Суонзи уверен след боя над Арсенал

0
прогноза 1
Събота 5 март 17:00 ч

Суонзи излиза пълен с увереност за домакинството на изнемогващия Норич във Висшата лига.

Алън Къртис няма нито един проблем с контузен играч, докато чака Франческо Гуидолин да се завърне на скамейката с проблем в гърдите. Италианският спец вероятно ще е на пейката за срещата.

Норич може да са без Себастиен Басонг и Роби Брейди, макар намесата им да е спешна. Андре Уиздъм, Гари О’Нийл и Александър Тетей са аут, но Стивън Нейсмит трябва да се завърне. Диомерси Мбокани ще е самотен в атака. Норич успя да не загуби само един мач от последните си като гост. Тимът не е вкарвал и в 6 от последните си 8 гостувания. Суонзи вкарва поне по 2 гола на този съперник в последните си 5 домакинства.

Уелсците изпуснаха Тотнъм, но удариха комшиите им Арсенал и сега ще искат да продължат битката за оцеляване. Тимът е на 6 точки от Норич. Гостите пък са в ужасна форма.

Прогноза 1.

Добри коефициенти в:
коефициент ефбет
коефициент betfair
коефициент спортингбет
Видяно 13 пъти
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.