Ежедневен спортен бонус до 100 лева от Palms Bet при депозит в сайта

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
palmsbet спортен бонус презареждане - 100 лева

С началото на 2020 година онлайн букмейкърът Palms Bet реши да стартира специален бонус за презареждане, който регистрираните клиенти на сайта могат да използват. Офертата им дава възможност да депозират средства в акаунта си и да вземат бонус до 100 лева, като промоцията е налице всеки ден в промоционалния период. Настоящата оферта на букмейкъра Палмс Бет дава възможност за 25% бонус върху направения депозит, а условията на самата оферта не са никак тежки. Повече за всички тях ще ви разкажем в следващите редове.

Към сайта на Palms Bet


Същност на бонус презареждане за Спорт от Palmsbet

Както споменахме, бонусът се предлага в максимален размер до 100 лева, като представлява 25% от направения депозит. Имайте предвид, че минималната сума на депозит, която ви класира за този бонус, е в размер на 30 лева. Бонусът се дава ежедневно, което ще рече, че ако всеки ден в промо периода правите депозит от минимум 30 лева, ще получавате по 25 лева бонус.

Офертата е налична за всички регистрирани клиенти на Палмс бет, като за момента промоционалният период на бонуса е от 07.01.2020 до 01.02.2020. Букмейкърът си запазва правото да удължи този бонус, така че офертата може да продължи да е актива и след 1 Февруари.

Този бонус, както и всички останалите оферти на Palmsbet, има своите правила и условия, които трябва да бъдат спазени. Само така промоцията ще бъде усвоена напълно. Повече за тях в следващата точка.


Правила и условия на спортния бонус презареждане

Някои от основните параметри на офертата вече споменахме в предишната точка, но нека обобщим всички важни изисквания към бонуса в следващия списък.

 • Бонус презареждане за Спорт от Palmsbet е наличен за всички регистрирани клиенти на компанията, които могат да го активират всеки ден в промоционалния период;
 • Минималният депозит за участие в бонуса е 30 лева;
 • Сумата на бонуса е 25% от направения депозит до максимум 100 лв.;
 • Ако акаунтът ви в сайта е във валута – Евро – тогава няма да можете да се възползвате от бонуса. Той е наличен единствено за сметки в български лева;
 • При наличието на изтегляема сума в акаунта ви и такава от бонус средства, първо се използва бонус сумата;
 • Нужно е да превъртите общата сума на депозита и бонуса 4 пъти в разделите със спортния събития на сайта, за да го усвоите напълно;
 • Бонусът се дава под формата на безплатен залог, така че при залози с него ще получавате единствено чистата печалба от своя залог;
 • Само уредени залози като губещи или печеливши се зачитат към условията на превъртане;
 • Потребителят няма право да прави повтарящи се залози на едно и също събитие или пазар с бонус сумата, понеже тогава залозите няма да се зачитат към сумата на превъртане;
 • Срокът за разиграване на бонуса е 30 дни;
 • Може да се откажете от бонуса, като се свържете с отдела по поддръжка към букмейкъра;

Офертата е доста интересна и най-голямото ѝ предимство е, че се предлага всеки един ден. По този начин може да определите конкретни дни от седмицата, когато има повече събития за залози, в които да извършите депозита, да получите бонус и да го разиграете за кратко време. Условията не са никак тежки, като се има предвид, че няма ограничение в коефициентите за превъртането на промоцията.

Надяваме се този бонус да ви донесе доста печалби и Palms bet да го запази в своето портфолио от промоционални предложения и занапред.

Видяно 14 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!