Спортни залози на живо от Bwin

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
Залози на живо на спорт от bwin

В днешно време онлайн залаганията са предпочитано средство за забавление от мнозина. Има дори хора, които се занимават професионално със спортни залози в мрежата. Нищо от това обаче нямаше да бъде толкова популярно, ако не бяха залозите на живо. Те се превърнаха в любим начин за извършване на предположения от редица залагащи, а една от най-добрите платформи, която предлага подобни възможности, е тази на Bwin. Букмейкърът има лиценз у нас и напълно спокойно може да се регистрирате и да се насладите на предложенията му. Какви биват те откъм спортни залози на живо, ще ви разкрием в настоящата статия.

Bwin залози на живо


Къде да намерим залозите на живо и за кои спортове са налични?

В сайта на онлайн букмейкъра има няколко основни раздели, които съставят главното меню на страницата. Една от категориите в него е именно На Живо. След като я изберете, пред вас ще се появи разделът за спортни залози на живо. Той, от своя страна, включва вътрешна навигация, която ви дава различни възможности. Ще опишем съставящите я секции в следващите точки.

Когато отворите раздела, веднага ще ви се покажат някои от наличните събития със залози на живо. Bwin се слави с голямото си разнообразие от предложения за спортни залози. Същото може да се каже и за спортни залози в реално време. При тях също е налице голямо разнообразие. В сайта ще откриете опции за залози на спортове, като футбол, тенис, баскетбол, хокей на лед, тенис на маса, футзал, плажен волейбол и много други. Към всички събития има и доста различни пазари, които се променят в реално време.

Нашият опит с Bwin показва, че компанията предоставя възможности за залози на живо на всички водещи събития от различните спортове. Ако вземем за пример футбола, то ще може да залагате на всички водещи първенства от различните държави. За много се предлагат и опции от по-долни дивизии, но не за всички. Точно тук може би е минусът на този букмейкър. Въпреки това не трябва да се отказвате, понеже броят на събитията, за които наистина няма да намерите залози на живо, е малък. Bwin обаче ви дава нещо повече – високи коефициенти.

В платформата за залози на живо на спортни събития от Bwin лесно може да забележите, че се откриват доста сериозни коефициенти. Ставките от букмейкъра при събитията на живо винаги са впечатлявали, а точно те са притегателна сила за мнозина. Към всичко това можем да добавим и различни функционалности, които ви предлага букмейкърът, а с тях залозите на живо в сайта се превръщат в истинско удоволствие.


Секция Преглед

Започваме описанието на раздела за залози на живо от Bwin с началната подкатегория. Тя се нарича Преглед и се зарежда стандартно при избор на раздел На Живо. В категорията Преглед ще видите списък с наличните спортни събития в конкретен момент. Разполагате с плъзгаща се навигация, която ви дава право на избор на точно определени събития, от конкретен спорт. Стандартно ще видите по няколко срещи от различните спортове, като най-напред се показват футболните мачове, после тенис срещите и така нататък.

Може да персонализирате изгледа си и прегледате единствено срещите, които се предлагат с излъчване на живо. Освен това, когато посочите дадено събитие, вляво от него ще се появи звездичка, която може да изберете, за да добавите срещата в любимите си събития. После, през раздел Фаворити, може да прегледате само тези събития, които сте добавили като любими. В допълнение на всичко разделът предлага бърз преглед на коефициентите за основни пазари от срещите, както и възможност за преглед на останалите маркети. Показва се и текущият резултат от събитието, както и времето, в което се намира.

Преглед на всички налични събития на живо от bwin

Когато срещу конкретно събитие виждате икона на терен, то това означава, че е налична анимация за срещата, с която тя се проследява в реално време. Ако пък видите бутона “play”, тогава за събитието е налично пряко предаване. И двете услуги могат да бъдат активни за конкретно събитие едновременно. Ще може да ги използвате, ако изберете самите иконки или пък отворите специалната секция за преглед на събитието.


Раздел Събитие

Втората подкатегория в раздела за залози на живо от bwin се нарича Събитие. Тя е предназначена за преглед на всички активни събития към даден момент поотделно. Когато изберете секцията, ще ви се зареди някое от събитията на живо в момента. В центъра на екрана си ще видите подробна информация за него. Показва се статистика от събитието, участниците в него, времето на срещата и коментари за развитието на мача. Статистическата информация варира за различните спортове.

Под всичко описано в центъра на екрана при преглед на едно събитие ще видите и всички налични пазари към даден момент. Те са разпределени на няколко типа, които биват основни, хендикап, брой голове и други. Срещу всеки пазар стои прилежащият му коефициент, а всяка негова промяна се изобразява със стрелка нагоре или надолу. За да извършите залог, просто трябва да избере върху желания пазар и той ще се появи в електронния фиш, разположен в дясната част. Тогава може да въведете сумата на залога и да го потвърдите или пък преди това да добавите още селекции.

Преглед на едно събитие при залозите на живо от Bwin

Много важна част от раздела е вертикалното меню в лявата част на сайта. Там са подредени всички активни събития за залози на живо в даден момент. Удобството е налице, понеже събитията са подредени по спортове, а във всеки спорт има отделна категоризация по държави и първенства. Това предоставя удобство на потребителите при опит да достигнат до конкретно събитие. Нужно е само да изберете върху дадена среща, за да се покаже информацията към нея в центъра на екрана. В най-горната част на менюто разполагате с бутон, който ви дава възможност да активирате подробности за събитията. При активирането му ще се визуализира времето и резултата към всяка среща. При неактивност тази информация е скрита. Разполагате и с поле за любими мачове, които се добавят като такива чрез бутона звезда, намиращ се срещу всяка среща на живо. Така ще я добавите към фаворитите.

Остана да споменем за дясната част на страница. Там се намира т.нар. област Медия. Тя се разполага над електронния талон за залози и съдържа 2 полета – Видео и Анимация. В първото ще може да активирате прякото предаване, ако за събитието има такова. Наличието на пряко предаване се установява чрез иконката “play”. Другото поле пък е предназначено за пряка анимация от срещите, което е налично за повече събития на живо. Чрез тази функция се показва развитието на мачовете в реално време. Показва се различна информация, като кой владее топката, има ли удар към вратата и други. С тези функционалности може да си помогнете изключително много при спортните ви залози на живо.


Мулти изглед

Друга категория от раздела за залози на живо на спорт в сайта на bwin предлага възможност за преглед на повече от едно събитие. Това е секцията Мулти изглед. Тя ви дава шанса да изберете 2 срещи от менюто в лявата част, за които да виждате информация едновременно. Показват се стандартните данни за резултата от събитието и статистика към него. Виждат се и основните пазари за залог, като може да ги скривате или пък да отворите всички категории маркети. Към всяко от двете събития има и бутон за активиране на преглед на някоя от функциите в областта Медия.

Мулти изглед на събития на живо от Bwin

Ако селектирате върху друго събитие на живо, за текущите две ще се появят два бутона. Единият е за преместване на събитието и извършване на размяна между двете, а другият е да отмените желанието си. Имате и възможност да провлачите събитието от менюто в лявата част към средата на екрана, като по този начин директно ще замените едно от текущите събития за мулти изглед с желаното от вас.

Според нас лек недостатък е, че може да се избират само 2 срещи, но пък по пътя на логиката това е нормално. На повечето монитори и екрани, които потребителите използват, няма да се съберат повече от две събития. Точно затова намираме решението на bwin за нормално.


Категория Календар

В раздела за залози в реално време от Bwin има и секция Календар. Тя е създадена за да ви покаже всички предстоящи събития, на които ще може да залагате в реално време. Още когато я отворите, в централната част на страницата ще се появяват предстоящите събития. Удобството е, че те са подредени по часове и дни. Може да прегледате наведнъж всички събития или пък само тези за днешния ден и следващите 5 дни. В края на реда към разделите за всеки ден се изписва и броят на наличните събития. Към всяко събитие се показва начален час, към кой спорт е и кои са участниците в него. Ако е наличен бутон за статистика, той е разположен в края на реда за събитието, а на същия ред са още пазарите към срещата. При избор за преглед на всички пазари автоматично ще бъдете прехвърлени от системата към страницата за залози на избраното събитие преди неговото начало.

Календар за залози на живо от bwin

Лесно може да достигнете до търсено от вас събитие. Това се случва с помощта на менюто в горната част. Там е т.нар. филтър за спорт. На него ще може да маркирате конкретен спорт и да разгледате предстоящите събития за залози на живо само от него. Имате и поле за търсене, в което може да въведе спортен отбор или играч, за да потърсите събития, в които ще вземе участие в следващите дни. Точно до това поле се намира и мястото за поставяне на отметка, ако желаете да ви се визуализират само тези събития, за които е планирано излъчване на живо.

Тази категория определено може да бъде от полза на всички залагащи в сайта на bwin. Тя дава много добри възможности за преглед на предстоящите събития на живо, така че си струва. А докато ги разглеждате, винаги ще може да се върнете към някое от наличните събития към момента, понеже в менюто отляво се показват всички активни срещи със залози на живо.


Нашето мнение

Всички характеристики на раздела за спортни залози на живо от Bwin го превръщат в изключително удобен за клиентите на бранда. Секцията предлага множество опции, от които всеки може да се възползва. Лесно може да прегледате предстоящите събития за залози на живо, както и да разгледате срещите, налични в даден момент. За тях се предлага богата информация откъм статистика и пряко проследяване. Всичко това добавя положителен ефект към раздела и потребители го предпочитат. Причината обаче не се крие само в неговата функционалност, а и в самите предложения за залози на живо, които се крият в него.

Видяно 26 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!