Зария Балти няма с какво да затрудни тима на Сараево в реванша

0

Начало: Четвъртък 6 Юли 21:00 ч.

Сараево и Зариа Балти са два от тимовете, които ще спорят за място във втората фаза на Лига Европа. Първия мач завърши с победа на молдовския Зария Балти у дома с 2-1, но сега предстои интересен реванш в Босна. Победителят ще играе срещи Аполон Лимасол в следващия кръг.

Сараево срази в първата среща, но не победи

Общо 20 опита за гол направиха босненците. От 5 точни изстрела само 1 гол. Все пак много важен гол, който може да се окаже решаващ фактор при определянето на тима, който ще продължи напред. Сараево е един от стабилните отбори в Босна и Херцеговина, а освен това и играе силно у дома. Те са фаворит в този мач. Всичката информация за видовете бонуси и техните предимства и недостатъци може да прочетете в страницата ни за стартови оферти.

Зариа Балти имаше късмет в първия мач

Молдовският представител в турнира изкара доста сериозен късмет в първата среща. Зария Балти имаше 2 точни удара към вратата на противника, като и двата се превърнаха в попадения. Общият брой на опитите им за отбелязване на попадение бяха 5. Късметът покри молдовците в първата среща и сега те са отборът с преднина в тази двойка. Ще трябва да защитават преднината си много добре, понеже при евентуално попадение в тяхната врата нещата стават доста сложни.

Сараево ще продължи напред

Босненският тим е с далеч по-добрите шансове за класиране в следващата фаза. Късметът едва ли отново ще покрие молдовците. Сараево играе силно пред своя публика, така че ни очаква интересен двубой, в който очакваме лесна домакинска победа. Ще предположим победа за Сараево на залог първо/краен, а за головете в мача отново смятаме, че ще има поне 3.

Прогноза: 1/1, над 2,5 гола

Коефициент в Efbet за 1/1: @1.75

Видяно 18 пъти
Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.