Челси може да излъже Суонзи, от когото не е губил никога във ВЛ

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
прогноза 2
Събота 9 април 17:00 ч

Суонзи приема Челси в интересен мач за гостите, които напоследък са в добра форма.

Андре Аю е готов за игра в някаква степен, докато Алберто Палоски може да влезе на терена след гола си срещу Стоук. Леон Бритън и Жорди Амат не са сигурни, но това може да даде място за изява на Аю.

Мат Миазга пък най-сетне дебютира за гостите и може да играе с Бранислав Иванович в отбраната. Алешандре Пато вероятно пак ще е титуляр, докато Еден Азар, Диего Коста и Лоик Реми са аут. Вилиан трябва да се върне в състава. Челси пък няма загуба от 15 мача в лигата, докато последните 5 домакинства на Суонзи завършиха със знак ъндър. Челси не е допускал гол срещу уелсците от три двубоя и няма загуба срещу тях вече 7 срещи.

Суонзи взе точка от Стоук в предния кръг след изоставане с 0:2. Челси обаче не е губил от този тим в историята на Висшата лига.

Прогноза 2.

Добри коефициенти в:
коефициент ефбет
коефициент betfair
коефициент спортингбет
Видяно 5 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!