In-Play залози от Winbet

0
Спортни залози на живо от Winbet
Залози на живо на спортни събития в сайта на букмейкъра Уинбет.

В ерата на съвременните букмейкъри на мода са спортните залози на живо. От край време много любители на спортните залози се спират именно на предлаганите пазари на живо. Водещите букмейкъри по света, а и у нас, се стремят да предложат възможно най-много събития на своите клиенти, представляващи различни спортове. Освен тях стремежът е насочен и към разнообразните пазари, на които може да се поставят залози, а не на последно място са и коефициентите. Те също са доста наблюдавани от различните потребители. Говорим за неща, които повечето модерни букмейкъри предлагат, но не всеки го прави в изобилие. Един от отличаващите се сайтове за онлайн залози в страната е този на Winbet. В него предложенията за спортни залози в реално време са изключително много, като се предоставят в доста добри условия. В настоящия материал ще се спрем точно на Уинбет залози на живо и ще видим какво може да намерите в раздела.

Залагайте на живо в сайта на Winbet


Откъде са достъпни залозите на живо и какви спортове се предлагат?

Още откакто стартира своята онлайн дейност, платформата на Winbet показа на всички посетители на сайта, че има намерение да пробие сериозно в сферата на спортните залози. Когато погледнем към състоянието на компанията в момента, задачата изглежда изпълнена, а букмейкърът не спира да се развива. Залозите на живо на спортни събития в сайта на българския букмейкър Winbet са достъпни от раздел На Живо през основната навигация в сайта. Още с отварянето на секцията ще ви се покаже някое от наличните към даден момент срещи в реално време.

Уинбет предлага залози на повече от 20 спорта в своя сайт. Що се отнася до възможностите за залози на живо, то отново ще може да се насладите на най-различни събития от различни спортове. Сред тях са популярните футбол, тенис, баскетбол, хокей на лед, но и доста по-неизвестните скуош, дартс, футзал и други. Нужно е единствено да достъпите раздела със спортни залози на живо, от там нататък остава само да разгледате наличните събития.


Какво ще намерим в раздел На Живо от Winbet?

Секцията с възможности за спортни залози на живо ви предлага няколко интересни полета и менюта. Още с отварянето на раздела, в центъра на екрана ще ви се зареди някоя спортна среща. За нея ще видите информация в реално време, резултат, минута, както и пазари за залог, но затова ще говорим малко по-късно. Сега ще се спрем на различните менюта.

В лявата част на екрана си може да видите всички събития, които към дадения момент се предлагат на живо. Те попадат в категорията, наречена “В Процес”. Удобството е налице, защото всички събития са обособени в отделни подсекции на различните спортове. Ще видите футбол, тенис, баскетбол, снукър и други спортни дисциплини, за които към конкретния момент се предоставят залози в реално време. Когато изберете върху някой от спортните раздели в менюто, ще видите събитията, а към всеки раздел се изписва актуалният брой събития на живо, от които може да селектирате.

Раздел На Живо в сайта на Winbet и менюта

Под въпросната секция с всички спортни събития в реално време има още една област, която е посветена на категорията “Предстоящ”. Разделът е доста удобен, поради факта, че показва кои събития предстоят да преминат за залози на живо. Отново има разделение по вид спорт, което предлага удобство. Ако изберете такъв, ще видите предстоящите събития в следващите няколко часа, като към всяко се показва начален час, участници и надпревара. Дори може да селектирате някое събитие, за да ви се покажат наличните пазари и коефициенти за залог преди началото на срещата, както и кратка статистика.

Разгледахме какво има в лявата част на екрана ви, когато сте в подсекцията Събитие. След като достъпите раздел На Живо от главното меню, разполагате с 4 подсекции. Първата ви показва информация за всяко събитие поотделно. Ние вече ви разказахме за нея. Следващата се нарича Преглед. Секцията е аналогична на първата, само че ви дава общ преглед на събития на живо едновременно, т.е. виждате резултата, минутата и някои основни пазари за повече от едно събитие. Удобството е осигурено с разделението на събитията по спортове и надпревари. В най-долната част на раздела има и информация за предстоящите мачове, които ще преминат на живо.

Третият раздел от четирите се нарича Мулти изглед. Той е изключително удобен, защото ви позволява да следите едновременно повече от една среща на живо. Когато го достъпите, в лявата му част отново ще се появи вертикално меню с мачовете на живо към даден момент. Това, което трябва да направите, е да провлачите желаното събитие от лявата част към центъра на страницата. Имате право да го направите с много събития, като няма ограничение във вида спорт, от който избирате. След като селектирате желаните събития, ще може да следите информацията за няколко от тях едновременно. Отново е налична платформата за проследяване на събитията от конкретна среща, като тя може да се скрива и показва в зависимост от вашето желание. Налични са и всички пазари, на които може да поставите залог, но в един по-компактен вид. Все пак важното е, че подобна възможност съществува и може да ви е от полза, когато следите повече от 1 среща, защото няма да е нужно постоянно да превключвате помежду им.

Добавяне на събитие в Мулти изглед на живо от Winbet

Последният раздел от въпросните четири се нарича Програма и предоставя възможност да разгледате всички налични събития, които предстоят за залози на живо в сайта на Уинбет. Имате възможност да разгледате тези за деня, както и за следващите 7 дни, а може и да видите всичко наведнъж. Позволено е и филтриране по вид спорт, така че по-лесно да достигнете до тези събития, които ви интересуват.


Преглед на едно събитие при залози на живо в сайта на Уинбет

Тенис събитие на живо в сайта на Уинбет

По-рано ви споменахме, че ще се спрем на платформата за залози на живо в сайта на Winbet, която предоставя проследяване в реално време. Ще може да я видите, когато изберете да разгледате възможностите за залог на едно събитие. Тази услуга е изключително добра, защото се предлага за всички събития и предоставя много полезна информация. Разбира се, последната зависи от вида на спорта, който представлява конкретна среща. За всички обаче е налична следната информация:

  • вид на първенство, състезание или турнир, както и фазата, в която се намира;
  • актуално време на събитието;
  • актуален резултат;
  • статистика на живо;
  • проследяване чрез интерактивна платформа, показваща графики на случващото се и изписваща коментари за всеки момент от дадена среща;

Всичката тази информация спомага при залозите в реално време, понеже чрез нея може да си направите ясна преценка как се развива дадено събитие. Сайтът ви предоставя и бутон, с който да скриете тази платформа, но съветът ни е да не го правите, понеже всичко, което ви дава, ще ви е от полза. Под въпросната област са разположени и пазарите за конкретното спортно събитие.

Наличните маркети включват доста разнообразни опции, които ви дават много шансове за залог и печалба. В сайта на Winbet се предоставят най-различни пазари, като видът им зависи от самия спорт. Трябва само да изберете някой от тях, за да се появи в електронния фиш вдясно и да потвърдите своя залог. Важното, което трябва да знаете, е, че ще намерите множество възможности по време на цялото време, в което събитието се следи на живо, а и коефициентите са доста добри. По тези два показателя Уинбет изобщо не отстъпва на своите конкуренти.


Нашето мнение защо да залагате на живо в Winbet

Нашият опит с различни букмейкърски сайтове ни предоставя нужното, за да оценим подобаващо платформата за залози на живо към Уинбет и да видим къде са нейните плюсове и минуси. Ако трябва да отбележим негативното, то не намираме нищо друго освен липсата на пряко предаване. Това обаче не е основателна причина да се откажете, защото компанията ви дава наистина много възможности за залози на спортни събития на живо. Предимствата са много повече. Те се изразяват в разнообразието от спортове, първенства и събития, които са налични. Към тях се предоставят и много пазари за залог на високи коефициенти, което не е никак маловажно. Разказахме ви и за различните изгледи и възможности, които ви дава раздел На Живо от Winbet. А, когато добавим към всичко това и платформата за проследяване на живо, то можем да кажем, че ситуацията е много добра.

Букмейкърът Уинбет наистина се е постарал да предложи една удобна среда за залози на живо на своите потребители. Те ще могат да залагат за секунди, а освен това да ползват и опцията кеш аут за своите залози. Уинбет разполага и с доста добри спортни оферти, които също не са за пренебрегване. Разбира се, целта ни не е да ви накараме насила да залагате на живо в Winbet, но просто ви предлагаме цялата информация и всички възможности, с които може да разполагате. Те със сигурност са доста повече от тези при други водещи букмейкъри в страната. Winbet заслужава нашите поздравления за добре свършената работа около предложенията за спортни залози на живо.

Видяно 69 пъти
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.