Спортна статистика в сайта на Bwin

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
Bwin статистика за спорт

Спортът, залозите на различните видове спорт и дори анализите са неизменно свързани със статистиката и различните показатели от нея. За всеки фен на даден спорт, любител на конкретно първенство или пък залагащ статистиката може да помогне много, давайки богата информация за събитията. Особено за хората, които се занимават със спортни залози, статистическата информация е много важна, но в днешно време поне тя е достъпна на много места и под различни форми. В настоящата статия ще ви разкажем за предлаганата спортна статистика в сайта на Bwin. Тя е внедрена вътре в самия сайт, така че да бъде полезна при определянето на залозите. Статистиката е налична за всички потребители и посетители на сайта.

Bwin Статистика


Откъде е достъпна статистиката?

Още когато отворите сайта на bwin и разглеждате спортния раздел, обърнете внимание на менюто в лявата част. Там са изброени различни спортове, за които има събития. Под тях, по-надолу в сайта, ще видите поле, наречено Услуги по залаганията. В него има няколко опции за избор, една от които е Статистика. С избиране върху този раздел ще ви се покаже нов прозорец, през който ще може да разгледате богата статистическа информация за различни спортове.

Бутони за преглед на статистика от Bwin

Другият вариант е да изберете специалния бутон за статистика, който се появява при преглед на събитията. Ако сте в началната страница на сайта, в централната му част се показват някои от интересните предстоящи мачове. Когато маркирате някой от тях ще ви се покаже и бутон за преглед на статистика. Чрез него ще отворите статистическите данни конкретно за избрания мач. Същата информация е достъпна и през вътрешните спортни раздели в сайта, докато навигирате между различните първенства. Срещу всяко събитие има бутон за преглед на статистика.


За кои спортове е налична статистика?

При избор на достъп до секцията със статистическа информация, ще ви се покаже началната страница на самия раздел. В него има меню, в което са изброени различни спортове, а по-надолу се показват най-често избираните мачове, състезания и спортове. Освен всичко имате поле за търсене вътре в раздела, както и падащо меню с опция за избор на език. Българският е наличен и се показва автоматично, когато използвате сайта на bwin на същия език. Спрямо избрания език обаче варира показвано в главната навигация.

Начална страница на раздел Статистика от Bwin

Когато преглеждате раздела на български, в главното меню са изброени само няколко спорта, но не и всички. Ако обаче изберете английски език, в менюто ще се появи още една категория, даваща право на избор измежду отделни подкатегории с всички налични спортове, за които има статистика. Това обаче не означава, че на български информацията я няма. Напротив, ако напишете в търсачката футзал, ще може да прегледате на български цялата статистика, която е налична, но самият спорт не е изведен като опция в началната страница на раздел Статистика от Bwin.


Какви данни са налични?

След като разгледахме как да намерите статистиката за конкретен спорт, нека видим и какво точно ни показва тя. Да речем, че селектирате футболния раздел от началната страница. Ако го посочите, ще ви се покаже падащо меню с опция за избор на държава и първенство. Страните са подредени по континенти. Ако пък директно изберете върху раздела, ще ви се покажат някои от най-често правените селекции, както и статистика за определено първенство. Съветваме ви да изберете точно първенството, което ви интересува. За целта маркирайте раздела, за да видите падащото меню, и от там направете своя избор.

Да кажем, че сте избрали някое първенство. За него веднага ще ви се покаже основна информация, която включва временно класиране, форма на отборите, последни резултати, предстоящи мачове и други. Всичко това се намира във вътрешния раздел Изглед на сайта. В навигацията за преглед на статистика на определено първенство има и други раздели. Нека ги откроим:

  • Изглед – показва обща информация за избрания шампионат или турнир;
  • Таблици – виждате класиране на отборите в лигата, както и разполагате с различни видове таблици, като домакинска форма, такава като гост, за полувремена и други;
  • Състезатели – може да се запознаете с играчите в даден отбор от избраното първенство, като за всеки състезател има и подробна индивидуална информация;
  • Отбори – получавате подробна информация за конкретен отбор от лигата, резултатите му, формата, голмайстори и други;
  • Head to Head – дава възможност за преглед на директна статистика между два тима, показваща предишни срещи, последни мачове, форма и други;
  • Статистика – получавате опцията да прегледате вътрешната статистика за конкретния шампионат, която включва голова статистика, най-груби играчи, процент победи за домакин, гост и други;
  • Програма – може да разгледате пълната програма за сезона на избраното първенство по кръгове, седмици или месеци, като са налични всички резултати и предстоящи срещи;
  • Архив – преглед на статистика от минали сезони за избраното първенство;

Меню за статистика за футбол от bwin

Базата данни за спортна статистика в сайта на Bwin е доста богата и пълна с информация, така че от нея може да извлечете само позитиви. Предоставените данни са доста полезни и много залагащи се аргументират именно с тях при избора си на залог.

Описаните раздели са налични за футболна статистика, но и за останалите спортове информацията е подобна. При баскетбол, тенис или хокей на лед също ще намерите тези раздели. При останалите спортове, за които те могат да съществуват, също ги има, така че няма да ви липсва информация.


Откъде идва тази информация?

Редно е да отбележим, че наличният раздел за спортна статистика в платформата на Bwin се поддържа от друга компания. Букмейкърът използва услугите на Betradar. Това е фирма, която се занимава със спортна статистика, проследяване на живо и анализиране на данните. Именно от там Bwin черпи информация и предоставя услугите на своя партньор в сайта си. В крайна сметка важното е, че статистиката я има и е достъпна за всички в сайта на бранда.


Нашето мнение

Наличието на спортна статистика в сайта на bwin помага на всички залагащи в платформата на букмейкъра. Както и сами може да се убедите, статистическите данни са богати и предлагат много разнообразни информация. Чрез нея ще определите по-добре вашите залози и ще увеличите шансовете си за печалба. Хубавото е, че статистиката е обособена както в отделна секция, така и може да се прегледа директно за събитията в сайта, които предстоят да се изиграят. Според нас тази услуга е от изключителна полза на всички залагащи и ако обичате да базирате своите прогнози на статистиката, определено няма да сбъркате с използването на тази в сайта на онлайн букмейкъра Bwin.

Видяно 27 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!