10LV Inbet

Efbet статистика – каква информация ни дава?

0
Статистика за спорт в сайта на Efbet
Статистика от Ефбет за различни спортове.

Онлайн букмейкърските сайтове за залози винаги се съревновават помежду си по най-различни критерии, с които се стремят да привлекат потребители. Основните направления на конкуренцията са предложенията за спортни залози, наличните пазари за залог и коефициентите. Когато обаче повечето букмейкъри се справят добре с тях, идва моментът, в който трябва да се обърне внимание на останалите предложения. Те също могат да бъдат разнообразни и да включват различни опции в сайтовете. Една от тези опции е статистическата информация. В сайта на българския букмейкър Efbet тя е изразена по много добър начин. В следващите редове ще ви разкажем повече за Ефбет статистиката на спортни събития и как да я разгледате.

Към Efbet Статистика

Откъде е достъпна статистиката?

Бутони за статистика в сайта на Ефбет

В интерес на истината тя може да се активира от доста различни места, но главната ѝ страница се зарежда със специален бутон. Той се намира в долната част на сайта на Efbet. Там има няколко полета с различни бутони, един от които е Статистика. Избирате го, за да ви се отвори нова страница с подробна информация около различните събития и спортове.

Другият вариант, който е в изключително удобство на всеки Ефбет потребител, се активира, когато разглеждате наличните събития. Например, влизате в секцията с баскетболни залози, избирате си шампионат и срещу всяко едно събитие ще видите бутон за статистика. Когато го изберете, ще ви се покажат данни за самия мач. Ако пък желаете, може да достъпите статистическата информация за всеки отделен спорт. Това става с помощта на същия бутон, който стои срещу всеки един спорт в менюто на Efbet.

Каква информация се показва?

Нека изберем главния бутон за достъп до статистиката в Ефбет и да видим какво ще намерим там. Още с избирането му ще се зареди нов прозорец, на който ще се покажат няколко полета. Едно от тях, разположено вляво, наподобява началната страница на сайта и в него са изброени всички налични спортове, за които има статистика. В останалата част има бързи връзки към статистика за най-популярните първенства, събития, състезания, които предстоят. Нека отбележим, че в горната дясна част разполагате с опция, която ви дава право да изберете език на показваната информация. Тя е налична на български, английски, турски и румънски.

Всичко, което трябва да направите, е да си изберете спорт от менюто, след което да селектирате държава и първенство, за което искате да видите информация. Началната страница за даден шампионат съдържа общи данни за него. Например, за едно футболно първенство ще видите класиране, моментна форма, последни резултати и следващи мачове. Има информация и за голмайстори и други полезни данни, които могат да са ви от полза за залозите.

Класиране на немското първенство - статистика от Ефбет

Много важна част от статистиката за всеки шампионат е вътрешното меню. То съдържа различни полета, като таблици, състезатели, отбори, head to head и други. В тези категории може да разгледате най-различна информация за самото първенство или турнир. Тези данни ще са ви от ключова полза, когато определяте своите прогнози за предстоящи събития. Особено ако залагате на статистиката във вашите залози на спорт.

Статистика за конкретно събитие от Efbet

Ще споменем отново, че Ефбет предлага бърза връзка към статистика за отделните събития още докато ги разглеждате в сайта на компанията. Това е много удобна опция, понеже може да си харесате някоя среща, да разгледате коефициентите и да се докоснете веднага до статистиката. След като я анализирате, ще може да изберете и вашия залог. Нека видим какво се предлага като информация за един баскетболен мач. Имайте предвид, че за събития от други спортове, информацията е подобна.

Статистика за директни сблъсъци на баскетболен мач от Efbet

Въпросната информация се показва в частта Head to Head. В тази страница може да видите резултатите между двата тима от последните им няколко сблъсъка. Показва се информация за формата им напоследък, както и последните няколко резултата. Не е спестена и статистика от предишните двубои помежду им, която показва кой тим колко победи има. Налична е и друга информация за временното класиране на двата тима в текущия момент и статистика за резултатите им, като например какъв процент на под/над определен брой точки или голове се среща в мачовете им.

Цялата тази информация ще ви разкрие доста интересни подробности преди конкретна среща, независимо от кой спорт е. Чрез тези данни ще може и да прецените своя залог правилно, като го доближите максимално до успеха. Цялата информация е налична без да има нужда да правите регистрация в Efbet, но все пак е добре да сте създали вече акаунт, за да отключите всички предложения на букмейкъра.

Нашето мнение

Статистиката, която Ефбет ви предлага в своя сайт, определено може да ви бъде от полза. Чрез нея имате възможност да анализирате конкретно събитие по най-различни критерии. Така ще си създадете възможно най-ясна представа за срещата и прогнозите ви ще бъдат близки до истината. Хубаво е, че компанията разполага със специален раздел за статистика, но още по-добре е, че предоставя възможност за достъп до нея през специални бутони, които са активни към всяко налично събитие в сайта. С тази възможност Efbet се доказва още веднъж като солиден онлайн букмейкър, който мисли и работи в полза на своите потребители.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Efbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Експерт Залози Експерт Залози
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.