Bore Draw бонус в Sesame – Кешбек при 0:0 и Губещ Залог

0
Sesame bore draw бонус
Bore Draw оферта от Сезам

Bore Draw е нова функционалност в сайта на Сезам БГ. С тази опция, тип бонус, ще получите парите си обратно ако поставите залог за голове в мача, а той завърши 0:0. Условието е вашият залог да е губещ, а резултатът 0:0 да е в редовното време от 90 минути.

Към Bore Draw от Sesame


Какво е Bore Draw бонус от Сезам?

Тази оферта е нещо като бонус или опция. Подобно на другите функционалности за спортни залози на сайта и тук условията са много и важни. Bore Draw дава възможност на феновете да поставят залог с реални средства на определени маркети за футболни срещи. Ако нямате късмет и загубите залога си, от Sesame ще ви върнат сумата под формата на cashback. Цялата сума, а не процент от нея!

Бонусът се активира при покриване на определени правила и условия. Ако не ги спазите няма да получите кешбек сумата.


Основни правила и условия

За да нямате пречки при усвояването на тази оферта се запознайте с правилата. Може да ги разгледате тук. Но както и другите Sesame оферти, пълните правила и T&Cs на тази промоция ще фигурират най-точно в официалната Промо страница на Сезам.

  • Тази оферта важи само при залози на футбол преди мача;
  • Квалифициращи маркети са точен резултат, голмайстор (по всяко време) и първо полувреме краен резултат;
  • Важи за всякакъв тип залози – единични, системи, множествени и за бет билдъри;
  • Само определени футболни първенства и турнири участват (Първа лига БГ, Sesame Купа на България, Шампионска лига, Суперкупа Европа и България, повечето европейски лиги и първенства);
  • Тази оферта няма да важи с печеливши залози;
  • Не се приема в комбинация с кеш аут, 0% марж офертата;
  • Не важи за залози на живо.

Кой може да се възползва от Sesame Bore Draw 0:0?

Тази оферта за губещ залог при нулево равенство важи само за регистрирани клиенти. Активира се след залог преди мача на един от зададените пазари. Кешбек на вашата сума за залог се връща ако той се окаже губещ, а резултатът на мача е 0 на 0 в редовното време.

Bore Draw Сезам НЕ важи за нови клиенти. Не може да се използва ако сте използвали бонус средства, за да поставите залога си.

Не всички футболни мачове са налични за тази Боре Драу функционалност. Пълен списък с квалифициращи ви футболни турнири ще намерите на сайта на Sesame.bg!


Често задавани въпроси

Важи ли Bore Draw за баскетбол или тенис?

Не, тази оферта в Сезам е само за футболни мачове.

Колко мога да получа като кешбек сума чрез Bore Draw Sesame?

Сумата ще е точно колкото сте заложили – нито стотинка повече или по-малко.

Кога ще получа залога си обратно от Сезам и Bore Draw 0:0 офертата?

От Sesame.bg обещават това да стане възможно най-бързо. Ако не видите cashback бонусът по сметката си до 24 часа се свържете със съпорта за помощ.

Видяно 61 пъти

Автор

Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.