Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Спортна борса от 1xBet

0
1xBet спортна борса за залози
Описание на спортната борса в сайта на онлайн букмейкъра 1xBet.

Залозите на спортни събития не са само на фиксирани коефициенти от страна на букмейкърите или пък на живо. Спортните залагания могат да се извършват и в т.нар. борси за залози на спорт. Те не са много известни сред обикновените залагащи, но определено предоставят доста добри възможности. Букмейкърският сайт на 1xBet е един от водещите, който разполага с подобна борса за спортни залагания. Тя не може да се нарече една от най-развитите, но със сигурност има какво да предложи. В настоящата статия ще ви разкрием повече подробности около борсата на 1xBet и предложенията, които могат да се намерят в нея.


Залози в 1xBet борса

За начало нека споменем, че възможностите за борсови залози в сайта на букмейкъра са достъпни през раздел Спорт, след като селектирате секция Борса за залози. Веднага ще ви се покажат наличните възможности за някои от горещите събития, които предстоят. Обикновено се показват футболни мачове.

В лявата част на екрана ще видите меню с различните спортове. В различни моменти се показва различен брой спортове, но тези, за които винаги ще намерите възможности за залози, включват:

  • Футбол
  • Баскетбол
  • Хокей на лед
  • Волейбол
  • Футзал
  • Тенис
  • и други

В даден момент може да има възможности за конкретен спорт, но в друг момент такива може да не съществуват. Важното е, че за водещите спортове и събития ще намерите пазари. Изисква се да изберете върху конкретния спорт, след което ще ви се покаже падащо меню с наличните държави и първенства. Селектирате и някое от тях, за да разгледате всички налични събития, които ще се появят в централната част на екрана.

Раздел Борса за залози в сайта на 1xBet

След като се появят всички събития за избрания шампионат, може да видите възможностите за залози на основните пазари за победител. Както може би знаете, в борсата има по 2 опции към всеки пазар. Например, ако вземем една тенис среща, за нея може да залагате “ЗА” и “СРЕЩУ” конкретен участник. Залогът “За” означава, че вие избирате конкретният участник да спечели срещата, а залог “Срещу” отговаря на избора ви за същия участник да не спечели двубоя. В сайта на 1xBet коефициентите на залози в полза на конкретно събитие се показват в синьо, а до тях, в зелено, са посочени и коефициентите против същото събитие, т.е. то да не се случи.

Идеята на борсата е, че всички залози трябва да бъдат посрещнати, за да може те да са активни. Например, ако вие заложите за победа на конкретен отбор, някой трябва да заложи срещу него, за да може да покрие вашия залог. Разбира се, това вече може да е било направено предварително и залогът ви да бъде посрещнат още след като го потвърдите. Важното в случая е да разберете, че в борсата самите потребители залагат един срещу друг. Това е целта на спортната борса, а именно да изключи ролята на букмейкъра като определящ фактор за коефициенти. В борсата ставките за събитията се посочват от клиентите на бранда.

В замяна на това, че предоставя платформата за залози на борсата, 1xBet печели определена комисиона. Тя е в размер на 1% от всички печеливши залози. Това ще рече, че вие плащате процентната сума чак когато спечелите залога си, а ако загубите, не дължите нищо на компанията. Впечатление прави ниският процент, понеже на други места той е доста по-висок.


Налични пазари за залози в борсата

Вече споменахме, че при избор на конкретен шампионат се показват основните маркети към събитията. Те обаче не са единствените. Когато изберете върху дадена среща, ще ви се покажат и всички останали събития. Опциите за залози включват преглед на различните коефициенти, които клиентите на бранда са предложили за пазарите. Нужно е да изберете коефициента за конкретен пазар, след което той ще се появи в електронния фиш и ще може да заложите.

Страница от хокеен мач в борсата на 1xBet

Когато селектирате конкретния маркет, вдясно ще видите селекцията с избрания коефициент и поле за въвеждане сума на залог. В полето за коефициенти вие може да промените текущия и да посочите такъв по ваш избор, ако вече не е приложен. Имайте предвид, че няма как да посочите нереален коефициент, понеже едва ли някой ще направи срещуположен залог, т.е. ще посрещне вашия залог, с което той да стане активен. Системата автоматично ви показва най-изгодните коефициенти, на които може да поставите сума.

Наличните пазари зависят от избрания спорт, но може да отбележим, че ще имате възможността да поставят залози на победител в мача, общ брой голове/точки, хендикап възможности и други. Редно е да посочим факта, че опциите за залози в борсата на 1xbet не покриват всички пазари, които имате на разположение в спортната секция на сайта. В борсата възможностите са доста по-малко.


Може ли да се залага на живо?

В букмейкърските среди могат да се намерят борси за залози, които предлагат и опцията да залагате на пазари в реално време, но в 1xBet това не е възможно. Поне към момента на писане на тази статия компанията не предлага залози на живо в своята спортна борса. Засега клиентите ще трябва да се задоволят само и единствено с опциите за поставяне на залози преди мач.

Също така не забравяйте, че в борсата могат да се поставят само единични залози. Комбинации и акумулатори не са позволени. Може да заложите само на сингъл за или против конкретно събитие. Предимството в случая се намира в по-високите коефициенти, които могат да се намерят в борсата, в сравнение с раздела за залози на фиксирани ставки от 1хБет.


Нашето мнение

Ако трябва да бъдем напълно обективни, то спортната борса за залози на 1xBet не е сред най-добрите в индустрията. Въпреки това обаче компанията заслужава поздравления за интегрирането на подобен раздел. Той изцяло допълва останалите възможности в сайта. По този начин, с направата на една регистрация, ще получите достъп до залози в борсата, залози на живо и такива преди мач на фиксирани коефициенти. Много хора избират залозите в борсата заради по-добрите коефициенти, но този букмейкър не веднъж е доказвал, че ставките за спортни събития в сайта са много добри. Разликата между тях и тези в борсата няма да е много голяма. И все пак наличието на подобно разнообразие е показателно за ролята на 1xBet на пазара за спортни залози.

Видяно 82 пъти

Автор

Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.