Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Стратегии и системи за реализиране на печалба в Betfair

0
Стратегии за реализиране на печалби в betfair
Системи и различни стратегии за успешни залози в сайта на Betfair.
Важна информация относно Betfair България!

Към този момент букмейкърската компания Бетфеър не разполага с лиценз за предлагане на онлайн залози на територията на България. Не е ясно дали компанията ще си възвърне лиценза за страната ни и кога ще стане това. Ние ще ви уведомим своевременно, когато има развитие по отношение на този въпрос.

Всеки един любител на залозите или професионалист в тази сфера извършва залози, защото търси полза от тях. В случая тя се изразява в парични печалби. В днешно време поне има доста сайтове, където може да се залага онлайн. Така самото действие се извършва доста лесно. Печалбите от залози могат да достигнат много големи нива, но това едва ли ще се случи по чиста случайност. По-скоро ще бъде нужно време, което да посветите на анализи и прогнози, за да се превърнете в един истински печеливш. Онлайн залозите могат да бъдат източник на странични, а защо не и основни доходи. За целта обаче е нужно разбиране и използване на различни стратегии за реализирането на печалбите. Точно затова решихме да се спрем на тази тема и да видим как може да извлечем максимални ползи от онлайн спортните залози. Ще разгледаме какви системи за трупане на печалби могат да бъдат използвани в сайта на букмейкъра Betfair, който е един от най-популярните в индустрията.

Съдържание

Как да спечелим в Betfair още от самото начало?

Букмейкърската компания Betfair е една от най-доказаните марки в тази област. Тя е създадена във Великобритания и вече от дълги години радва своите потребители. Брандът предоставя разнообразни начини за извършване на залози, но оставяйки тях настрана, всички потребители могат да спечелят още от самото си начало в сайта.

Това, за което става въпрос, са бонусите при регистрация. Когато създадете акаунта си в системата на букмейкъра, вие имате опцията да въведете специален бонус код, чрез който да активирате своята стартова оферта. Имате шанса да избирате от няколко промоции, така че това е във ваш плюс. Обикновено началната оферта изисква да направите депозит, но и така да е, пак получавате допълнителни средства за игра. В Бетфеър много често те са под формата на безплатни залози. Това ще рече, че компанията ви дава определена сума, с която може да залагате, а от залозите си получавате само чистата печалба. Началните оферти на Betfair са страхотна възможност да вземете допълнителна сума за залози и на нея да базирате своята стратегия за успех.

Не забравяйте, че компанията предоставя бонуси и на вече регистрираните си клиенти, така че просто следете промоциите на Betfair.

Влезте в сайта


Стратегия за печалби от спортни залози

Българските потребители на Betfair имат възможност да залагат на спортни събития в сайта. За целта компанията им предлага доста солидно разнообразие на повече от 25 различни спортни дисциплини. Разбира се, най-търсените и залагани спортове са футбол, тенис, баскетбол, хокей, конни надбягвания, като за тях изобилието от събития е налице. Съществуват и възможности за залози на дартс и други спортове, които не са чак толкова популярни. Потребителите могат да избират от редица възможности, но много от тях се питат как точно да реализират печалба. Ние ще се опитаме да ви дадем начални насоки.

Мнозина смятат залозите на спортни събития като неподходящо средство за трупане на печалби. Това обаче не е така. Причината се крие в това, че когато залагате на спорт, вие сте способни да анализирате събитието и да предвидите изхода от него, като базирате прогнозата си на някакви аргументи. Това прави залозите на спортни събития подходящи за стратегии и системи. Със залозите си в сайта на Betfair, вие може да измислите или да ползвате доста такива, понеже платформата на сайта ви го позволява. Ако се питате как точно, разгледайте многобройните събития и пазари към тях, за да се убедите. С толкова много избор ще може да залагате на единични събития или на комбинации, като се спирате на разнообразни пазари.

Прогнозирането на спортни събития не е никак лесна задача. Нашите основни съвети са свързани с това винаги да анализирате вашия залог. Във вашата обосновка за прогнозата обръщайте внимание на следните неща:

  • последните новини преди събитието;
  • моментната форма и състояние на участниците в спортната среща;
  • статистика от последните им резултати;
  • статистика от предишните им сблъсъци или състезания;

Анализирайки тези неща, вашата прогноза няма да бъде голословна, а ще се базира на конкретни аргументи. По този начин шансът да познаете е много голям, а дори предвиждането ви да се окаже грешно ще знаете, че това е плод на някаква изненада. Постоянството в начина за предвиждане ще ви донесе търсените успехи, рано или късно. Важното е да спазвате стриктно вашата стратегия за залози на спортни събития и да преглеждате внимателно какво ви предлага Betfair, защото наличните пазари и коефициенти са доста добри.


Как да печелим в борсата?

Начална страница на раздел Борса в Betfair

Букмейкърският сайт за залози на Betfair винаги се е отличавал със своята Борса за залози. На нея отново ще може да залагате на различни спортове, но идеята там е, че се изключва участието на букмейкъра. В борсата участват само залагащи, като те поставят парите си едни срещу други. По този начин едни се радват на печалбите за сметка на други, но това е същността на търгуването в борсата и винаги има печеливши и губещи. Целта е да бъдете сред първите.

Тъй като в борсата на Betfair също се залага на различни спортове, правилата за анализ преди събитието, които споделихме в предходната точка, важат с пълна сила и тук. Разликата е, че в борсата ще намерите доста по-добри коефициенти. Това е така, защото те се предлагат от потребители. В борсата вие може да заложите в полза на някое събитие да се случи или да заложите срещу него, т.е. да не се случи.

Ако използвате стратегия за залози в борсата, при която избирате победителя в мача, тогава залозите ви наподобяват тези в обикновен букмейкърски сайт. Както казахме, разликата е в коефициентите, а точно в Betfair Спортна Борса те ще бъдат доста по-високи. По-интересното е да залагате срещу някое събитие да се сбъдне. В този случай вие играете ролята на букмейкър, т.е. за да спечелите определена сума, вие трябва да сте способни да изплатите евентуалните печалби, ако събитието наистина се случи в обратна за вашия залог развръзка. Това обаче не трябва да ви притеснява, защото много системи за залог в борсата са базирани точно на този тип залози.

Една от възможностите е да търсите изненади със залог срещу дадено събитие, като за целта е добре да проверите състоянието на участниците. Например, ако вземем един футболен мач, при който изявен фаворит, според коефициентите, гостува на друг тим, то може да се възползвате при определени обстоятелства. Ако фаворитът се намира в лоша форма, липсват му играчи и не е убедителен напоследък, тогава може да заложите срещу него. Коефициентът няма да бъде висок, но залагайки по този начин, вие може да си осигурите доста солидна печалба за малка заложена сума. В този случай, ако фаворитът не спечели мача, т.е. той завърши наравно или домакините спечелят, тогава и вие печелите. Ако обаче фаворитът спечели, вие губите заложената сума.

Нужно е да търсите възможностите и да се възползвате веднага от тях. Може да започнете да следите конкретен шампионат и да залагате само на събития от него. Така ще сте напълно наясно с всичко случващо се там, ще знаете новините около отборите и играчите, а с това шансовете ви за успех ще се повишат значително.


Да използваме Cash Out и да печелим

Функцията за затваряне на залога преди да е настъпил краят на събитието бе въведена от Betfair преди доста време. Компанията беше и една от първите, които внедриха услугата в своята платформа. Тя е валидна за всякакъв вид залози, без значение дали са от спортния раздел или от борсата. Самата опция е много добра и дава шансове за сигурна печалба. Въпросът е да се научите как да я извлечете.

Първото основно нещо, когато искате да печелите чрез Betfair Cash Out, е да сте сигурни, че за събитието или събитията, които сте избрали, опцията е налична. Лесно може да разберете това, понеже сайтът на бранда ви показва всички пазари, за които услугата ще бъде налична. Избирате си няколко събития, анализирате ги и поставяте своите залози. Може да изберете залози на сингъл или пък да комбинирате няколко селекции. Изборът е ваш. Когато събитието стартира и премине на живо в сайта, ако то започне да се развива по ваш вкус, например сте заложили даден тим да спечели и той поведе в резултата, Betfair ще ви предложи сума за затваряне на залога. Вие ще прецените дали тя е достатъчно добра, за да го прекратите. Имайте предвид, че колкото повече време от мача изминава при същия резултат, сумата ще се покачва, но ако резултатът се изравни, тя веднага ще намалее. Затова може да базирате вашата стратегия на предварително затваряне. Така ще приберете сигурната сума и залогът ви няма да зависи от крайния резултат на събитието. И при множествените залози ситуацията е подобна. Там може да заложите на няколко събития и ако само едно ви остава до пълната печалба, вие може да прекратите и да приберете сигурната сума.

Опцията Кеш аут предлага доста гъвкавост на залагащите, от която те трябва да се възползват възможно най-често. Това е още един начин, с който може да спечелите допълнително в сайта на британския бранд.


Системи за успешни залози на живо

Всичко, което споменахме дотук за залозите на спортни събития, е доста ключово за вашите успехи в правилното предвиждане на резултати. Само че ще разкажем малко повече за една по-особена част от спортните залози, а именно залозите в реално време. Те са на почит сред мнозина залагащи, които търсят печалбите с тях.

Залози на живо на футбол от Betfair

При залозите на живо в Betfair също разполагате с изобилие от спортове, събития и пазари. Хубавото е, че платформата ви предоставя проследяване на живо и статистика от много събития. Тази информация може да ви бъде полезна. Когато залагате на живо, пред вас стоят изключително разнообразни възможности. Нека вземем за пример една тенис среща. Много често, когато някой фаворит се изправи срещу по-непретенциозен съперник, той губи първия сет, а самата среща продължава до спечелване на 2 или 3 сета, в зависимост от вида на турнира. Когато фаворитът е загубил първия сет, коефициентът за крайна победа, който ще се предлага на живо, ще бъде доста добър. Така може да се възползвате от този шанс и да си докарате печалба. Подобна стратегия е валидна и за всички други спортове.

Хубавото при залозите на живо е, че много често някои събития се развиват не според очакванията. Това обаче не пречи те да завършат както подобава и както се е очаквало. Всичко това е предпоставка за реализиране на печалба. Трябва ви единствено време и висока наблюдателност, за да съзрете възможността в сайта на Бетфеър. От там нататък ви остава само да се радвате на печалбите.


Финални думи

Както може би и сами се убедихте, в сайта на Betfair имате на разположение редица шансове за печалби. Какви системи и стратегии за успех ще използвате, е лично ваш избор, но ние ви съветваме да залагате аргументирано и разнообразно. Да, може да се придържате само към залозите в борсата например, но в сайта на компанията имате още доста възможности, с които да спечелите. Все пак, ако се превърнете в успешен залагащ в конкретна област, няма защо да я сменяте. Ако пък съумеете да разпределите така приходите си, че да идват от различни типове стратегии и залози, тогава ще се радвате на дългосрочни успехи. Шансовете ви за печалба в сайта на Betfair са много големи и са разнообразни, така че започнете да се възползвате от тях изцяло и извличайте максимума от всеки залог.

Към Betfair

Видяно 201 пъти

Автор

Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.