Skrill пусна новата си програма за лоялни клиенти Skrill Knect

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
skrill knect програма за лоялно

Един от най-широко използваните методи за онлайн разплащания в Интернет е Skrill. Този метод е познат на много онлайн купувачи, които го използват за пазаруване, прехвърляне на средства или пък разплащания с букмейкъри. Почти всички онлайн букмейкъри у нас го предлагат като част от портфолиото си на налични опции за депозити и тегления. Последната новина от Skrill е свързана с разработването на програма за лоялни клиенти, наречена Skrill Knect, с която вече всеки потребител ще може да трупа точки и да ги обменя за различни награди.

Програмата за лоялни клиенти Skrill Knect бе анонсирана от компанията в 30 европейски държави, като в това число влиза и България. Това означава, че българските потребители на електронния портфейл Skrill ще могат също да се възползват от нея. Тя е налична още за хора от Великобритания, Франция, Испания, Германия и други държави, като очакванията и плановете на компанията са съвсем скоро програмата да бъде налична във всички държави, където Скрил е наличен.

Самата програма Skrill Knect ще награждава с точки всяка една транзакция, която потребителят прави през своя портфейл в сайта на компанията. Няма значение дали превеждате пари на близък приятел или роднина, извършвате онлайн плащане или просто захранвате сметката си в сайта на даден букмейкър. Всяко едно от тези действия ще ви носи точки. В допълнение ще посочим също така, че и транзакциите с криптовалути също влизат в програмата за лоялност на компанията.

За всяка извършена транзакция от потребител, Skrill ще го награждава с точки. Тези точки потребителят ще може да размени за най-различни награди. Някои от тях включват:

  • е-пари, които се явяват под формата на реални бонус средства в акаунта ви
  • отстъпки от конкретни магазини или услуги, за които използвате Скрил
  • карти за подарък
  • подаръци в сферата на криптовалутите

Това са само част от изненадите, които крие Skrill Knect, като имате предвид, че компанията ще обновява и подобрява своите награди за лоялни клиенти с времето.

Новата лоялна програма за клиенти от Скрил определено ще донесе позитиви не само на компанията, но и на провайдърите, с които работи. Единственият недостатък в сферата на букмейкърите и залозите е, че някои от бонусите им не се предлагат за депозити чрез Skrill или пък Neteller. Това донякъде е пречка за потребителите, но пък ако оставим настрана бонусите, те вече имат една доста добра причина да използват електронните услуги на Скрил за своите онлайн разплащания. Чрез тях те не само ще се радват на бързи и сигурни транзакции, но ще могат да трупат точки в програмата за лоялни потребители, които ще обменят за различни награди.

Видяно 41 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!