet, както и какви методи се предоставят.

Изискайте теглене от Ефбет

Как да теглим пари от сметката си в Ефбет?

Първата стъпка е да имате акаунт и да влезете в него. Разбира се, трябва и да разполагате с някаква сума, за да извършите тегленето. После, може да изберете върху вашето потребителско име, което се показва в сайта на компанията. Така ще заредите нов прозорец с менюто на вашия профил. В него има раздел Депозити и Тегления. Отваряте го, след което влизате в секция Тегления. От нея се прави изискването за теглене на определена сума. Трябва само да селектирате предпочитания метод, да въведете желаната сума и данните, които изисква самият метод.

Много важно условие, което всеки потребител на Efbet трябва да знае, е наличието на процес по верификация. Такъв се прави на всеки клиент, когато той желае да изтегли сума за пръв път. Тази верификация се извършва, след като осъществите контакт с екипа на Efbet. Ще бъде нужно да предоставите копие от личен документ, на който вашите данни са четими. Задачата на служителите на Efbet е да сравнят данните от документа с тези, които сте попълнили по време на регистрация на сметка в Ефбет. Така те се проверяват. Ако всичко е наред, ще можете да изтегляте средства от сметката си. Ако има проблем, тогава нещата се усложняват и ще бъдете обвинени в измама, така че най-добре попълвайте достоверна информация по време на създаване на акаунт.

Вижте как изглежда страницата за теглене, когато се изисква верификация:

Теглене от Ефбет

Начини за теглене на средства

Един от големите недостатъци на Efbet е, че не предоставя конкретна и ясна информация за методите на теглене в своя сайт. Такива има, но не са конкретизирани с данни за самите тегления. Нека изброим кои методи може да използвате, след което ще кажем и няколко думи за тях:

  • Банков превод
  • Кредитна/Дебитна карта
  • ePay.bg
  • EasyPay
  • Skrill
  • Neteller

Единствено за банковия превод е ясно, че минималната сума за теглене е 250 лв. Нашата практика показва, че тегления по този начин отнемат около 5 до 10 дни. При изискване на изплащане на сума чрез каса на EasyPay ще трябва първо да го заявите през сайта, след което да получите потвърждение за обработена транзакция на имейла. След това ще може да отидете до някоя от касите и да изискате плащането си.

При изтегляне на суми чрез дебитна или кредитна карта също трябва да почакате около 3 до 5 дни. При електронните услуги, които компанията предлага в лицето на ePay, Neteller и Skrill, нещата стават най-бързо. Обикновено чрез тях изисканите суми за теглене на средства от акаунта ви се изясняват и обработват до 24 часа.

Както може и сами да се убедите, въпреки че компанията не предоставя подробна информация за методите на теглене, то те са достатъчно на брой. Със сигурност сред тях ще има такъв, който да ви бъде удобен и който да използвате. Нашето мнение е, че всички методи са доста добри и сигурни, а освен това се ползват от много клиенти на букмейкъра. Всичко зависи от желанието на конкретен клиент и кой метод за теглене на средства ще избере.

Теглене на средства от вашата Efbet сметка
Рейтинг 4.5 от 11 мнения

Запрян Чакъров

Запрян Чакъров е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта.

Напишете Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

X