Sesame верификация на сметка – как се прави?

0
sesame верифициране на акаунт
Верификация на сметка в Сезам Онлайн за изпълнение на KYC процедурата.

Верификацията на игрална сметка в Sesame онлайн е задължителна, ако искате да теглите печалбите си от сайта. Тази процедура представлява идентификация на личните Ви данни, които сте вписали по време на регистрацията в сайта за залози. Как обаче да се верифицирате, какви документи трябва да качите в системата и откъде се извършва верификацията, ще научите от това ръководство.

Вход в Сезам Онлайн


Откъде се извършва верификация в Sesame?

sesame верификация

Ако вече имате акаунт в Сезам и искате да го верифицирате, трябва да достъпите вашия профил, който стои горе вдясно на сайта. Влизайки в него, ще видите меню с различни опции, а тази, която Ви интересува, се нарича „Документи“. Кликнете на нея и ще Ви се зареди страницата за верификация. Системата изисква преминаването на две стъпки, като при първата, е нужно да качите документ за самоличност (лична карта или паспорт). За да го направите, разполагате със следните три опции:

  • Направете снимка с уеб камера
  • Записвайте видео с уеб камера
  • Качете снимка / видео от това устройство

Вие избирате по кой от трите начина да прибавите вашия документ за самоличност, в който присъстват личните Ви данни. Качвайки документ за самоличност, той трябва да е цветен, и да бъде сниман от двете страни. При втората стъпка, отново качвате документ, който да удостовери адреса Ви, на който сте регистрирани. Тук също имате три възможности, които разглеждаме по-долу:

  • Лична карта
  • Сметка за комунални услуги
  • Банково извлечение

И тук можете да снимате с уеб камера, да изпратите видео или да качите файл от устройството, което използвате. Следва да изчакате проверката, за да бъдат удостоверени данните ви. Имайте предвид, че ако копията на документите са нечетливи и размазани, ще получите отказ за верификация. Ако всичко е наред, то тогава вашият акаунт ще бъде верифициран успешно, обикновено до 48 часа след подаване на документите.


За какво да внимаваме при верификация на акаунт?

От голямо значение е да сканирате или снимате с устройството Ви вашия личен документ (лична карта, паспорт, банково извлечение), така че да се вижда добре, защото в противен случай няма как да преминете през процедурата. Системата не може да разгледа нечетливи копия, така че бъдете внимателни. Изпращайте цветни и двустранни копия на лична карта или паспорт. Ако по някаква причина верифицирането не бъде успешно, то тогава потърсете помощ от поддръжката.

В горния десен ъгъл на страницата за верификация ще може да проследите статуса на заявката си. В него ще пише дали сте верифицирани или не сте. При положение, че получите отказ, то тогава системата ще изведе автоматично съобщение, в което е посочена причината за провалената процедура. За всички други въпроси можете да се отнесете към съпорта, който ще Ви окаже добро съдействие. Не забравяйте, че за да теглите пари от Сезам, ще трябва да сте преминали KYC процеса по верификация.


В обобщение

Верифицирането на акаунт в Sesame е стандартна процедура, при която прилагате документи за самоличност, а те се разглеждат служители на оператора. Хубавото е, че не се налага да чакате дълго, за да разберете дали сте успели да се идентифицирате пред хазартния оператор. По-горе Ви посочихме как да го направите, като се надяваме, че материалът ни е бил полезен за вас.

Видяно 101 пъти
Nostrabet.com

Nostrabet.com

№1 сайт за анализи на букмейкъри и казина онлайн, както и бонусите към тях. Ежедневни спортни новини и футболни прогнози от истински експерти.
Коментирай

Няма коментари.