Теглене на сума от Уинбет – как се извършва?

Kristiyan Kyulyunkov
1 коментара
Изплащане на сума от сайта на Winbet

Онлайн букмейкърът Winbet е един от водещите брандове в тази сфера у нас. Марката се налага от доста време и вече се радва на доста широка аудитория. В сайтът може да извършвате спортни залози, да играете казино игри онлайн или пък да се забавлявате с виртуални спортове. В допълнение на всички налични предложения от Уинбет са се постарали да въведат и доста добри функционалности на сайта. Една подобна такава, която е важна част за всеки един онлайн букмейкър, е платформата за разплащания. В сайта на букмейкъра такава е налична и можем да я определим като доста добра. Winbet предоставя няколко различни метода за депозити и тегления на средства към сметката ви, но в настоящия материал ще говорим конкретно как може да изтеглите парите си. Ще ви разкажем и всички подробности около различните начини за изплащания на средства.

Заявете теглене от Winbet


Как да теглим пари от Winbet?

След като сте стигнали до момент, в който искате да телите средства, това означава, че вие разполагате с акаунт в системата на букмейкъра и сте натрупали някакви средства. За да изискате разплащане, трябва да достъпите менюто на вашия профил. Това става, като изберете областта върху потребителското си име, за да ви се покажат различните категории. Която и да изберете, ще може в последствие да стигнете до страницата за разплащания, но нашият съвет е да селектирате секция Депозити. По този начин най-бързо ще се прехвърлите към раздел Депозити и Изплащания от настройките на вашия профил.

След като системата ви зареди въпросната страница, трябва да селектирате категория Изплащания от вътрешните ѝ бутони. Ще видите следната страница:

Страница за теглене на пари в Winbet

В нея има информация за наличната и текущата ви сума за изтегляне. Двете се показват по този начин, понеже ако в даден момент превъртате бонус, според правилата на букмейкъра, определена сума ще бъде заключена за изтегляне, докато не разиграете бонуса. Точно затова и наличните суми за изтегляне се показват отделно. Под тях пък имате две полета. В едното трябва да изберете един от методите за изплащане, а в другото поле попълвате сумата, която желаете да изтеглите. Накрая селектирате върху бутон Изтегли.

След като сте преминали през тези стъпки и потвърдите желанието си да изтеглите сума, вашата заявка ще се изпрати към букмейкъра. В зависимост от метода на изтегляне може да се наложи да въведете и някаква допълнителна информация, но всички транзакции ще се извършат в указаните периоди. Те зависят от самия метод, който предпочетете да използвате, а тях ще разгледаме в следващите редове.


Налични методи за теглене на средства от Уинбет

Вече сте наясно с процеса по теглене на пари от Winbet, но все още не сме ви разказали за методите, които може да използвате. За тях ще ви споделим всички подробности около минималните и максималните лимити на теглене, както и времетраенето на трансферите. Систематизирали сме информацията в следната таблица:

Метод на изтеглянеВреме за транзакцияМинимална сумаМаксимална сума
Кредитна/Дебитна картаот 2 до 10 дни30 лева10 000 лева
ePay.bgведнага30 леване е указана
EasyPayведнага30 лева5 000 лева
Банков преводот 2 до 10 дни30 леване е указана

Трябва да отбележим, че системата на Winbet поддържа дебитни и кредитни карти от типа VISA, VISA Electron и MasterCard. Ако картата е издадена в България, тогава времето за транзакция е между 2 и 5 дни. Подобно е положението и при банковия превод, като при работа с български банки трансферите се осъществяват до 5 работни дни.

Истината е, че методите за изтегляне на средства от сайта на Уинбет не са кой знае колко много на брой, но според нас са напълно достатъчни за играчите от България. Разполагате с 4 доказани начина, с които може да изтеглите парите си. Вие сами решавате кой от тях да използвате, но може да бъдете сигурни, че при всички варианти ще получите заявената сума. Освен всичко трябва да знаете, че не дължите такси за транзакциите, що се отнася до тези към Winbet. Букмейкърът се е постарал да осигури максимален комфорт на своите потребители, така че те да се чувстват спокойни, когато залагат, депозират и теглят пари от сметките си.

Видяно 609 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.

Един коментар

Напишете мнение
  1. azme
    30.11.-0001 в 0:00
    Как да изтегля парите си?