Монако ще се задоволи с точка от Сент Етиен

0
прогноза Х, под 2.5 гола
Неделя 15 Февруари 18:00 ч

Четвъртият в Лига 1 приема втория Монако в единствената по-сериозна интрига, останала в челото на шампионата.

Монако са на трета позиция с 6 точки пред съперника си, който пък е наравно с Ница на 3-ата позиция, отстъпвайки само по директни показатели. Оле Селнаес и Александър Сьодерлунд вероятно ще играят през този уикенд, тъй като нямат регистрации за Лига Европа.

Франк Табану, Кевин Моне-паке, Кевин Теофил-Кетрин и Бенжамин Йирне също пропускат заради контузии. Кристоф Голтие има много уморени играчи в момента, но трябва да се задоволи с това, което му е останало.

Набил Дирар е наказан от Френската федерация заради поведението си срещу съдията Тони Шапрон. Елдер Коста ще го смени в състава на Монако, докато Томас Лемар ще е по десния фланг. Фабио Коентрао е друг липсващ в състава заради счупен крак и така ще се наложи Андреа Раджи да попълва дупки по бековете. Монако не е допуснал гол в 6 от последните си 8 срещи. Сент-Етиен пък е играл в мачове с под 2.5 гола в 8 от последните 10 случая.

Сент Етиен има повече нужда от победата, но пък е с доста травми. Монако си държи мястото след ПСЖ и вероятно би се задоволил на реми. Предвид страхотната защита на монегаските, преспокойно можем да заложим на реми и на под 2.5 гола.

коефициент ефбет
коефициент betfair
коефициент спортингбет
Видяно 20 пъти
Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.