Бордо и Сент Етиен ще се неутрализират

0
прогноза X
Неделя 07 Февруари 15:00 ч

Само като гледате финалния резултат, можете да си помислите, че Лион тотално е доминирал Бордо за успеха с 3:0. Но това не е вярно, Бордо създаде много шансове и спря повечето от атаките на съперника в ранна фаза. За съжаление в завършващия удар на тима му липсваше класа.

Ще бъде трудно за Бордо да замени плеймекъра Хазри, който бе трансфериран. Повечето атаки на тима сега вероятно ще са по фланговете, където са опитни бекове като Дебюши и Контенто.

Бордо вече залага на нова тактика при атаките, като се концентрира именно върху играта по фланговете. Това сякаш дава резултати и в последно време Бордо са във все по-добра форма. Крайният бек Табану пък се завръща за Сент Етиен, които предпочитат да се концентрират върху защитата и особено фланговете.

Сент Етиен никога не са разчитали на голяма бройка офанзивни играчи. Те предпочитат да играят по-дефанзивно, което създава много свободни пространства за съперника да намира коридори към вратата. Все още има доста кръгове, но Сент Етиен със сигурност има шанс да играе в Шампионската лига.

Основната борба ще е по крилата, където Бордо ще се опитва с крайните си защитници да изненада и разруши защитния вал на съперник. Това обаче е добра фаза от шампионата за Сент Етиен, които са в отлична форма и не мислят да губят срещата. Прогноза – Х.

Видяно 17 пъти
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.